marxx 29.03.05, 01:58 Tu prosze wpisywac swoje prawdy!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 29.03.05, 22:38 wszyscy pouciekali cy co? m PS: ja chcialbym napisac, ze forum chicago jest naprawde fajnym miejscem (jesli forumowicze pisza) !!!! m Odpowiedz Link
evek Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 29.03.05, 23:10 to ja chcialam powiedziec ze prawda to tak na prawde nie istnieje a wszystko to matrix i inne takie (tu w USA popularne jest ze wszystko to zydzi i masoneria z tego co sie zorientowalam ;O) Odpowiedz Link
marxx Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 29.03.05, 23:17 nooo nareszcie glos rozsadku!!!! cale te stany to jeden wielki spisek zydowski ...a jesli chodzi o GW, jak wiadomo mediami w Polsce a szczegolnie Gazeta W. rzadza masonscy zydzi...jestem pewny , ze glownymi powodami dania nam mozliwosci pisania na tym forum to chec zbicia kolosalnej kasy i kierowania naszymi umyslami!!!! Jak czlowiek sobie tak glebiej pomysli w temacie to az glowa boli!!! PS:a moze my wszyscy jestesmy Zydami?!?!?! m Odpowiedz Link
evek Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 29.03.05, 23:19 wszyscy jestesmy z marsa albo wenus :O) to zalezy ;O) Odpowiedz Link
marxx Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 30.03.05, 01:04 eee. ja jestem tylko skromny program komputerowy A jesli juz mialbym wybierac planete swego pochodzenia to wybieram K-Pax m Odpowiedz Link
tuptus4 Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 30.03.05, 01:22 o tak to prawda ze mediami w polsce rzadzi GW i zydzi, jak zreszta calym panstwem polskim! musze zmienic se nicka bo mnie ten tuptus drazni\ Odpowiedz Link
mrozosia Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 30.03.05, 01:32 Ja tyz musza chyba dobrac jakie dwa nowe nikosie i stworzyc pare charakternych nowych klonow. Wszak klonowanie jest tez jazzy ;-D Pozdrawiam! niektorym na przekor dowcipna inaczej mro ;-P Odpowiedz Link
evek Re: Cala prawda o Forum Chicago!!! 30.03.05, 17:40 wszyscy sie skolonujmy! a co tam. wiosna w koncu ;O) i taka bedzie prawda ostateczna :O) czyli cala ;O) Odpowiedz Link