doronia1970gliwice 05.01.24, 14:20 Witam, poszukuję lekarza psychiatry od uzależnień, który zna się na leczeniu substytucyjnym buprenorfiną - Górny Śląsk. Odkupię bunondol 0,4 mg lub buprenorfinę 2 mg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: buprenorfina 12.01.24, 02:41 "Buprenorfina należy do silnie działających leków przeciwbólowych z grupy opioidów, zwanych narkotycznymi lekami przeciwbólowymi. Należy do pochodnych tebainy, alkaloidu opium. Buprenorfina łączy się z receptorami opioidowymi i , które znajdują się w organizmie i powoduje ich pobudzenie; hamuje natomiast działanie receptorów . Jej działanie przeciwbólowe jest około 40 razy silniejsze, niż działanie morfiny, wykazuje natomiast słabsze niż morfina działanie kurczące mięśnie gładkie i ograniczoną zdolność do wywoływania objawów euforycznych." i tym chcesz leczyc uzaleznienie? :-D juz teraz gratuluję pieknego uzależnienia krzyzowego Odpowiedz Link Zgłoś
doronia1970gliwice Re: buprenorfina 12.01.24, 08:02 Doskonale wiem jakim lekiem jest buprenorfina. Ale Ty za to nie wiesz czym jest leczenie substytucyjne uzależnienia od opioidów. Tak więc zanim napiszesz coś to sprawdź fakty. Twój komentarz nic nie wnosi . Jeżeli nie masz informacji , o które prosiłam w poście to nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: buprenorfina 12.01.24, 15:00 na pewno za to wiem czym jest odkupowanie w necie opioidów zyczę duzo trzeźwości, ile tylko się da Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaww Re: buprenorfina 18.09.24, 22:36 Czy znalazłaś może lekarza z doświadczeniem, godnego poecenia? Równieżż poszukuję Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaakkk Re: buprenorfina 09.02.26, 08:45 Witam. Czy lekarz znaleziony ? Jakby co mam kontakt do fajnej lekarki Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaww Re: buprenorfina 10.02.26, 16:01 Witam, nadal szukam lekarza i najskuteczniejszych sposobów walki z uzależnieniem od opiatów. Szukam też osób, społeczności, które borykają się z tym problemem Odpowiedz Link Zgłoś