ewka5 20.06.03, 13:28 za dni piec na miesiac caly znikam, wiec prosze juz zaczac zly lac rzesiste (hmm, mialo byc łzy, ale zostawie tak, jak mi sie napisalo - no i co na to freud niejaki?). ewka_fruuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesio Re: machac mi tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 13:33 ewuni slodkosci buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lesio Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: machac mi tu 20.06.03, 13:45 Ewuniu, przeciez to tylko miesiac i tylko ocean, coz to jest wobec wiecznosci pamieci i bezmiaru wod ziemskich:) Jedz, baw sie, wracaj, bede wypatrywac:) MMK Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: machac mi tu 20.06.03, 14:48 maaacham...:)))) sama moglabym podobny watek zalozyc... tez sobie jade, na wiecej niz miesiac pewnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: machac mi tu IP: *.orasoft.net.pl 20.06.03, 14:54 hipciowe łapki nie bardzo sie nadają do machania, ale dla Ciebie Wewku namacham się nimi, ze hej :-)) i baw się za tą kałużą najlepiej jak można :-)) m. Odpowiedz Link Zgłoś
landryneczka_truskawkowa Re: machac mi tu 20.06.03, 15:15 Hello :))))))) To ja Ci tez pomacham zapewne za miesiac bede miał iele do sprzatania hehehehehe. Wracaj mozliwe szybko i cala abys nas powitala. Usciski dla Ewki_co_nas_opuszcza_na_miesciac:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: machac mi tu IP: *.sd.sd.cox.net 20.06.03, 16:27 leje, rzulwiaste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: machac mi tu IP: *.sd.sd.cox.net 20.06.03, 17:15 znaczy, ronie, sorki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: machac mi tu 20.06.03, 16:59 Macham! i sciskam! (A buzi na droge tez mozna?) k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: machac mi tu IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.03, 17:29 chlip,chlip,chlip;-((((((((((((((( baw się dobrze jak tylko sie da i mozesz-paaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: machac mi tu IP: *.chelmnet.pl 20.06.03, 21:32 kanarek2 napisała: > (A buzi na droge tez mozna?) Kanarku, caluj, och caluj! Tak lubie, jak mnie calujesz. ewka_z_nadstawionym_dziobem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtan Re: machac mi tu IP: *.localdomain / 192.168.0.* 24.06.03, 01:25 Gość portalu: ewka napisał(a): > kanarek2 napisała: > > > (A buzi na droge tez mozna?) a ja sie skrępuje i ogranicze do pomachania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczynski Re: machac mi tu IP: *.acn.waw.pl 20.06.03, 18:00 siostro tlen dla ewki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubia Re: machac mi tu IP: *.unused.zigzag.pl 20.06.03, 19:58 ech ewiku jak tak mozna bez ostrzezenia??? ja sie nawet w chusteczki nie zdazylam zaopatrzyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
cati Re: machac mi tu 20.06.03, 21:56 ja mam higieniczne, ale białe - mogę takimi machać? A w ogóle to weź nas po prostu ze sobą... No i co ja teraz biedna sama na tym czacie pocznę?? Wracaj Ewuś szybko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: machac mi tu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 00:14 ~~~~~ | | ~~~~~\_O |\ | \ / \ / \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_ Re: machac mi tu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 00:15 Gość portalu: olek_ napisał(a): > ~~~~~ > | | > ~~~~~\_O > |\ > | \ > / \ > / \ > co za niefart macham w takim razie literkami papa ewka a wróc do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: machac mi tu IP: 217.98.71.* 21.06.03, 09:34 Ewula, macham Ci wszelkimi posiadanymi płetwami. Kur zapiał, to nie moja kwestia chyba, zaśpiewać "Nie płacz, kiedy odjadę..?" Macham więc wierząc, że wrócisz nam stamtąd, nabrawszy garściami tego, co najlepsze... Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew_ Re: machac mi tu IP: *.proxy.aol.com 22.06.03, 09:41 Wilczku braaaaaaaaaaaawo:))..Ewcia no mysle ze Twoj samolocik nie spadnie do morza...mam przynajmniej taka nadzieje ze nie :))..wiec do zobaczenia super-malpko!Bedzie Cie tu brak,choc nie wiem dlaczego wlasciwie ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aluzja Re: machac mi tu 22.06.03, 11:33 Machu machu :-) Wracaj szybko i zdrowo, bo bez ewci to nie to samo forum :-) aluzyjka Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: machac mi tu 24.06.03, 07:38 Ewkaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! macham i sciskam :-) Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: machac mi tu 24.06.03, 10:43 Ewka, love love za to, że mnie kiedyś uratowałaś i tęsknić będę jak należy i tak: - pij dużo w samolocie - zarezerwuj miejsce przy oknie - jeśli będziesz w New York, New York, pozdrów ode mnie Paula Austera (taki jeden tego ...) - rób za.piski z podróży - wampir książkowy wszystko przeczyta - bądź tam szczęśliwa - wracaj tu szybko całuju, L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vauka Re: machac mi tu IP: *.segfl.ifl.net / 10.18.204.* 24.06.03, 11:29 A ja poprosze o pocztowke z zagranicznym znaczkiem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: machac mi tu 25.06.03, 08:16 no to fruuuuuu! Dzieki za machanki. Dam znac, jak do_fruuu_ne. ewka_z_fruuu_waniem Odpowiedz Link Zgłoś
rejal Re: machac mi tu 26.06.03, 15:57 ewciu, czy Ty ciagle jeszcze we fruuu_wie jestes? slowo, jedno, od Cie Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: machac mi tu 26.06.03, 16:15 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :))) Pomachać mogę ale nadmieniam iż tam jest net i można się z nami łączyć :))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: machac mi tu IP: *.stacje.agora.pl 27.06.03, 12:00 zenujace to jest udawanie, ze ma sie w nosie zegnanie ;-P hipek_co_macha_otwarcie_i_bardzo_mocno Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 no to melduje 28.06.03, 06:33 ze jestem przy_fruuuu_nie_ta. Z dorwaniem sie do netu mam pewien klopot, do tego spik mnie trzyma czas caly, ale jeszcze chwila i juz. Serdecznosci. Goraco tu jak licho, 33 stopnie! No i bardzo dobrze, cholera! ewka_przy_fruuuu_nie_ta P.S. Potworze zupelnie ulubiony, Ty sie nie zenuj, Ty zegnaj i witaj, bo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: no to melduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 08:35 heh, Ewuniu, spac to sie Tobie zawsze chce, to raz....a dwa......33? nie za zimno? zdjelas rekawiczki?:))) szok:) cmokam, dobranocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
next.time Re: no to melduje 28.06.03, 14:59 ewka5 napisała: > Z dorwaniem sie do netu mam pewien klopot Hameryka i kłopot z dostępem do netu? tak czy siak wewuś wracaj szybciorem bo brakuje tego Twojego 'qqqqqq wiszeeeee' pozdrówka;-) n.t. Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: no to macham! 28.07.03, 09:19 na powroty wewus, na powroty :) p_l_ Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest 28.07.03, 10:04 No i jest :-) wylądowała szczęśliwie na Okęciu, palić jej się chce jak diabli i mówi, ze ma zaraz samolot do Gdańska :-))) Uch jak się cieszę okropecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeest 28.07.03, 13:47 ech.. wewka... ciesze sie, ze lecisz... gdansk wita;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: machac mi tu 28.07.03, 11:33 mach, mach, mach nie zdarzylem na pozegnanie, to pomacham przy powrocie :) choc to raczej z ramionami rozrzuconymi na boki trzeba stac. (niech bedzie, ze macham husteczka... albo nic:) b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: machac mi tu IP: *.stacje.agora.pl 28.07.03, 14:40 ech, hipki jak zwykle spozniaja sie z machaniem ;-) ale za to sa dobre w sciskaniu (podobno) ;-)) no to sciskam mocniascie na-powrot wewki :-)) hipek Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: machac mi tu 29.07.03, 01:30 no to chcialam podziekowac za machanki albowiem jestem juz. I do jutra - jak nie zasne - zaczynam czatowanko ulubione. Bigo - otwieraj ramiona. Panie przodem. ewka_tutejsza Odpowiedz Link Zgłoś