peter.steele 24.06.03, 09:01 Znacie Lihmala??? Poznajcie nową wersje "Never ending story" aferzysta.pl/~afera/dzwieki/ph5-ula_wroc.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Miłego słuchania 24.06.03, 10:35 peter.steele napisał: > Znacie Lihmala??? > Poznajcie nową wersje "Never ending story" > > > aferzysta.pl/~afera/dzwieki/ph5-ula_wroc.mp3 znam, znam, z czasów studenckich :)) pamiętam, że długo się utrzymywała na pierwszym miejscu Aferzastej Listy Przebojów, by the way, napisałam do redakcja@gazeta.pl w sprawie płyty Pogodno - no i co - płyty jak nie ma tak nie ma, a na maila też nie chce im się odpowiedzieć, pozdrawiam, loczki Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Miłego słuchania 24.06.03, 10:41 Łoki włsnie piekne czasy studenckie. Szukalem tego utworu jakies 5 lat. To jest dla mnie perełka paridii wszstkim polecam. Loki dziekuje za informacje o Pogodno, bo mi tez jej nie przyslali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksienciunio:) Re: Miłego słuchania IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.03, 18:58 peter.steele napisał: > Znacie Lihmala??? Pewnie, ze znam:)))W tym zasranym Londku nawet grywa kolezka to "kotleta" swoje stare hiciory:)))0 Pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Miłego słuchania 28.06.03, 10:41 Xiąże, chodzisz w Londku na kotlety? (chyba baranie z miętowym sosem hihi) Odpowiedz Link Zgłoś
bluewolf Re: Miłego słuchania 22.07.03, 21:14 Ciekawostka na miare dum spiro, spero Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: Miłego słuchania 28.06.03, 10:35 z tego co puszczałem to znajomym wszystkim sie podobało wiec dalej polecam sciagniecie tej mp3 i słuchanie. uwaga na boki moge byc zerwane od smiechu. aferzysta.pl/~afera/dzwieki/ph5-ula_wroc.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Miłego słuchania 22.07.03, 21:47 to nawet ja pamietam :) caluski muzyczne bryt Odpowiedz Link Zgłoś