lubie.pomponiki 02.09.04, 08:47 Z przyczyn oczywistych kolejność alfabetyczna L3pp4 1maciejos maciek_maciejka Matylda melancho moneoo Mors olek pikus runek szamponek wojtek33 zabi_odbiornik orissa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza_belka Re: Debeściaki 02.09.04, 10:33 Przepraszam, że się wtrącam, ale w tym jedynym, szczególnym przypadku, chciałam zaznaczyć, że znam jeszcze innych debeściaków. I ja też jestem debeściak. I już. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 02.09.04, 15:10 słusznie, że przepraszasz, szkoda tylko, że nie wiesz za co Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Debeściaki 02.09.04, 15:42 cii pompa, moze plec zmienia wlasnie ;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Debeściaki 02.09.04, 15:30 i co to, u licha, za analfabet? OLDZAWISTNIK Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 02.09.04, 16:02 1. Mors: idziemy na wódkę 2. wojtek: skonsultuj to z rach 3. old: nie bucz 4. Kaśka: ewent.sorry :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Debeściaki 02.09.04, 16:55 No cóż. Nie wiem dlaczego miałabym zmieniać płeć. I nie wiem na jakiej podstawie zostali wybrani tamci. I szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi. I tak wiem swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 02.09.04, 16:59 jak cię nie obchodzi, to po co tu wchodzisz durna babo? jasne, wiesz swoje, ale tylko swoje Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Debeściaki 02.09.04, 17:14 lubie.pomponiki napisał: > jak cię nie obchodzi, to po co tu wchodzisz durna babo? > jasne, wiesz swoje, ale tylko swoje ech Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Debeściaki 02.09.04, 18:02 lubie.pomponiki napisał: > Z przyczyn oczywistych kolejność alfabetyczna > L3pp4 > 1maciejos > maciek_maciejka > Matylda > melancho > moneoo > Mors > olek > pikus > runek > szamponek > wojtek33 > zabi_odbiornik > orissa Jaka to kategoria? Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Re: Debeściaki 02.09.04, 18:56 halina501 napisała: > lubie.pomponiki napisał: > > > Z przyczyn oczywistych kolejność alfabetyczna > > L3pp4 > > 1maciejos > > maciek_maciejka > > Matylda > > melancho > > moneoo > > Mors > > olek > > pikus > > runek > > szamponek > > wojtek33 > > zabi_odbiornik > > orissa > > Miało być alfabetycznie a jest jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 02.09.04, 20:27 1. sza.raczku: żelazko ci spadło na głowę? 2. halino pomyśl 3. ameli.a nie myśl już nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ameli.a Re: Debeściaki 02.09.04, 20:34 lubie.pomponiki napisał: > 3. ameli.a nie myśl już nigdy więcej vice versa Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: Debeściaki 02.09.04, 22:49 lubie.pomponiki napisał: > Z przyczyn oczywistych kolejność alfabetyczna > L3pp4 > 1maciejos > maciek_maciejka > Matylda > melancho > moneoo > Mors > olek > pikus > runek > szamponek > wojtek33 > zabi_odbiornik > orissa -------------------------------------------------------------------------------- serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52280,1083090.html gdyby kogos interesowało;) Jedna kobieta w męskim gronie. A może dwie? Brak skojarzeń co do "szamponka". Czy to ważne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Debeściaki 03.09.04, 01:07 ja mam jednego jeszczzze;-) nie powiem ,ale pompi wie Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: Debeściaki 03.09.04, 10:47 Potwierdzam! Jo jezd debeściak, nawet mam pomarańczowo koszulke zez napisem żem debesciak. Moneo Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Re: Debeściaki 03.09.04, 11:13 A Ja głupia się pcham gdzie nie trzeba... Zapomniałam, że to forum zamknięte. Że tu takie durne baby jak ja, to nie za bardzo są mile widziane. Dzięki Pompo za przypomnienie. Zawsze miło (z ironicznym wydźwiękiem oczywiście) spotkać taką osobę jak Ty na swej drodze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Debeściaki 03.09.04, 17:22 izabelko slyszalem ze ostatnio w modzie jest brak kultury i wulgarnosc ... niestety, ale kazda moda przemija, gorzej ze nawyki pozostaja Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Debeściaki 03.09.04, 17:41 Zdrowa tez jest inteligencja i autoironia ale z tym trzeba sie ... urodzic? Do administracji forum: poprosze o dodatkowe pole na didaskalia do postow, od razu bede pisal wyjasnienia. M Odpowiedz Link Zgłoś
moneoo Re: Debeściaki 06.09.04, 13:01 Morsiak napisał: > Do administracji forum: poprosze o dodatkowe pole na didaskalia do postow, od > razu bede pisal wyjasnienia. Gucio Panie Mors. Potem jeszcze bedziesz musiał pisac wyjaśnienia do wyjaśnień, ect. ;o) A swoją drogą, uważam, ze umiejętnośc czytania nikoniecznie należy wśród ludu ropowszechniać. Potem piszą takie i czytają... bez zrozumienia. Podobno połowa spoleczeństwa nie potrafi poprawnie odczytać i zrozumieć rokład jazdy autobusów ;o). Moneo Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Debeściaki 03.09.04, 21:16 Iza_belko zdecydowanie lepiej jest z taka osoba jak pompony sie nie spotkac.W tym...i tym przyszlym swiecie takze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 powiem tak........... 06.09.04, 05:10 zdecydowanie musze tej liscie wytknac jeden blad ! Kochane pomponiki, mysle ze sie tobie taki tyci bledzik wkradl do tej listy, ,,, a mnianowcie taki, ze na pierwszym miejcu powinien stac Weber,,,a nie jakos tam l3 cos tam,,,tego nawet sie nie da wymowic ...a weber brzmi tak cieplo, prawda ??? Nastepnym razem chyba sie takie fopa tobie nie przydazy juz prawda ?? no ja mysle :-) Weber Odpowiedz Link Zgłoś
zabi_odbiornik Re: Debeściaki 09.09.04, 17:31 a chuj mie to wszyho interesting i mam to w dipie, wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Errata 24.09.04, 11:04 eres gregorij Iwąka (w piątki soso) maniuś oldpiernik szumuszu wuj_zabity_rekinem (wuju wróć) orissa Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Errata 24.09.04, 11:09 lubie.pomponiki napisał: > eres > gregorij > Iwąka (w piątki soso) > maniuś > oldpiernik > szumuszu > wuj_zabity_rekinem (wuju wróć) > orissa sorywery bigott eres gregorij Iwąka (w piątki soso) maniuś oldpiernik szumuszu wuj_zabity_rekinem (wuju wróć) orissa Odpowiedz Link Zgłoś
tuptuss Re: Debeściaki 24.09.04, 11:32 kurde a gdzie ja jestem????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Debeściaki 24.09.04, 15:53 ty tuptuss jestes na zdjeciach heheh tak słyszałem ale coś mi się widzi, że to wciąż lista analfabetyczna OLDALFAWBETACH Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Debeściaki 24.09.04, 16:28 w betach kombinować każdemu wolno zaraz "źle", cóż "źle" znaczy? OLDNIEOMEGA Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 25.09.04, 10:50 oldpiernik napisał: > w betach kombinować każdemu wolno > zaraz "źle", cóż "źle" znaczy? > > OLDNIEOMEGA no źle oldzie drogi, bo to moje bety, więc ja się orientuję w nich najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Debeściaki 25.09.04, 12:41 Dobrze już, ja tam cudzobecić nie zamierzam. ;) OLDPOSZEDŁDOSIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Debeściaki 25.09.04, 13:03 oldzie nie rób oldposzedłsobie bo mnie to obchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś