oldpiernik 23.07.04, 10:11 puszka z kluczykiem dwie bułki grahamki i nic do popicia kompletny upadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruchacha Re: filet śledziowy w sosie własnym 23.07.04, 10:57 smacznego ....upadku :) bru Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa zupka chińska przegryzana chrupkami kukurydzianymi 23.07.04, 11:25 to jest dopiero upadek Oldzie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldofanka sardynkowo 23.07.04, 11:30 spotkali się po latach w puszce - ona w oleju, on stracił głowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldofanka Re: sardynkowo 23.07.04, 11:32 nawet nie wiesz jak cie kochałam! - krzyczy doń przez pół puszki.. on jej na to nie słyszę, obcięli mi nibyuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka wersja awaryjna: 23.07.04, 11:41 wstrieczka na środku kanapki.. oj, nie mogli się sobie nadziwić, oboje tacy siwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa "Biegnij, mój kochany, biegnij, jak gazela... 23.07.04, 14:21 ...niby młody jeleń" (PnP) oldpiernik napisał: > zgadbij, dlaczego i dokąd? Podziękować swej siostrze kochanej za dobry pomysł?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui cola do wszystkiego?:) 23.07.04, 14:17 A jesli to puszka rybek? Tez polecisz mu cole z lodem i cytryna? fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Ja mogę do wszystkiego:P 23.07.04, 14:19 ..a potem mocna i czarna herbata, ofkors. Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui no tak.. 23.07.04, 14:38 Ty i mocna, czarna herbata?:)))))))) Pijesz cole, bo nie wiesz co pijesz (alkaloid kofeiny i teobrominy). To rozpuszcza rdze, ciekawe co czyni ze sciankami Twego zoladka? fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: no tak.. 23.07.04, 15:22 fuihui napisał: ... ciekawe co czyni ze sciankami Twego zoladka? precyzyjnie perforuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: no tak.. 23.07.04, 20:58 milusiaa napisała: > fuihui napisał: > > ... ciekawe co czyni ze sciankami Twego zoladka? > > precyzyjnie perforuje;) Jak ser szwajcarski:( fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: no tak.. 23.07.04, 20:28 fuihui napisał: > Ty i mocna, czarna herbata?:)))))))) Czemu się śmiejesz, hm? Przecież nie kawa!!! > Pijesz cole, bo nie wiesz co pijesz (alkaloid kofeiny i teobrominy). To > rozpuszcza rdze, ciekawe co czyni ze sciankami Twego zoladka? Ależ zapewniam Ciebie, że wiem, co piję, jestem świadoma, jakie to świństwo, podobnie jak palacz wie, co jest w papierosach, a i tak pali. Akurat nie "alkaloid kofeiny", nie ma czegoś takiego; najgorsze i odpowiedzialne za owo perforowanie żołądka, zabieranie wapnia z kości itd. są szczawiany i fosforany - te zamieniają się w kwas ortofosforowy. No cóż - wiem, że grzeszę, ale nadal grzeszę, bo to takie przyjemne:(( toulaa zawstydzona Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: no tak.. 23.07.04, 23:51 Zatem trujesz sie tym, co znasz i robisz to z premedytacja. Ok. A co do alkaloidow - to faktycznie, wyrazilem sie nieprecyzyjnie. Przepraszam. To kofeina jest alkaloidem (tym razem bez spiczu:P). A na zneutralizowanie szczawianow pij melko, olewajac to, ze odwapnia:) fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik no nie 24.07.04, 13:38 czysta woda też jest truciną pono... zresztą napisano: "Cokolwiek byś spożył, srać będziesz." więc jaki pożytek z konsumpcji?? pozostaje jedynie przyjemność;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: filet śledziowy w sosie własnym 23.07.04, 15:27 perforacja o tyle skuteczna, że poczułem ssanie w żołądku... czy filet śledziowy w sosie własnym etc...? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: skumbrie w tomacie 23.07.04, 15:40 poezja w puszce czy też odwrotnie... pepsico czy kope psi coś mi się w głowie ćmi OLDNADESKACH Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: skumbrie w tomacie 23.07.04, 15:57 oldpiernik napisał: > poezja w puszce > czy też odwrotnie... że niby zapuszkowana poezja? To taka z gatunku alternatywnej i wywrotowej ? hyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: nie wim 23.07.04, 16:07 oldpiernik napisał: > a tu wim no to skoro tak (i skorośmy w tematach gastronomicznych;) Julian Tuwim "Gorące mleko" Każą pić gorące mleko, Chłopca mdli na widok mleka. W gardle więźnie spazm wściekłości: Nie chcę mleka! Nie chcę mleka! Zęby w odmęt zieloności Rozwierzganą wtargnąć bandą, Na chłopczyka przed werandą Czterech dzikich Siouxow czeka. W parujące, z kożuchami, Dmucha wódz ich zrozpaczony. Rozpluskaną szklanką mleka Wolny obłok niebem goni. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik a miały byc skumbrie w tomacie 23.07.04, 16:13 ot kuchenne qui pro quo Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik i są;) 23.07.04, 16:16 SKUMBRIE W TOMACIE Raz do gazety "Słowo Niebieskie" (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) przyszedł maluśki staruszek z pieskiem. (skumbrie w temacie pstrąg) - Kto pan jest, mów pan, choć pod sekretem! (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) - Ja jestem król Władysław Łokietek. (skumbrie w tomacie pstrąg) Siedziałem - mówi - długo w tej grocie, (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) dłużej nie mogę... skumbrie w tomacie! (skumbrie w tomacie pstrąg) Zaraza rośnie świątek i piątek. (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) Idę na Polskę robić porządek. (skumbrie w tomacie pstrąg) Na to naczelny kichnął redaktor (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) i po namyśle powiada: - Jak to? (skumbrie w tomacie pstrąg) Chce pan naprawić błędy systemu? (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) Był tu już taki dziesięć lat temu. (skumbrie w tomacie pstrąg) Także szlachetny. Strzelał. Nie wyszło. (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) Krew się polała, a potem wyschło. (skumbrie w tomacie pstrąg) - Ach, co pan mówi? - jęknął Łokietek; (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) łzami w redakcji zalał serwetę, (skumbrie w tomacie pstrąg) - Znaczy się, muszę wracać do groty, (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) czyli że pocierp, mój Władku złoty! (skumbrie w tomacie pstrąg) Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie! (skumbrie w tomacie skumbrie w tomacie) Chcieliście Polski, no to ją macie! (skumbrie w tomacie pstrąg) 1936 (Julian Tuwim w odpowiedzi na wiersz Gałczyńskiego bodajże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: jak najbardziej tegoż;) 23.07.04, 16:23 uff, w takim razie ... ja, za Królem Władysławem w grocie tę przemyślę sprawę OLDCICHYJAKNIGDY Odpowiedz Link Zgłoś