zosia.samoosia 11.09.05, 14:11 Chcialbym podziekowac Free i Szaa za organizacje tegorocznego zlotu w Powsinie. Bawiłem sie fantastycznie. Na szczegolne wyroznienie zasluguje "Pragne" :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clowiek1 Re: Podziekowania 11.09.05, 14:57 to ja siem przylacze. Mnie sie tam bardzo podobalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Podziekowania 11.09.05, 15:42 mnie też na pewno by się podobało:) pozdrawiam bawiących się świetnie:) i może jakaś krótka lub dłuższa relacja?? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Podziekowania 11.09.05, 16:55 Pragne dolaczyc sie do podziękowan, bylo fajowo, pozdrawiam :-)))))))))) free, szaaa, oby tak dalej ;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.gargamella Re: Podziekowania 11.09.05, 18:43 Ja chcę podziękować w imieniu swoim i mojego ssaka-tancerza ;) organizatorkom całego zamieszania: Free i Szaaa - ukłon. Dziękuję: Slodzikowi, Królisi i Arcziemu za dostarczenie bagażu; Moa za podwiezienie, Bru za bezpieczny transport do domq i miłą rozmowę, Adze i Clowiekowi, za to, że przyjechali ;), Pani Sonic, za to, że przyjechała ;), Gabi :* Wszystkim chętnym do pomocy w opiece nad ssakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: Podziekowania 12.09.05, 11:40 > Bru za bezpieczny transport do domq i miłą rozmowę, heh, jesteś skuteczniejsza niż trzyredbule... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaaa1 Re: Podziekowania 11.09.05, 19:22 Ja takze dziekuje za wspaniala zabawe, bardzo sie ciesze, ze moglam z wami spedzic te niezapomniana noc. Nuda ja sie do teraz smieje wiesz z czego???;- )))) Podziekuj Slaweczkowi za dokarmienie mojego meza;-))) Wszystkich bardzo goraco pozdrawiam i mam nadzieje do nastepnego razu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonic_gd Re: Podziekowania 11.09.05, 21:26 i ja dziekuje, szaa i free - bylo super. Za cudowna zabawe, super atmosfere, szalone tance i beczke smiechu - ogromne brawa!! Odpowiedz Link Zgłoś
shrekowa2 Re: Podziekowania 11.09.05, 22:03 Free i Szaaa dzieki wielkie było super choc ja byłam tak krótko;))))))Duża buźka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: Podziekowania 11.09.05, 23:05 dawnom sie tak wspaniale nie bawił, a com wypil to moje;)))) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Podziekowania 12.09.05, 07:21 Skoro wszyscy to i ja się przyłączam do podziękowań: Moim dwóm tancerzom Gepardowi i Pragne za to, że uratowali mnie od podpierania ścian (czytaj: ławek) Mayday za prochy, które postawiły mnie do pionu, a free za kawkę, która mnie w pionie utrzymała- całuski :* :* :* :* Zosi Samosi za dogłębną analizę osobowościową całkiem gratis oraz za to że trafiłam do autobusu :* Mo a za podwiezienie :* :* :* Oraz całej reszcie, że ją mogłam wreszcie poznać oko w oko Odpowiedz Link Zgłoś
same_zalety Re: Podziekowania 13.09.05, 09:49 "Mayday za prochy, które postawiły mnie do pionu" ojej dziewczyny uważajcie na to świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 pragnę oprotestować ten wpis... 13.09.05, 10:24 monika_04 napisała: > Głodnemu chleb na myśli ...albowiem przypadkiem wiem, ze chomik się odchudza i głodny nie bywa, a już na pewno nie mysli o chlebie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: pragnę oprotestować ten wpis... 13.09.05, 10:33 Pisząc "głodnemu chleb na myśli" wykorzystałam znane powiedzenie. w odniesieniu do ww "prochów" oznacza iż chomik miał ochotę na prochy. Wyjasniam wszystkim chętnym iż may poratowałam mnie proszkami od bólu głowy. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: Podziekowania 12.09.05, 10:47 Free - jestes wspaniala, dziekuje:-) ...tobie wszo tez...fenks ;-)) Kto chce, szuka sposobu Kto nie chce, szuka powodu Odpowiedz Link Zgłoś
m_och.1 Re: Podziekowania 12.09.05, 14:33 Ja równiez dziekuje , było naprawde bardzo sympatycznie poznac Was wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
depart Re: Podziekowania 12.09.05, 15:58 krótko bo krótko ale miło było was zobaczyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klamca_no1 Re: Podziekowania 12.09.05, 17:14 ee,no bylo niezle ale krotko,no i juz sie nie dam wrobic za kierowce nastepna razą ofkors,pffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Podziekowania 12.09.05, 18:31 ja chcialem podziekowac opatrznosci, ze wrocilem caly i zdrowy.. bo ze zmija na pokladzie wracalem dzisiaj.. free & zmijaszaaaaa... jestescie organizatorkami jakich malo.. tylko nastepnym razem organizujecie mi kierowce.. :))) zebym mogl sie... pozdrowienia dla wszystkich.. szczegolnie dla #$@%&*)*^%^@$@!$$!$@%@^^%%* (^)@$#@$@%#E%^#^$&$&$^##%* :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re: Podziekowania 12.09.05, 18:49 ja bym kciała podziekowac : organizatorkom!! -orom wjadomo ;) za popisy taneczne zybiemu :P i barankowi ;) dziekuję wszystkim których mogłam poznać i zobaczyc ponownie. Ogromnie żałuję że nie dane mi było zobaczyć sie ze Skanami :( nie przeboleję tego nigdy juz chyba :(( Dziekuje słodziowi za podwózkę (nie wziął ani grosza!) przykro mi slodziu ze nie chciałes dać mi prowadzić. Chętnie bym to uczyniła a kierowcą jestem wyśmienitym. Ach i dziekuję ponisiowi za kroliczka ;))) buuuuuuuzi www.pomoc.pinezka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: Podziekowania 12.09.05, 21:27 kobiet i samochodu sie nie pozycza:)ppp Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Podziekowania 12.09.05, 20:14 Chcę wszystkim bardzo, bardzo podziękować. A szczególnie tym, którzy umożliwili mi spotkanie z Wami ;) Free uściski za wytrwałość i poświęcenie, Szaa ogólnie za wszystko; Słodziu, Tobie wiesz za co, Królisiu,Chmurko i Arczi za miłą podróż; Sonicowi, Mo_a, Maydayce i Monice za wyrozumiałość, a wszystkim za doskonałą zabawę (Pragnę, Tobie szczególnie - za makaron). Tym samym chcę zdementować plotki, że się nie bawiłam. Zosiu bawiłam się doskonale, ale nie mogłam na pierwszym zlocie ujawnić wszystkich możliwosci, może następnym razem ;) A stonownie to moja natura :)) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Podziekowania 12.09.05, 23:01 jak tak wszyscy dziekuja.. to ja moze tez.. dziekuje Wam wszystkim, ze bedac w Powsinie nie widzialem na wlasne szkla kontaktowe jak Koroneczka przegrywala na wlasnym stadionie z Wisla Plock.. ale nastepnym razem zlot prosze w tygodniu.. (oprocz wtorku, srody i czwartku, bo pucharowe..) weekend zarezerwowany na lige.. :)) pozdrowienia i podziekowania... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Jeśli ktoś sobie zyczy fotki ze zlotu z mojego 13.09.05, 01:35 aparatu to niestety (może stety) musi założyć sobie poczte na tlenie. Z gazetowych skrzynek mam zwroty. Ja dziękuję zeście pszybyli:))) PiEs veilchen_ck napisał: > szczegolnie dla #$@%&*)*^%^@$@!$$!$@%@^^%%* (^)@$#@$@%#E%^#^$&$&$^##%* :))))))))))))))))))))))))))) Wylinialec czy Ty przypadkiem nas nie obrażasz?:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Jeśli ktoś sobie zyczy fotki ze zlotu z mojeg 13.09.05, 08:16 nigdy w zyciu... :))))) no moze czasem Ciebie... :))))))))))))))))))))) ale to z wielkiej milosci do zwierzat obslizglych.. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Podziekowania 13.09.05, 11:37 Chcialam dolaczyc sie do podziekowan :)))) Bawilam sie wspaniale, chociaz bylam baaardzo zmeczona... i nadal jestem :))) Milo bylo Was wszystkich spotkac ponownie lub pierwszy raz :))) Pozdrawiam i do nastepnego razu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Podziekowania 13.09.05, 11:51 Free miotani wdzięcznością w przyszłym roku wybetonujemy podjazd pod Twój domek:))) i wybijemy okoliczne osy wielkie Tobie wdzięki:))) wszyscy wyją pochwalne peany!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Podziekowania 13.09.05, 11:58 kaalka...lobuziaro...martwilam sie czy dotarlas do domu. Nie dawalas znaku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mayday_gd Re: Podziekowania 13.09.05, 15:02 Ja rowniez dziekuje za mila zabawe aczkolwiek wracalam do wspomnien co mnie nieco przybijalo co jakis czas ale pragne bardzo mi pomogl w zapomnieniu na chwilke tych przykrych dla mnie wspomnien . Pragne -dziekuje Ci , dziekuje Tobie kaalko za cieple slowa od Ciebie i za wsparcie -pomoglas mi ,dziekuje Tobie kajzerko :)) i wszystkim co mnie podnosili nieco na duchu :) . Mo_a przepraszam Cie za chrapanie bo heheheheheehehe to nie moja wina-zasnelam jak kamien ;-P ,a co do tabletek na bol glowy -to nie ma za co dziekowac -dobrze ze nie robilam zastrzykow ;-PPP i poki co zawsze sluze pomoca z dziedziny medycznej :)) .Free dziekuje za przenocowanie takiej marudy jak ja chyba nie bylo tak zle co? Co zlego to nie ja :) pozdrawiam szaaa i dziekuje za fajny weekend ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Podziekowania 13.09.05, 15:02 kaalcia, zostałaś królową obiektywu w aparacie szau pauci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Podziekowania 13.09.05, 15:40 Niech stracę póki mam chwilkię na napisanie. Też wielkie fxs za towarzycho. Moni 04 za grację w tańcu i urok osobisty:-) no i całej plejadzie nicków których za chiny do tej pory nie spamiętam i skojarzę hihihihi :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Podziekowania 13.09.05, 15:43 No i osobno chcę podziękować hanysom hihihihihi :-))))) P.S tera nie prędko wpadnę na forum czy czat.Taki life.Ale będę czujny w miarę możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Podziekowania 15.09.05, 13:15 Już tak mi nie dziękujcie , nic wielkiego nie zrobilam. Chętnie pomogłam w spotkaniu czatowników. Miło mi , że się dobrze bawiliście. Wszystkim pomocnym , dziękuję również za pomoc. Robiłam co mogłam żebyście się dobrze bawili:)))) Dobrze że choć trochę się to udało:)) Pozdrawiam wszystkich:))))))))))))))))))) Byłam trochę marudna( nie mylić z marudą), przepraszam zatem:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Podziekowania 15.09.05, 13:18 Ach zapomniałam, stłuczona kostka wróciła do formy, po ukąszeniu śladu już nie ma, dłon sie zagoiła i nie boli. Wszystkim ratującym me cenne zdrowie bardzo dziekuję za pomoc i zaangażowanie :)))))))))))))))) hihihihihihihihihii Odpowiedz Link Zgłoś