oldpiernik 13.07.04, 17:03 i .......... co z tym cholerstwem zrobić? wie jakiś mądry człek? bom ja za głupi na te komputrowe zabawy w chowanego :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niklowany_bar Re: load: class POLChat not found 13.07.04, 17:08 Welcome to the jungle, oldziu. Zapomnij, ze ktos Ci zdradzi gdzie sie schowalo to class. p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: load: class POLChat not found 14.07.04, 09:13 może jakiś jung lew netu się jednak znajdzie? a może czat nie potrzebuje sarych nudziarzy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: load: class POLChat not found 14.07.04, 10:45 pomoc techniczna ze strony gazety wydaje się... nieeee wcale się nie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik myślę sobie straszliwie brzydko o tym komunikacie 14.07.04, 14:39 i dalej nic.... nie ma mądrych??? życzliwi operatorzy operatywni administratorzy administracyjny automat ........ piiiiiiiiiii nie ma nie działa niech to... Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: load: class POLChat not found 14.07.04, 17:26 Uwaga: pilne problemy związane z działaniem portalu prosimy zgłaszać na pomoc@agora.pl Może zamiast na forum o czacie spróbuj napisać tam? Rozumiem, że z wyszukiwarki nie chce ci się korzystać. Rzeczywiście prześledzenie wszystkich wątków z radami wojtka, orissy i innych jest kłopotliwe i pracochłonne. Życzę szybkiego powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: load: class POLChat not found 14.07.04, 17:28 heh, i mam za lenistwo... ;) dzięki, to bardzo mobilizujące... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 10:02 "a czas sobie płynie banalnym tik-tak" a mnie wciąż dostępu do czata brak uprzejmy komunikat z automatu agory zaleca cierpliwe czekanie... nie cierpię rozmów z automatem... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 10:06 oldpiernik napisał: > "a czas sobie płynie banalnym tik-tak" > a mnie wciąż dostępu do czata brak > > uprzejmy komunikat z automatu agory zaleca cierpliwe czekanie... > nie cierpię rozmów z automatem... > oldi, no nie wiem, ja nie mam problemu z wejściem na czat, wchodze kiedy chce, i jest , ok z szacunkiem, Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 10:39 old, jak mogę ci pomóc, na komputerach się nie znam wcale, ale może choć dobrym słowem wespre? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 12:53 Łączę się z Tobą w bólu (jak widzę, ogromnym). Odpowiedz Link Zgłoś
oldkompleks Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 13:00 no dobra, koniec marudzenia bedem siem udzielał forumowo za co z góry przepraszam co wrażliwsiejszych, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: load: class POLChat not found 16.07.04, 13:20 oldu, ja Cie pozdrawiam serdecznie laczac sie z Toba w bolu nie tylko myslami i duchem (uj!) ale i faktem takiejze samej zagubionej klasy (jako substytut wirtualu wezme sie za ezoteryke) p_l_pazurkiemzzaszybki Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: load: class POLChat not found 20.07.04, 13:51 miałem przestać marudzić więc nie marudzę klnę jak szewc a może jak grabarz? może ja ćwierćgłówek jaki jestem, albo gorzej automat z pomocy mnie zbył, że niby możliwie szybko itd. przy okazji przypomniałem sobie kilka ciekawych słów... kto zgadnie jakich? --- ...ale kogo to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Podziękowania 24.07.04, 13:24 Wszystkim twórczo zaangażowanym w pomoc oldmarudzie przy rozwiązywaniu problemu z czatem, serdeczne podziękowania w imieniu rodziny i pracodawców.... Odpowiedz Link Zgłoś