oldpiernik 29.05.04, 07:08 Na skrzyżowaniu monologów Błyszczące krople samotności Kuszą zwodniczo Spragniony motyl Wpada w pułakę Sieci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
welur Re: Motylom 29.05.04, 09:08 oldpiernik napisał: "Błyszczące krople samotności" ciekawa metafora > Sieci > Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Motylom 29.05.04, 11:35 yhyhy, to jakieś doświadczenie? im większe niezrozumienie, tym obfitsze wywody pod? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Motylom 29.05.04, 12:59 No nie wiem. A może wiem. W każdym razie obojętne i nic nowego Ti neon? Odpowiedz Link Zgłoś
grajur Re: Motylom 31.05.04, 07:58 kocibrzuch napisał: > Ti neon? > ti neo? Tipota.... h polla..... kserw egw? Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Motylem jestem... 30.05.04, 15:36 oldpiernik napisał: Na skrzyżowaniu monologów Błyszczące krople samotności Kuszą zwodniczo Spragniony motyl Wpada w pułakę Sieci Powiało grozą i metafizyką! Moje szczere gratulacje. A tak na marginesie - mnie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Re: Motylem jestem... 30.05.04, 15:41 A rzeczony motyl to czatownik tak? Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Motylom 30.05.04, 22:04 oldpiernik napisał: > Na skrzyżowaniu monologów > Błyszczące krople samotności > Kuszą zwodniczo > > Spragniony motyl > Wpada w pułakę > Sieci Na skrzyzowaniu blyszczace oczy kusza zwodniczo spragniony wpada w pulapke ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Motylom 06.06.04, 19:08 Pourywać motylom skrzydełka. Po co mają wpadać. Na piechotę nie wpadną Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Motylom 06.06.04, 22:52 Oldzie jeden Ty! A zejdż Ty z tych biednych motylków, co to im delikatne skrzydełka wyrywać chcesz, i przerzućże się może na jakie gadziny;P Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Motylom 07.06.04, 09:38 Alboż to, Milusiu, gadzina mniejsze prawa od motyli ma? Fe, wstydź się, taki motyli szowinizm nipolityczny jest bardzo. A motyli i tak żal... Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Motylom 07.06.04, 19:50 No i na szowinistkę wyszłam, a ja jeno chciałam jako ci greenpeace ... Gadzinie prawa jakoweś łaskawie przyznaję, choć te pełzające, oślizłe to mają je bardzo ograniczone brrrrrrr ;) Skoro motyle obwierszykowane, to ja o ciemku jednym. Ćma ma żywot krótki ale milutki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Motylom 06.06.04, 22:54 Zawsze mogą w jakąś pułapkę na hohonie wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Motylom 08.06.04, 09:12 No tak, dość smucenia. Wracam do siebie. Motyle mi się skończyły. Gady też ;) Co do ciem... nie mam zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
zdechla.ksiezniczka Re: Motylom 09.06.04, 06:47 w ciemnosci cma, malutka zolta serweta na stole i noz och jakze malenka ta cma och jakze ostry ten noz szybkim krokiem w traperkach iluzjonistyczna zolnierka wzdycha wzdrygajac sie na mysl nie... to: niemozliwe parowoz nad kominkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
iga53 Re: Motylom 09.06.04, 17:34 oldpiernik napisał: Co do ciem... nie mam zdania... Ciem ci jest u nas dostatek Odpowiedz Link Zgłoś