grau 16.09.04, 05:57 o tak: I................................I Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka5 Re: dla Jenny 16.09.04, 06:35 grau napisał: > o tak: > > I................................I - dlaczego tylko dotad? Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: dla Jenny 16.09.04, 06:44 ewka5 napisała: > grau napisał: > > > o tak: > > > > I................................I > > - dlaczego tylko dotad? Zmuszony, wyjaśniam: pierwsze I - Ziemia .... - odległość drugie I - Andromeda Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: dla Jenny 16.09.04, 07:02 grau napisał: > pierwsze I - Ziemia .... - odległość drugie I - Andromeda - ozesz! No. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: dla Jenny 16.09.04, 07:45 Czy mogę zaproponować następujący tytuł dla dzieła Szarego: Lewe Udo Jenny Luzem w Interpretacji Znanego Artysty. Wielkość Rzeczywista. PS. Dzięki, kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: dla Jenny 16.09.04, 08:35 Ję, ja tam nic nie wiem, oczywiscie, ale .>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. Kropka nr 1 - Ziemia Kropka nr 2 - Proxima Centauris Odpowiedz Link Zgłoś
grau Re: dla Jenny 16.09.04, 08:58 Czy mogę zaproponować następujący tytuł dla dzieła Camilli: Lewe Udo Jenny Luzem zez Wstążką w Interpretacji Znanej Artystki (hehe). Wielkość Rzeczywista. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: dla Jenny 16.09.04, 09:06 grau napisał: > Czy mogę zaproponować następujący tytuł dla dzieła Camilli: > > Lewe Udo Jenny Luzem zez Wstążką w Interpretacji Znanej Artystki (hehe). > Wielkość Rzeczywista. Wstążkę zamieniłbym na Podwiązkę lub Pas DP a wielkość jest w skali 1:5 Odpowiedz Link Zgłoś
me_and_myself Re: dla Jenny 16.09.04, 09:54 ja tak, jak kamuuu, wiadomo - nic nie wiem. i nie umię tych ud rysować, ale se jętka wyobrazi, że umię. no. Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: dla Jenny 16.09.04, 09:20 No ja wiem ze Jenna czasem mowi: "napisz to na forum". Ale myslalem, ze to tylko takie zarty sa... Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: dla Jenny 16.09.04, 09:31 no to ja tak normalnie całuje z dubeltówki we poliki Jenny:-*** samych dobrych dni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk_zalogowany Re: dla Jenny 16.09.04, 09:46 Jenny :) 150 ha bejbikarotki , płatnego 10-o letniego urlopu ,dobrego humoru .Ogólnie wszystkiego najlepszego życzy : borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: dla Jenny 16.09.04, 11:34 Niezly pomysl, grau. Podchwyce: >>>>> ? <<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: dla Jenny 16.09.04, 11:41 Zamucza Krowy juz niedlugo, w takt cha cha cha udo do uda zadrzy. szmac i do zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: dla Jenny 16.09.04, 11:52 Nie mogąc się powstrzymać zaproponuję następujący tytuł dla dzieła Riversa: Brewki jenny Okalające Niepokojącą Zmarszczkę w Obrazie Znanego Artysty. (od redakcji: niezamówionych Obrazów nie zwracamy) Odpowiedz Link Zgłoś
olek Re: dla Jenny 16.09.04, 13:30 Nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek wytworzyl takie obrazy. podpisano zamaszyście: Znany Artysta. ps. Janka całuski i dwie rybie łuski. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: dla Jenny 16.09.04, 16:15 to ja dorzuce gumke. (prosze Znanego Artyste o obraz w sprawie, dziekuje) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: dla Jenny 16.09.04, 20:46 dziękuję za najurodzińsze urodziny. czy dla krów masz geniki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: dla Jenny 17.09.04, 08:48 wielobarwne okrągłe kształty załączam przesłonięte jakoby zasłoną z waty małą szpileczką nanizane na włókien rozgałęzienia koraliki z zachodniej gumy po mistrzowsku wykierowane na północ patyczki bez kory ślady na ukochanym błocku po drobnej szamotaninie zwierzątek karkołomny pomruk głazu kulki ciej Odpowiedz Link Zgłoś
kaszanka.w.aerozolu Re: dla Jenny 17.09.04, 15:45 cóż Ci mogę dać? pomponiki tylko, za co ewent. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: dla Jenny 17.09.04, 16:16 a dlaczego ewent. sorry? ja moge dać najwyzej mokry uścisk ciężkiej hipkowej łapy i co? - daje :-)) scisku scisk lapami hipek Odpowiedz Link Zgłoś