oldpiernik Re: Dzień Oldpiernika na forum? 19.10.04, 09:28 Wywołany, zgłaszam się ;) Swoją drogą, to już nawet aktywność na forum musi być opatrzona wątkiem extra? OLD Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Dzień Oldpiernika na forum? 19.10.04, 09:31 musi? nie, ale moze chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Oldpiernika na forum? 19.10.04, 11:01 "Chyba, może, na pewno... Dzisiaj powiem, a jutro pomyślę, że to nie tak..." OLDWDZIĘCZNIK Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: durne poglady? 19.10.04, 12:11 Podgląd na pogląd skupion na cytacie. Rozumcie, jak chcecie, to co przeczytacie... ;o) coś o łzach i młodości też się znajdzie, jeśli trzeba She? Nie boję sie wyjść na durnia, ble nie był zbyt wysoki, hehe. Idziesz ze mną? OLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 w odpowiedzi - cytat, tamże 19.10.04, 12:14 oldpiernik napisał: > Idziesz ze mną? a mówią, że czasy niepewne nastały nam Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: w odpowiedzi - cytat, tamże 19.10.04, 12:45 "jeno odmień czas kaleki..." OLDKUŚTYKWTĘ Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: w odpowiedzi - cytat, tamże 19.10.04, 13:03 oldpiernik napisał: > "jeno odmień czas kaleki..." nie przesadzasz, old??? sory, ale jestem swiezo po uroczystej inscenizacji - marsz mokotowa i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: w odpowiedzi - cytat, tamże 19.10.04, 13:07 to ja...przepraszam... przesadzać, rzeczą ogrodniczą mnie w uszach marsz weselny i inne ave marie jeszcze grają... "cięgiem ta pieśń, cięgiem ten graj" OLDSKARCONY :( Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: w odpowiedzi - cytat, tamże 19.10.04, 13:12 a kalectwo to skutek czego? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: w odpowiedzi - bez cytata tu że 19.10.04, 13:21 referendum na Białorusi interwencji w Iraku NFZ, MF, UOP, i jeszcze... ciasnego bucika, hehe i balowania w tymże a poza tym dziekuję, wszyscy zdrowi OLDNAPIĘTCE Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: w odpowiedzi - bez cytata tu że 19.10.04, 13:36 to kierowcą byłeś czy wodzirejem??? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pozwól, że zacznę nowy schodek :) 19.10.04, 13:48 Gościem. Jak się okazało, do zadań specjalnych. Tańczyć, i owszem, radem. Jeździć, takoż. Biesiadować, pasjami. Wcale nie narzekam. Tylko pięta... OLDPRZEDBAELM coo? znowu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pozwól, że zacznę nowy schodek :) 19.10.04, 13:54 W orzyszłym tygodniu najeżdżam Kraków w celach służbowych. Trza będzie jaką kawiarenkę znaleźć. Tydzień bez foruma.. niewyobrażalne ;) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: pozwól, że zacznę nowy schodek :) 19.10.04, 13:56 mnie juz czat bez olda nie wydaje sie wyobrazalnym Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: PieS 19.10.04, 14:06 Łódź... Jakieś ciekawe szkolenia oferujesz? :) Politechnikę macierzystą też wypadałoby odwiedzić. Wstyd, że nigdy tam nie byłem. Paradoks. Tuwima też lubię poczytać. Tylko jeden taki, co nie może skończyć, jakoś mi nie pasuje. OLDKURSANT Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: PieS 19.10.04, 14:30 CHA Na to nie wpadłem. Listę obiektów atrakcyjnych podrzucisz? Nie tylko kulinarnie atrakcyjnych. Niedrogich, ciiii.... OLDSKNERA Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 co za afrąt 19.10.04, 14:33 oldpiernik napisał: > Listę obiektów atrakcyjnych podrzucisz? Czy podrzucę??? No, myślałam, że osobiście, tak... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: co za afrąt 19.10.04, 14:47 osobiście, tak, oczywiście, bez frontonów ;) przyjadę z rodziną, ale tak bez przygotowania teoretycznego? daj mnie szansę :) OLDTIEORIETYCZNIETAK Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: co za afrąt 19.10.04, 14:55 oldpiernik napisał: > osobiście, tak, oczywiście, bez frontonów ;) kiedy frontony najpiąkne są, te na Piotrkowskiej > przyjadę z rodziną np, to naturalne chyba jest, że z > ale tak bez przygotowania teoretycznego? jak bez? jak bez! ja sie przygotuje > daj mnie szansę :) prosz bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: co za szansa 19.10.04, 15:01 to musi być sukces!!! jeszcze tylko termin mozliwie nieodległy np. maj 2005? OLDZSZANSĄ?! Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: co za szansa 19.10.04, 15:03 maj, tak PS. pamiętaj, żeby następny schodek rozpocząć, tak? kolejna 13-stka za nami :). ja idę sobie, do jutra :-* Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Oldpiernika na forum? 19.10.04, 15:21 przesąd jakiś, czy co? muszę się zająć obiadem... twórczo, mam nadzieję :) tymczasem jednostronnie zarządzam przerwę w planowaniu ;)) OLDKUCHCIK Odpowiedz Link Zgłoś
niesmialek1 Re: Dzień Oldpiernika na forum? 19.10.04, 22:54 oldziezwiedziony - nie daj sie. To wszystko politura. Jestes kolejna ofiarą. Uciekaj póki czas.Wpadleś w łapy Sandersowej (żony tego co Winetou zastrzelił), która skalpy kolekcjonuje. Pozdrawiam ciebie najserdzeczniej zawsze Tobie oddany niesmialek . Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Dzień Oldpiernika na forum? 20.10.04, 00:25 i popsowano nam sliczny watek kliknijcie w kosz, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Oldpiernika na forum? 20.10.04, 09:16 Nieśmiałku, wiesz, że do ostrzeżeń odnoszę się powściągliwie. :) Jeśli masz rację, cóż, będziemy zdobić kolekcję. Jeśli się mylisz, tym lepiej dla mnie (i moich najbliższych). :) OLDŚNIADANIOWO Odpowiedz Link Zgłoś