Gość: wilczynski IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 13:19 z okazji swieta pracy, dnia kobiet .... ulenko wszystkiego najlepszego, zeby slonce zawsze Ci swiecilo, niebo bylo bezchmurne i deszczyk nie padal zbyt czesto :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireo Re: a urodziny urszulki sa 1 maja 28.04.03, 13:32 Gość portalu: wilczynski napisał(a): > z okazji swieta pracy, dnia kobiet .... ulenko wszystkiego najlepszego, zeby > slonce zawsze Ci swiecilo, niebo bylo bezchmurne i deszczyk nie padal zbyt > czesto :-) [jaki "dzień kobiet"??] Winszuję. ireo [co też w maju :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.pth0210.pth.iprimus.net.au 28.04.03, 14:49 czego zyczyc? hmm... bladego pojecia nie mam... ale zycze jednak:))) m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc_abc Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.eastlink.ca 28.04.03, 18:41 ireo napisał: Urszulko: sloneczka i milosci zyczy abc_abc *to do ireo, a co ty w maju, urodziles sie ? :)) czy brales slub w maju, a moze byles zrobiony w maju :)), bo ja czerwcowa, ale zrobiona w pazdzierniku, a tak wiecej, to moja Mamcia mnie przenosila az dwa dni :)))Pozdr:abc_abc_nie_lubiaca_majowych_pochodow > Gość portalu: wilczynski napisał(a): > > z okazji swieta pracy, dnia kobiet .... ulenko wszystkiego najlepszego, ze > by > > slonce zawsze Ci swiecilo, niebo bylo bezchmurne i deszczyk nie padal zbyt > > > czesto :-) > > [jaki "dzień kobiet"??] > Winszuję. > ireo [co też w maju :-] Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: a urszulki_dla_ireo 28.04.03, 18:58 ireo napisał: > Winszuję. > ireo [co też w maju :-] majowy Ireo... ..wszystkiego dobrego...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: a urodziny urszulki sa 1 maja 30.04.03, 14:24 ireo napisał: > ireo [co też w maju :-] chodza sluchy, ze maj ma dni trzydziesci jeden, wiec gdybys dookreslil, to... sam rozumiesz. Jakie wiersze, poematy i inne cudenka jednego z dni wybranych przez nature by sie pojawily. ewka_z_dnia_trzeciego_i_nie_tam_zeby_maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo_slon Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.03, 15:10 TEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i cmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter.Steele Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.devs.futuro.pl 28.04.03, 16:13 Towarzyszko Ulenko:))))) Wam zycze samych pomyslnosci zdrowka splenienai marzeniuff i wszyćkiego wszyćkiego wszyćkiego wszyćkiego czego duszyczka zapragnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: a _do_Towarzysza_Petera 28.04.03, 19:03 Gość portalu: Peter.Steele napisał(a): > Towarzyszko Ulenko:))))) > Wam zycze samych pomyslnosci zdrowka splenienai marzeniuff i wszyćkiego > wszyćkiego wszyćkiego wszyćkiego czego duszyczka zapragnie :))))) Dziekuję Twoarzyszu Peterku:))) Towarzystwo..czatowe jest bardzo morowe...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: a urodziny urszulki sa 1 maja 28.04.03, 16:37 niech zyje nam urszulka dlugo, zdrowo i szczesliwo i duza rosnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nianiaa Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: 217.96.25.* 28.04.03, 18:03 Urszulko kochana życzę ci stolat ,dużo zdrowia i pomyślności:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: a_za rośnięcie_cmoczek 28.04.03, 19:16 senne_marzenie napisała: > niech zyje nam urszulka dlugo, zdrowo i szczesliwo i duza rosnie;)) > > Dziekuję..cmoczki przesyłam...za długo i zdrowo..i szczęśliwo ale...!!!rosnąć już nieciem!!!(wystarczy):)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Wilczek_papla:))))))))) 28.04.03, 18:46 Gość portalu: wilczynski napisał(a): > z okazji swieta pracy, dnia kobiet .... ulenko wszystkiego najlepszego, zeby > slonce zawsze Ci swiecilo, niebo bylo bezchmurne i deszczyk nie padal zbyt > czesto :-) Wilczku..musiałeś mnie wydać!!!..z mojego lenistwa do pracy..!!! ..ale urodzonym 1 maja świętowanie się należy:)))ustawowo:))) Dziękuję...Wilczku:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dla_majowych_byczków 28.04.03, 18:50 Jako pierwsza w pochodzie pierwszomajowym.. Zaczynam..tulipanem czerwonym... Życzenia składać..byczkowe.... Wszystkim majowym..bykom..wspaniałym.. By zawsze..uśmiech..na twarzy miały... I..zieleń..maja..świeża..pachnąca.... Zawsze nadzieje.. im niosła..!!! By rozkwitające rośliny.. Pomysłami twórczymi otwierały głowiny... A niebo błękitne..niosło..stada..gołębie... Z listami obfitymi w dobre nowiny... Czasem kropel deszczu..ciepłego.. By twarz obmył..ze zła całego... No i tego najważniejszego... Słonka majowego...byczkom życzę.. Przez całe życie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
byczek_majowy Re: dla_majowych_byczków 30.04.03, 13:37 urszulka_ma napisała: > Jako pierwsza w pochodzie pierwszomajowym.. > Zaczynam..tulipanem czerwonym... > Życzenia składać..byczkowe.... > Wszystkim majowym..bykom..wspaniałym.. > By zawsze..uśmiech..na twarzy miały... > I..zieleń..maja..świeża..pachnąca.... > Zawsze nadzieje.. im niosła..!!! > By rozkwitające rośliny.. > Pomysłami twórczymi otwierały głowiny... > A niebo błękitne..niosło..stada..gołębie... > Z listami obfitymi w dobre nowiny... > Czasem kropel deszczu..ciepłego.. > By twarz obmył..ze zła całego... > No i tego najważniejszego... > Słonka majowego...byczkom życzę.. > Przez całe życie:))))) Dziękujemy! Idziemy się byczyć na zieloną trawkę! Wybyczenia byczego wszystkim kolegom!!! życzy :-))) byczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.chelmnet.pl 30.04.03, 14:19 nie dam rady 1 maja, wiec dzis - Urszulko, czego tylko chcesz. ewka_z_zyczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tukan Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: 216.201.202.* 30.04.03, 15:24 Urszulko ma niestety odleglosc nie pozwala na osobiste zlozenie Ci urodzinowych zyczen ale przesylam Ci najserdeczniejsce zyczenia urodzinowe ta bardzo bliska i laczaca caly swiat cybernetyczna fala zalaczajac wielki urodzinowy mocny i wasaty cmok Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Dziękuję:))))))))))))) 30.04.03, 17:26 Piszę Ewko również już dziś..(bo juto nie dam rady) Dziękując Wszystkim za pamięć, życzonka i cmoczki..! Jutro nie dam rady Wam kochani podziękować(wrócę w poniedziałek). Będzie mi smutno bez Was... Jako małe dziecko jedna z nielicznych (chyba)lubiłam pochody pierwszomajowe..te wszystkie kolorowe kwiaty,maki z bibułek, karuzele,wiatraczki i baloniki..:))) Wyobrażałam sobie..że wszyscy Ci ludzie idą tak i świętują moje urodziny..cóż.. wiadomo..jak się kojarzą pochody i 1 maj..:((( Od kilkunastu już lat..brakuje mi paluszków do liczenia latek urodzinowych..ale nie siadam i się nie rozczulam...świętuje dalej..:)))Co roku jadę gdzieś sobie..w siną dal..i smakuje trunki różnorakie..:)))W tym roku będzie to piwo bawarskie:)))Podążać będę...szlakiem szalonego Ludwika..może troszkę..się zarażę:)))Ale na to..już za późno..bo sama szalona jestem czasem:)))Torba już spakowana czeka..a więc w drogę..!Jutro wypiję Wasze zdrowie!!! Życzę Wam wszystkim w tych wolnych dniach dużo słonka..odpoczynku miłego i wszystkiego najlepszego... Urszulka_ma_ochotę_poszaleć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: 217.98.71.* 03.05.03, 17:46 Urszulko! Dołączając się do wszystkich życzeń dołączam ogromnego urodzinowego cmokasa - oby maj trwał przez cały rok. rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: a urodziny urszulki sa 1 maja IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 18:15 sto lat,sto lat...niech zyje zyje naaammmmmmmmmmmm........... Odpowiedz Link Zgłoś