monika_04 18.07.06, 20:26 Składam oficjalny protest przeciwko niemożności logowania się do czata! Upraszam o podpisywanie się (Nic to oczywiście nie da bo Agora skąpi na informatyków ale choć sumienie będziemy mieli czyste) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turms.niesmiertelny Re: Oficjalny protest! 18.07.06, 20:54 szi by pewnie coś o Panach Przecinkach napisała, lecz mła się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
igor300 Re: Oficjalny protest! 19.07.06, 12:18 Monika, Ciebie to juz tu mialo nie byc, zapomnialas?:) Pozegnalas sie, a teraz skladasz protest. Smiech na sali:) Kolejna panienka probujaca zwrocic na siebie uwage. Przedszkole, slowo daje. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest i luzik! 19.07.06, 12:26 Się mości Pan wyluzuje i uśmiechnie (złość piękności Twej szkodzi) :). W innym razie mieczykiem modelowy uśmiech sprawię i poluzuję np. rączki :). Ogólnie to pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor300 Re: Oficjalny protest i luzik! 19.07.06, 12:52 sir_elmin napisał: > Się mości Pan wyluzuje i uśmiechnie (złość piękności Twej szkodzi) :). W innym > razie mieczykiem modelowy uśmiech sprawię i poluzuję np. rączki :). > > Ogólnie to pozdrawiam :)) Czytac uwaznie, nie po lebkach, a nie bedzie trzeba jezyka strzepic po proznicy. Usmiech byl - nawet dwa - to gwoli scislosci. Zas co do "pieknosci". to mezczyzna, lepiej niech przystojnym niz pieknym bedzie. Piekno zostawmy kobietom. A co do przemocy.. sir i agresja? Wstyd:) A i jeszcze jedno. Mieczyki to na lace:) I nimi, to pan ino przed nosem pomachac mi mozesz. Hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest i luzik! 19.07.06, 14:05 och no, ach i <foch> - hehe > A i jeszcze jedno. Mieczyki to na lace:) (?) lance? - łące? - lecę? - łącze? - (pa)lące? ;). >I nimi, to pan ino przed nosem > pomachac mi mozesz. Hehe:) o jena, jena ;). Odpowiedz Link Zgłoś
igor300 Re: Oficjalny protest i luzik! 19.07.06, 14:47 sir_elmin napisał: > och no, ach i <foch> Ten foch, to rodem z onetu, co? Hehe. > > A i jeszcze jedno. Mieczyki to na lace:) > > (?) lance? - łące? - lecę? - łącze? - (pa)lące? ;). Tonacy brzytwy sie chwyta:) Wiedzialem, ze do tego sie przyczepisz. Bo coz Ci pozostalo? Hehe. Zalosne:) A tak na marginesie, to wysil szare komorki i domysl sie, ze moge nie miec mozliwosci uzywania polskich liter. Trudne, prawda?:) > >I nimi, to pan ino przed nosem > > pomachac mi mozesz. Hehe:) > > o jena, jena ;). Bez komentarza:) Stales sie nudny, komentowac wiecej nie zamierzam. Powrot do czasow przedszkola i slownych przepychanek, nie jest dla mnie pociagajacy. Pozostawiam to Tobie, serze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 19.07.06, 19:40 Popieram;) Oto moje inicjały: S.E ;) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 20.07.06, 14:03 sir_elmin napisał: Popieram;) Oto moje inicjały: S.E ;) Wytatuować? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elberr Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 20.07.06, 15:24 Ja tez protestuje!!! Nie moge wykonywac swoich operatorskich obowiazkow :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 20.07.06, 15:29 Arguś <laska>, a gdzie? Jak w jakimś fajnym miejscu, to się zgadzam - masz kopywrajta - na wyłączność;) -- "Trzeci ogonek staje się powoli prawdą..." Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 20.07.06, 17:04 no wiesz... ja mam same fajne miejsca elmin <majkel> ;D PS. Ile jeszcze ogonków planujesz? Bo nie wiem czy Cie brać za męża, czy uciekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 21.07.06, 01:57 > PS. Ile jeszcze ogonków planujesz? > Bo nie wiem czy Cie brać za męża, czy uciekać ;) Trzy - definitywnie i zdecydowanie! Więcej wzbudzi zazdrość igorka300 ;). Nawet żeś mję nie wypróbowała i już męża we mnie widzisz? Zresztą trzy połowice mi już wystarczą (po jednej na ogonek);). Uciekać? Nie ma po co - szybko biegam. Jestem dość gibki - stosunkowo gibki :). Pozdrawiam już chyba pewnikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 21.07.06, 14:52 trzy połowice? hmm zawsze myślałam, że połowy są tylko dwie ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 21.07.06, 21:11 > [...] hmm zawsze myślałam, że [...] E no, e no - i zawsze myślałaś, że jeden ogonek to norma - aaa, mam Cię!:) Dwa to norma! Trzy połowice i ja - dajemy razem dwa odrębne obiekty - homogeniczne i heterogeniczne (jak najbardziej) zarazem :). Nooo... pozdrawiam napewno;) Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Oficjalny protest przeciw chamstwu! 22.07.06, 11:39 "Trzy połowice i ja - dajemy razem dwa odrębne obiekty -homogeniczne i heterogeniczne (jak najbardziej) zarazem :)." khem... trzy połowice, czyli one. Ty jeden - on. dwa odrębne obiekty = (Ty + ona) oraz (ona + ona). Więc, biorąc pod uwagę ona + ona, to jak heterogeniczne jak najbardziej zarazem?? ;PPP PS. Tak wiem, myślenie mi nie służy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Oficjalny protest! 20.07.06, 15:58 A mówi się że to kobiety czepiajsię drobiazgów... Primo ja się nigdy nie zarzekałam, że odchodze z czata (pooecam lekturę ze zrozumieniem) Secundo co ma piernik do wiatraka? Tertio aby się swoją znajomością lingua latina pochwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Oficjalny protest! 20.07.06, 16:34 monika_04 napisała: > A mówi się że to kobiety czepiajsię drobiazgów... ................................ ...Moniko..uwierz mi....kobiety ..czepiajsię.."drobiazgów"... ...Pozdrawiam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
catecat Re: Oficjalny protest! 20.07.06, 16:47 czasem kobiety w desperacji, ze zbyt długiej samotności, potrafią się przyczepić nawet do drobiazgu. Ale podobno nie rozmiar ważny... Odpowiedz Link Zgłoś
lesniczy_z_lasu Re: Oficjalny protest! 20.07.06, 23:08 Ramonnie czcigodny - uważasz, że to jest drobiazg. TO? serio? :-) pozdrawiam z lasu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Oficjalny protest! 21.07.06, 15:14 lesniczy_z_lasu napisał: > Ramonnie czcigodny - uważasz, że to jest drobiazg. TO? serio? :-) > pozdrawiam z lasu :-) ...alez ..Lesniczy...nigdy nie uwazalem ze "To"..jest ...drobiazg... ..cytowalem tylko Monike... Odpowiedz Link Zgłoś
sdn Re: Oficjalny protest! 22.07.06, 13:05 U Ramona wszystko jest drobiazg, i to,i tamto. Zupełnie jak u misia o bardzo małym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
skowronki_na_niebie Re: Oficjalny protest! 22.07.06, 17:59 Wątki zakładane przez Monikę rozwijają się w cokolwiek nieoczekiwanych kierunkach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Oficjalny protest! 23.07.06, 12:35 a to chyba dobrze ;) nudno nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suspreena Re: Oficjalny protest! 27.07.06, 19:34 Te "nieoczekiwane kierunki" przybierają ciekawe kształty ;) A pod oficjalnym protestem podpisuję się obiema nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: protestuje również - ileż można czekać... 23.08.06, 22:20 i ja skromnie protestuje Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: Oficjalny protest! 02.08.06, 14:05 Ze źródeł zbliżonych do administracji, wiem że czescy hakerzy wprowadzili na czacie program „qui pro quo”, uniemożliwiający logowanie. Każdy może być każdym a gra pokazuje użytkowników w sytuacji prowokacji. Znakomita większość obecnych w pokojach „gości” jest w zmowie z przekupionymi operatorami czatu, którzy podszywają się pod realnych użytkowników. Podobno wszystko jest rejestrowane i powstaje na zamówienie czeskiej kinematografii. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oficjalny protest! 02.08.06, 15:33 el_morfeusz:)))) też uwielbiam czeskie kino; pozdrawiam:)) -- http://film.wp.pl/p/id,25551,czeski_sen,film.html?id=25551&ticket=1353577972577219dFu9ygnPj9mSmdAHWxVfuQYgwEEoGW63dMeSQUkzce48bc%2BIwLkw66adLniGJG1T3r%2B2deHdxXC%2Bv7VhXYpCQAWBH5qYJRAQHcPi8exUgxMDcL%2B0xQA7%2FN1uyjD7OXWO Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Oficjalny protest! 02.08.06, 15:37 jakiś lipny link misie:) wkleił może teraz będzie lepiej czeski.sen.filmweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Oficjalny protest! 03.08.06, 10:26 a ja mam to logowanie .................. no gdzies ,pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Droga Redakcjo. 03.08.06, 14:15 Jako żona Morfa uwielbiam logować się na jego NICKU. Ileż to było uciechy... Państwo te przyjemości na czacie nam odebrali. Cóż, gościłam wczoraj na privie z "Morfem" ale jak się dziś okazało mąż wczoraj nie czatował. Ta delegacja do Chin go wykończy... Żona Morfa. P.S. Kim Ty byłeś "gościu" z priva co się podszywasz hę? Odpowiedz Link Zgłoś
mayday5 Re: Droga Redakcjo. 03.08.06, 17:28 ale jaja el_morfeusz ,na szczescie to nie ja bylam hehehehehehe ale ponoc to nie pierwszy raz takie jaja sa ,zreszta czesto sie to dzieje ,na szczescie nie mam zwyczaju ,hehehehehe a wogle to teraz przeczytalam Twoj watek to sie usmialam sama do siebie - bo nigdy z Toba nie gadalam a myslalam ze jestes facetem tak na czacie (Twoj nik mnie zgubil ) -- Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: Oficjalny protest! 26.08.06, 12:34 mnieto nawet wku..a sorr, jakbyco Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniak101 Oficjalnie protestuje 26.08.06, 18:10 chce bywać zalogowanym, inaczej nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: Oficjalnie protestuje 26.08.06, 19:56 Krzakologu, czy nie uzywasz we wszystkich okolcznościach przyrody? Co do protestu, to popieram , ale mają nas hm.. daleko , jaśnie wielmoże agnorowe.(( Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Oficjalny protest! 26.08.06, 22:24 Mimo, że na czacie bywam co pół roku (a może właśnie dlatego), protestuję stanowczo. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Oficjalny protest! 27.08.06, 01:16 EEEEEEEE mam klona bleeeeeee ligia Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76_carte_blanche Re: Oficjalny protest! 27.08.06, 01:22 Prooooszę o odbanowanie mnie, a zbanowanie kloooona Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
argentynka Re: Oficjalny protest! 28.08.06, 16:05 no właśnie, dlaczego tak rzadkoooo? :( Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Oficjalny protest! 27.08.06, 01:20 I dzieki zbanowaliscie mnie, a nie klona :-) Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
szumuszu Re: Inicjalny podest! 28.08.06, 15:47 Wkładam inicjalny podest przecinkom, niemnogności pogowania mię do czarta! Upraszczam bo popisywanie się... (Nikt go oczywiście nie ma bo ta zmora siąpi za introwertyków ale choć gumienie siądziemy w bieli kryste...) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia451 Re: Oficjalny protest! 31.08.06, 13:50 i ja także się podpiuję czterema kończynami naraz i każdą z osobna,dodatkowo jeszcze dwiema rękami i dwiema nogami,a to wszystko w czterech kolorach......będzie tego trochę:))) -------------- Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą Odpowiedz Link Zgłoś
laperla Re: fresh 02.09.06, 16:02 8. Agora SA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu Czat Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gringotheone Re: Oficjalny protest! 04.09.06, 21:48 dolaczam sie do Twojego protestu tez oficjalnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
reindeer Re: Oficjalny protest! 07.09.06, 15:37 No to ja tez sie jeszcze dopisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia451 Re: Oficjalny protest! Ostatni będą pierwszymi 07.09.06, 16:17 To właśnie Twój głos przeważył w sprawie:))) ----- Dopóki walczysz,jesteś zwycięzcą Odpowiedz Link Zgłoś