Gość: F. Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.vn.kielce.com.pl 20.06.02, 22:43 Albert i Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 13:11 Nawojka :))) w sumie pierwsza kobieta, któa chciała naprawdę pokierować swoim życiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 podzielcie się :) IP: *.chello.pl 24.06.02, 20:43 PODZIELCIE SIĘ !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skan_ika Re: podzielcie się :) IP: *.decyst.com.pl 25.06.02, 07:28 Kate !!! Kobieto, Ty zyjesz ?!?!?! Pomyślimy nad możliwością podzielenia się z Tobą naszymi imionami ... hihihi ... ale na negocjacje zapraszamy osobiście do nas :))) Pozdrawiamy serdelecznie :))) skan_ika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.nat.tvknet.pl 25.06.02, 10:18 Skromnie powiem ika_ i skaniku, że córka powinna nosić imię po cioci rybce (hihi, ja mam je w spadku po 4 pancernych :-)) A chłopiec, no cóż... tu nie mam konceptu całkowicie,ale jak mi wpadnie do głowy - dam znać:-) Pozdrawiam ikusię mamusię i skanusia tatusia :-))No i maleństwo, koniecznie!!!! Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: 195.94.198.* 26.06.02, 09:03 Witam przyszłych rodziców! Olimpia w przypadku dziewczynki. Jeśli to będzie chłopak to niech będzie Fryderyk albo Bruno. gdybym miała własne dzieci to tak bym je właśnie nazwała. Pozdrawim Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Re: Imie, imie!!!... 26.08.02, 11:22 No proszę...błyskawiczny szum jak zwykle okazał się refleksem ponad miarę... Nicccc...ważne, że zdążyłem. Kochani mam tu dwie koncepcje..jedna moją a drugą nie moją tylko koleżanki kwiatowej... Dla porządku puszczę panie przodem.. Kwiatki wrzuciły: Zosia, Maciek (no prrroszę), Ja zapodam nieco inne: Nina, Marysia, Adam, Staś, (Adama i Ninę mam - znam wartość tych imion i polecam.. ha ha ha) Skan...jeszcze raz sorry za czas, ale wieszszszsz.... to się trzeba zastanooowić, przemyśleć - sprawa nie jest prosta ;-). Pozdrawiam Mamusię i Tatusia - hej hej :))))))))))))))))) Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
molly Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... 26.08.02, 12:02 Moze pachole sie juz urodzilo?Ostatnio mialam do czynienia z pewnym osobnikiem plci meskiej o slodko brzmiacym imieniu Carmelo.Szkoda tylko,ze w POslce to nie jest malo znane,ale takie imie,echhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... 26.08.02, 15:18 Moje proposale: Antonina lub Antoni Jan Jakub Urszula Ewa Magdalena Olga albo hmmm Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend girl Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: 212.160.131.* 26.08.02, 15:32 Ja proponuje wyposażyc sie w taką książeczkę dla maluszków (z imionami) polecam!!!! Mój brat taka kupił bo nie mógł sie dogadać ze swoją żoną w tej kwestii.Są ta, bardzo ciekawe propozycje imion nawet takich o których ja jeszcze nie słyszałam.Ale oni zdecydowali się na bardzo proste imię ...Michał. Jeszcze raz gorąco polecam taką książeczkę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... 26.08.02, 15:47 Kurcze ze tez umknal mi ten watek! Dzien doberek, Moje propozycje to: 1.Dziewczynka : ANIA,Malgosia,Elzbieta 2.Chlopak :Piotr,Andrzej,Pawel,Wojtek,Waldek Lubie polskie imiona. Z pozdrowieniami dla maluszka(szki) dla rodzicow Iki i Skanika oraz innych rodzicow przyszlych i bedacych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: 213.25.91.* 13.09.02, 12:51 Witajcie. Serdeczne gratulacje dla WAS,obojga.Poczekałem ,aż się wszyscy wystrzelają z propozycjami.Nie macie wyboru...E-MILKA...NICKODEM.Trzymajcie się ciepło .asy. Odpowiedz Link Zgłoś
joker99 Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... 13.09.02, 13:03 Proszę,żebyś bie nazwała go NORBERT, bo to straszne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 14:39 Ratunku!!!!!!!!!! Jak to sie stalo, ze ten watek zawieruszyl sie gdzies tam i kiedys tam?! i Byl dla mnie niedostepny - buuuuuuuuuuu. Czy mamy juz Dziecinke? Jezeli mamy - GRATULACJE NAJLEPSZE URODZINOWE, jezeli jeszcze nie mamy - GRATULACJE NAJLEPSZE PRZEDURODZINOWE. A co do imion: dziewczyneczka - Ewa, Łucja, Marta chlopiec - Andrzej, Janusz, Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_chwila Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... 13.09.02, 22:23 proponuje: Mistrz i Małgorzata... :) a tak na serio: Leszek i Luiza p.s. gratuluję Wam :) to cudne uczucie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula.toja Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.wolnosci.silesianet.pl / *.prozy.silesianet.pl 13.09.02, 23:24 kochani mialam sie nie wypowiadac, ale jak wszystko moje zdanie tez sie zmienia:) Proponuje dla chlopca Jacek, a jezeli dziewczynka to Agatka:) Pozdrowienia dla rodzicow i malenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwiedzma Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 09:27 Skan, Ika mówiłam wam żebyście dali dziecku imię takie jak ja mam. Jest ono niespotykane a zarazem słowiańskie. W księdze imion jest napisane że jest to imię męskie - choć dopuszczalna jest forma żeńska. No musi być dopuszczalna skoro ja je noszę od ......... lat. Bliższych szczegółów udzielam na privie. Całuski papapa wiedzma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: 213.17.194.* 16.09.02, 02:05 Najpierw serdecznie pozdrawiam i gratuluję. Moje propozycje to: Dla dziewczynki: Zuzanna, Joanna, Martyna Dla chłopca: Kacper, Paweł, Maciej Życzę dużo zdrówka rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 17.09.02, 00:39 Wiec zycze wam wszystkiego dobrego i zdrowego / ych /bo to nic nie wiadomo / dziecka / ci . Imie jest bardzo proste LESZEK ...........czyz nie piekne . lesio PS: dla dziewczynki NATALIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Imie, imie!!! - Szukamy imienia dla... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 00:56 hejka:) Ula , Hubert borsuczy uscisk łapy :) Odpowiedz Link Zgłoś