Gość: aero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 01:34 Gdybys mogl(a) zadac pytanie z gwarancja natychmiastowej i prawdziwej odpowiedzi (niezaleznie od warunkow pytania), o co bys spytal(a) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sirius Re: Najwazniejsze pytanie IP: proxy / 210.193.252.* 28.10.02, 04:27 nie zadal bym tego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_chwila Re: Najwazniejsze pytanie 28.10.02, 05:38 poproszę o drugi zestaw pytań... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.02, 13:19 Moje pytanie by brzmialo: "Kim jestes?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Kim jestes? 28.10.02, 14:00 Otrzymasz wowczas Jego odpowiedz, Acro, na Swoja nadal bedziesz musial poczekac...:) Serd. Paiha, ktora czesto zadaje pytanie Dlaczego?, a oczekujac odpowiedzi nie prosi o pospiech:) Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_chwila Re: Kim jestes? 29.10.02, 12:36 to moze "kim jestem?" byloby wskazane? tylko po co? i tak nie jestesmy w stanie okreslic, opisac, powiedziec kim jestesmy naprawde. mamy tylko swoje znaki rozpoznawcze: imie i nazwisko (panienskie tez:o)!), a to niewiele mowi, bo w gruncie rzeczy jest przypadkowe. chwilowo_odlatuje_:o) Odpowiedz Link Zgłoś
memorka Re: Kim jestes? 29.10.02, 17:27 tylko_chwila napisała: > mamy tylko swoje znaki rozpoznawcze: > imie i nazwisko (panienskie tez:o)!), > a to niewiele mowi, bo w gruncie rzeczy > jest przypadkowe. Pozwole sobie skomentować to co napisałaś/łeś: Można odpowiedziec na takie pytanie kim jestem inie tylko imieniem i nazwiskiem ale przedewszystkim plecia ;) jesli ktos as nie widzi , ale takze wiek,stopien,z jakiego kraju pochodzisz ...... itd...... Jest wiele oznak odpowiedzi na to pytanie Pozdrawiam "ŁĄCZMY SIE W PARY ,KOCHAJMY SIĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me_plecie Re: Kim jestes? IP: *.u.mcnet.pl 29.10.02, 18:31 memorka napisała: > Można odpowiedziec na takie pytanie kim jestem inie tylko imieniem i > nazwiskiem ale przedewszystkim plecia ;) Co ta, memorka, plecie? Ups przepraszam. Co to, memorka, jest plecia? agni_me_co_znowu_nie_wie_tym_razem_jaka_plecia Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: Kim jestes? 30.10.02, 14:10 Sokrates (grecki filozof:) znany byl ( m.in.) z tego, ze uczyl ludzi, aby "poznawali siebie". Jak glosi legenda, jeden z jego uczniow zapytal go, czy on sam stosuje sie do swojej rady: "Panie, a czy Ty znasz samego siebie?" Sokrates odparl:" Nie, ale rozumiem co nieco z tego stanu niewiedzy" :) Paiha Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Kim jestes? 30.10.02, 23:31 Cos mi tu pachnie "Tożsamością Bourne'a" :)) big. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.proxy.aol.com 30.10.02, 10:29 Ja zadalbym nastepujace pytanie ::))) Ilu mialas facetow w lozku???:))))))) tiger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pul_mruffki Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.ae.poznan.pl 30.10.02, 15:39 no Ty pewnie byś takie zadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 jakie numery multilotka będą przy kumulacji? :) IP: *.chello.pl 30.10.02, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_chwila Re: jakie numery multilotka będą przy kumulacji? 30.10.02, 23:34 święte słowa kate1 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba_jo Re: jakie numery multilotka będą przy kumulacji? IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 21:06 'czego żałujesz'zapytałabym . Odpowiedz Link Zgłoś
sashil Re: Najwazniejsze pytanie 01.11.02, 23:15 z pewnoscia zapytalabym kiedy bedzie koniec niekoniecznie swiata ale naszej ukochanej hehe matki ziemi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek31 Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 23:28 sashil, za ok 4,5 mld lat ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha BRAVO IP: *.hwr.Arizona.EDU 02.11.02, 00:47 bravo, wojtek31 - doskonala odpowiedz a wiesz dlaczego? jesli tak, to powiedz innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasna Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.washdc3.elnk.dsl.genuity.net 02.11.02, 10:36 prozaiczne: "do czego zmierzamy ludzie 21 wieku, do szczescia, do zaglady, do nicosci....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Najwazniejsze pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 15:57 Raczej do samozaglady :-/ Zwaz na to, ze ludzie sa tacy, ze jak mogliby wynalezc bombe rozwalajaca caly uklad sloneczny, to i tak by sprobowali to zrobic :) Kazda technologie rozwijaja jak sie tylko da. A zwlaszcza pasjonuja sie w tych destrukcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyniczna Re: ZAWIADOMIENIE IP: *.teldom.pl 02.11.02, 23:41 zapytałabym - czy nie masz ważniejszych problemów Odpowiedz Link Zgłoś