maly_ksiaze 31.01.03, 09:53 A moze tak spotkanko blondynskie czatowe?:)Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 31.01.03, 10:41 No maly czekalam na to. Namowmy sie :-))) Pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 31.01.03, 10:47 a moze tak wycieczka mala na polnoc, he? no, nic, pewnie nici. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 02.02.03, 12:58 Ciesze sie vauko, ze czekalas na to:))))Co do wyprawy na polnoc w celu odwiedzenia zielkuski:)to ja welcome:), jednakze mogl bede to uczynic nie wczesniej niz za dwa tygodnie(sorx zielka).Co to spotkania blondynskiego to sugeruje sie skomunikowac przy uzyciu mobile'ow:)(tak chyba bedzie latwiej). Poniewaz nie umieszcze swojego numeru na forum, a na czatcie w czasie kiedy Ty bywasz(wieczor), sugeruje wymiane telefonow poprzez maile(moj jak wyzej).Pozdrooffki MKD P.S. A swoja droga pogode mamy pikna:)) bylem w czwartek na wsi pod reading i ledwo, ledwo wrocilem - pociagi opoznione, podroz z Paddington do domku (Newington green)3 godziny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 31.01.03, 10:52 Zielka, jak Ty babo czuwasz :-))))) Gdzie polnoc gdzie nie polnoc... Przeciez Ty na koncu swiata mieszkasz! Jak sniegi stopnieja i lod w rzekach za przeproszeniem pusci moze sie odwaze automobilna wycieczke grupowa zorganizowac. Tymczasem badz dzielna :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 31.01.03, 11:43 po 15 marca moja noga juz nie postapi (? tak sie mowi?) na ziemi Yorkiejskiej. So hurry up;-) Powaznie, to wlasnie moja rodzicielka zaanonsowala mi, ze przyjedzie latem mnie odwiedzic do miasta chleba i sera (no, i wina). Powiadam, ze stanie sie to po raz pierwszy, i ze jesli ona jest w stanie tu przyjechac, to kazdy jest w stanie. Wiec pewnie sie Vauka jeszcze raz niebawem wybierzesz, he? byloby bardzo milo. Wycieczka automobilowa na poludnie bylaby, zdaje sie , mniej czasochlonna nie na polnoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 31.01.03, 14:11 Tak po prawdzie (coz za urocze wyrazenie) to latwiej sie "zjezdza" w dol (na poludnie) niz pod gore idzie (polnoc). Do Londinium przybadz. Ambicja mnie gryzie jak mysz szara ser przedni romanski wiec sie "zepne" i jakos Ci zorganizuje tutaj francuskie conditions :-)))) (np w berecie wdziecznym Cie powitam i w koszulce w drobne paski) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka maly, w imie buddy!!! 02.02.03, 14:21 hehe, wlasnie wyslalam maila do Ciebie, bardzo prosze, wprowadz aktualizacje do twojej automatycznej odpowiedzi, bo sie za nic nie dogadamy. klaniam sie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 03.02.03, 16:39 Maly, dam znac. Moze w ktorys "radosny" albionski weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 03.02.03, 17:59 Dawaj, dawaj:))Mnie tam wsztystko jedno czy to bedzie weekend czy tez nie weekend:)Numer mojego mobile'a wraz z pozwoleniem przekazania go Tobie posiada brytyjka, oraz kra. Pozdro MKD P.S. Zielko droga niestety numer do Ciebie gdzies sie mi zagubil:(, jednakze obiecuje odwiedziny:).Pozdro 4u:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka telefon 03.02.03, 19:59 w zwiazku z tym, ze i tak opuszczam to smetne miejsce niedlugo, i telefon tez niedlugo umrze, podaje numer publicznie, gdybyscie gdzies sie w okolicy Leeds blakali... 0870 75 74 835 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 03.02.03, 21:06 Zielka a co to jest za numer przedziwny??? Mnie sie z instytucjami roznymi kojarzy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf_mily Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.lns.access.uk.tiscali.com 03.02.03, 21:31 maly witaj na Wyspie! Ja bardzo chetnie, wlasnie usiluje Vauke na York namowic, ale przeraza ja wizja 4 godzin w wagonach British Railways ;) wysle kom na email elfi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 03.02.03, 22:01 Oj bo ja sie wygodna wielce zrobilam :-))))) Elfikowa wierzysz w to, ze on TYLKO 4 godziny bedzie jechal? :-))) To ja tez o tel poprosze jak ustalenia jakowes zapadna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka telefon moj dziwny? IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 03.02.03, 22:11 ej, no kochani, nie wiem, caly Heslington i York sa zaopatrzone w taki numer , to nie jest zadne platne cos, przeciwnie, ja mam na przyklad bardzo tania ze swiatem stad komunikacje; no, to jesli chcecie do Yorku, to bedzie mi milo, jednako wobec takiej mobilizacji Londynu, moze ja tam sie faktycznie pojawie na poczatku marca, he? mam tu taki magiczny autobu o 1h w nocy, i on mnie w Londynie wysadza o 7h... czy potem ktos bedzie mnie chcial za reke po ulicach tego "miasta" (oczywiscie, mam na mysli te aglomeracje budynkow) prowadzic, by znalezc jakas ksiegarnie zacna? he? no to licze na Was , milusinscy. Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 03.02.03, 23:13 A ja, a ja??? :((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 03.02.03, 23:59 Zielka czy Ty masz na mysli takie ksiazki co to po nich glod wiedzy najwiekszy jest nad ranem dnia nastepnego?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka ksiazki IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 04.02.03, 01:10 Vauka, jak budde lubie, zawstydzaja mnie takie propozycje. Ja moze jednak do krieka na Evian czy Naleczowke pojade. brytyjko, przecie moze choc Ty uratujesz honor tego "miasta", pokazesz mi gdzie ksiegarnia Oxford University Press? Bo jesli nie, to bede musiala pograzyc sie w alkoholizmie zaproponowanym przez Vauke... Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: ksiazki 06.02.03, 19:32 Zielkusie, smutkusie, oczytany w literaturze:) ksiegarni blondynskich znam roznorakich pod dostatkiem, co prawda bawidamkiem jestem marnym, jednakze moze uda sie mi pobyc przewodnikiem zacnym?:)(Gdyby nie udalo sie nam spotkac z przyczyn blizej nieokreslonych wystarczy, iz przejdziesz sie ulica charing cross i z pewnoscia znajdziesz tam dobra zaspokajajace Twe literackie pragnienia:) Numerek zapisany, niebawem bedem dzwonic:)Pozdrawiam MKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 04.02.03, 09:48 Zielka, zmiluj sie kobieto. Jaki alkoholizm? Czy podczas czytania wystepuja za przeproszeniem jakies restrykcje timowe? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78o Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.icpnet.pl 30.03.03, 15:41 78o Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 02.04.03, 11:05 Strzecie sie wszystkie blodynczyki i blondynczycy! Wyciagajcie odswietne kiece, garnitury! :) Przybywam! :)))))) Juz niedlugo. Podania o spotkanie prosze przesyłac mailem wg standardowych formularzy (CV, 3 zdjecia, list motywacyjny etc.). Uwzglednie Was w grafiku. Prosze sie spieszyc, bo harmonogram mam bardzo napiety :) Szczegoly wkrotce. bryt PS. a tak w ogole to strasznie juz chce tam byc :)))))) PS2. i jak te ksiazkowe zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 02.04.03, 19:55 brytyjko, oczywiscie, bylam skazana na amazon.com:-) no, ale pare rzeczy tam tez mozna zacnych znalezc. swoja droga, Vauka, wiosna w P.. ech. "April in Paris", taka jest piosenka... I never knew the charm of spring I never met it face to face I never new my heart could sing I never missed a warm embrace 'Til April in Paris Chestnuts in blossom Holiday tables under the trees April in Paris, this is a feeling That no one can ever reprise I never knew the charm of spring I never met it face to face I never new my heart could sing I never missed a warm embrace Till April in Paris Whom can I run to What have you done to my heart Frank Sinatra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 02.04.03, 11:57 Brytyjka koniecznie daj znac. Chetnie sie spotkam. Maly ma nr mojej komorki. Wiosna w Albionie taka piekna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 03.04.03, 02:03 Niesmialo napomkne, ze ja rowniez przybywam juz na dniach... Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 04.04.03, 12:22 cosmita napisał: > Niesmialo napomkne, ze ja rowniez przybywam juz na dniach... No to mamy zmasowany atak :))))))))))))))) A kiedy dokladnie przybywasz? Ja na dlugi wekend majowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 15:11 To ja bede tam pierwszy:-) Juz 12 kwietnia. See you (?) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 04.04.03, 16:33 cosmita napisał: > To ja bede tam pierwszy:-) > Juz 12 kwietnia. > See you (?) Oczywiscie, ze see you :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 04.04.03, 23:09 Cosmo, ciutke sie z Toba mine bo na jajko jade do domu ale zaraz powroce a i na weekend dlugi, albionski chetnie sie namowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 05.04.03, 03:21 Ja rowniez chetnie sie zmowie...See you (bez pytajnika:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 08.04.03, 12:40 Cosmo,kiedy juz przybedziesz to give's a ring yo pliza:)))O ile dobrze pamnietam to numerek do mnie posiadasz. Pozdrooweczki i "spokojnej" podrozy. MKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita_eng Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: 80.252.0.* 08.04.03, 17:08 maly_ksiaze napisał: > Cosmo,kiedy juz przybedziesz to give's a ring yo pliza:)))O ile dobrze > pamnietam to numerek do mnie posiadasz. Pozdrooweczki i "spokojnej" podrozy. MK > D Jak by tu kurna powiedziec? Mam tendencje do gubienia rzeczy. Takoz i Twoj number szlag trafil (don't be angry:-) Moglbys mi go wiec przypomniec? Najlepiej maila wyslac - cosmita@gazeta.pl P.S. Przybywam 12 kwietnia. See you:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 08.04.03, 21:42 Cosmo akurat przybywasz na Dzien Kosmonauty. A jak go jak raz w Moskwie swietowac bede :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.anonymous.dialup.atcom.net.pl 09.04.03, 00:31 Gość portalu: Vauka napisał(a): > Cosmo akurat przybywasz na Dzien Kosmonauty. A jak go jak > raz w Moskwie swietowac bede :-) Dzien kosmonauty? Serio? W Moskwie bedziesz? Oj..moj pijacki leb nie ogarnia Twoich slow... Ile w nich prawdy?:-) Ile zartu? P.S. A jakby co to masz namiary na ksiecia_malego? Phona znaczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 09.04.03, 12:32 Cosmo, pomylilam sie (serio!), bede w Moskwie (Serio!) ale dopiero 14. Zal wielki bo na Placu Czerwonym wypic za zaslugi Gagarina i Lajki mialam nadzieje wielka. Odezwij sie jak przyjedziesz. Obawiam sie, ze teraz bede zajeta pakowaniem i innymi pierdolami ale po swietach, kiedy nazad powroce chetnie drobna wstriecze uskutecznie. Pamietaj zebys smalec przywiozl ze soba i sloik ogorkow ! Sciskam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly_ksiaze Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.04.03, 18:10 I jeszcze butelczyne "Zolodkowej gorzkiej" i twarog poprosze:))))acha i kilka szklanych lufek:)))))))))))))) Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 15.04.03, 12:59 Hmmm proszę tu oto w tym wątku o relacyje z powitania cosmo... czy już się widzieliście i upraszamy o wyjątkowe traktowanie cosmity marokańskiego, warszawskiego, gdyńskiego i jeszcze ten tam... dachnowskiego(???) (cosmooooo jest takie miasto, miasteczko, wieś, osada???) on kruchy i wrażliwy chłopaczyna... tęsknimy za nim przeokrutnie...;) pozdrowienia dla nibylandii i piotrusia pana rena Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) 22.04.03, 17:08 Kochani Emigranci (nie-mrozkowi;)), przybywam do Was juz w sobote, wiec szykujcie impreze powitalna :) Zwlaszcza, ze zabawie tylko kilka dni :) Do zobaczonka juz niedlugo, niedlugo! bryt_szykujaca_walizki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka_po_podrozach Re: do vauki, elfika i innych blondynczykow:) IP: *.dsl.pipex.com 27.04.03, 15:16 Wrocilam wiec dwuznacznie powiem, ze czekam na propozycje :-)))))). Przyzwoite rzecz jasna, ostatnio bardzo sie postarzalam :-) Odpowiedz Link Zgłoś