orissa 07.05.03, 11:05 Podziękowania za oszczędzenie pokoju "Przyjaciele" :) Do czego sluzy pokoj "Sponsorowany"? Ela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila77 Ja chcę, ja chcę! 07.05.03, 11:27 A może jeśli on jest sponsorowany, to będą nam płacić za przebywanie tam? Ja się zgłaszam pod warunkiem, że ekipa z "Przyjaciół" się tam też przeniesie. Kochani...będziemy bogaci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senniczek Re: Do adminow - dj' a i miśka-w IP: *.sgh.waw.pl 07.05.03, 11:43 jakos dziwnie pusto sie zrobilo... mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Do adminow - dj' a i miśka-w 07.05.03, 12:20 Udalo mi sie znalesc w archiwum zapis z czatu sponsorowanego :) A nawet az dwoch! "Warszawa - jedna gmina czy wspólne miasto?" www2.gazeta.pl/czat/1,21977,689819.html oraz czat z Pania dr. Agnieszka Dobrowolska-Zachwieja z Kliniki Gastroenterologii i Żywienia Człowieka Akademii Medycznej w Poznaniu. www2.gazeta.pl/czat/1,21977,815964.html P.S.1.Kamila, a w jakim zakresie mozesz udzielac porad?:))) P.S.2.Senne, zlikwidowane pokoje i tak na ogol swiecily pustkami, teraz bedziemy bardziej wszyscy "w kupie" hihi ;) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senniczek Re: Do adminow - dj' a i miśka-w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 17:08 no tak, w kupie razniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she O, zmiany?! IP: *.pai.net.pl 07.05.03, 12:53 Nie ma juz pokoju erotycznego :(? A ja tak lubilam miec rozowe okienko... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: O, zmiany?! 07.05.03, 13:06 Gość portalu: she napisał(a): > Nie ma juz pokoju erotycznego :(? > A ja tak lubilam miec rozowe okienko... She :) Ja tez lubilam miec rozowe okienko, moze pomalowac monitor wokol na rozowo...? Ew. powiesic cos rozowego?;) Ela Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O, zmiany?! 07.05.03, 14:04 orissa napisała: > moze pomalowac monitor wokol na rozowo...? Ew. powiesic cos rozowego?;) > > Ela ale nie musi to być bielizna??... bo różowej u mnie brak;)) może wycinanki kurpiowskie, kaszubskie, łowickie itp. (*niepotrzebne skreślić0 w kolorze róż;)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: O, zmiany?! 07.05.03, 14:14 rena_gd napisała: > orissa napisała: > > > moze pomalowac monitor wokol na rozowo...? Ew. powiesic cos rozowego?;) > > > > Ela > > > ale nie musi to być bielizna??... bo różowej u mnie brak;)) > może wycinanki kurpiowskie, kaszubskie, łowickie itp. (*niepotrzebne skreślić0 > w kolorze róż;)) Ja zdacydowanie kaszubskie ze wzgledu na bliskosc :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O, zmiany?! 07.05.03, 16:21 orissa napisała: > Ja zdacydowanie kaszubskie ze wzgledu na bliskosc :))))) > To kiedy zakładamy koło gospodyń kaszubskich?? hmmm tylko gdzie będzie siedziba... jakieś urokliwe miejsce nad jeziorkiem by się przydało;)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: O, zmiany?! 07.05.03, 17:24 rena_gd napisała: > To kiedy zakładamy koło gospodyń kaszubskich?? hmmm tylko gdzie będzie > siedziba... jakieś urokliwe miejsce nad jeziorkiem by się przydało;)) Rena znam takie miejsce :) Bylam tam na dlugi weekend i bede tam tez w prawie kazdy nastepny az do konca wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: O, zmiany?! 07.05.03, 21:39 orissa napisała: > Rena znam takie miejsce :) Bylam tam na dlugi weekend i bede tam tez w prawie > kazdy nastepny az do konca wrzesnia :) Ale robiłaś pewnie tam zdecydowanie coś innego niż wycinanki kaszubskie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: O, zmiany?! 08.05.03, 10:22 rena_gd napisała: > Ale robiłaś pewnie tam zdecydowanie coś innego niż wycinanki kaszubskie;)) Nie bylo ani wycinanek ani haftow (hihihi), ale miejsce wspaniale a towarzystwo jeszcze wspanialsze, czy mozna pragnac czegos wiecej?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Do adminow - dj' a i miśka-w 07.05.03, 17:51 orissa napisała: > Podziękowania za oszczędzenie pokoju "Przyjaciele" :) > Do czego sluzy pokoj "Sponsorowany"? www2.gazeta.pl/reklama/1,28098,714710.html Odpowiedz Link Zgłoś
jenny_s Re: informacja ta nie stanowi informacji 08.05.03, 10:23 dj napisał: www2.gazeta.pl/reklama/1,28098,714710.html Chciałabym nabyć (po przystępnej cenie) czat sponsorowany w celu niezwiązanym z działalnością gospodarczą. Chcę sobie pobyć sama w pokoju, bo te, w których sobie siadywałam, zamknęliście. Ile za godzinę? Tylko poważne oferty poproszę. z należnymi ukłonami jen PS. Ta informacja naprawdę nie stanowi informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: informacja ta nie stanowi informacji 08.05.03, 14:25 jenny_s napisała: > Chciałabym nabyć (po przystępnej cenie) czat sponsorowany w celu > niezwiązanym działalnością gospodarczą. Chcę sobie pobyć sama w pokoju, bo > te, w których sobie siadywałam, zamknęliście. Ile za godzinę? Tylko poważne > oferty poproszę. Zastanawiamy się nad umożliwieniem użytkownikom zakładania własnych pokoi. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: informacja ta nie stanowi informacji 08.05.03, 16:32 dj napisał: > Zastanawiamy się nad umożliwieniem użytkownikom zakładania własnych pokoi. > Co sądzicie? Jestem przeciw. Mimo redukcji niektorych pokoikow, jest wystarczajaco duzo wolnego miejsca zeby wszyscy sie pomiescili, kto chce moze z grupa znajomych wybrac dowolny pokoj i w nim sobie porozmawiac. Do czego i nam i gazecie balagan zwiazany z duza iloscia pokoikow w ktorych zapewne tylko chwilowo ktos bedzie. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: informacja ta nie stanowi informacji 08.05.03, 17:31 orissa napisała: > Do czego i nam i gazecie balagan zwiazany z duza iloscia pokoikow w ktorych > zapewne tylko chwilowo ktos bedzie. Może one będą tylko wtedy jak przynajmniej jedna osoba w nich będzie. Jak na IRC. Ktoś napisze /join moj_nowy_pokoik , pokoik sie zalozy a zlikwiduje jak wyjdzie z niego ostatnia przebywajaca w nim osoba. Hm... tylko czy to sie da zrobic na tym serwerze, musze pomyslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: informacja ta nie stanowi informacji 09.05.03, 08:56 dj napisał: > Może one będą tylko wtedy jak przynajmniej jedna osoba w nich będzie. Jak na > IRC. Ktoś napisze /join moj_nowy_pokoik , pokoik sie zalozy a zlikwiduje jak > wyjdzie z niego ostatnia przebywajaca w nim osoba. Jesli wlasne pokoje mialyby byc zakladane tymczasowo wlasnie na takiej zasadzie to nie bylby taki glupi pomysl. > Hm... tylko czy to sie da zrobic na tym serwerze, musze pomyslec :) No wlasnie, co sie da zrobic na tym serwerze? Co z propozycjami ktore otrzymales w zwiazku ze zmianami na czacie, czy cos z tych propozycji bedzie wykorzystane? Ela Odpowiedz Link Zgłoś
orissa2003 Re: informacja ta nie stanowi informacji 17.05.03, 14:16 orissa napisała: > No wlasnie, co sie da zrobic na tym serwerze? Co z propozycjami ktore > otrzymales w zwiazku ze zmianami na czacie, czy cos z tych propozycji bedzie > wykorzystane? > > > Ela Jasne... najlepiej private folwark zrobic.... Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: informacja ta nie stanowi informacji 17.05.03, 19:13 To byłoby coś na kształ privu wieloosobowego? Bardzo fajny pomysł... Takie aktywne Lochy :)))) Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: informacja ta nie stanowi informacji 18.05.03, 10:51 a nie sądzisz, ze przy liczbie takich pokoi tymczasowych w liczbie dajmy na to 20 nie bedzie się wieszać...? bo ja mam co do tego wątpliwośći... Michał Odpowiedz Link Zgłoś