Gość: jacek IP: *.ppp.polbox.pl 24.07.03, 00:25 mam 45 lat. Jestem żonaty. Pożycie seksualne z żoną zerowe ( nie moja wina ? tak mayślę bo ja chciałbym cały czas ) maoże ktoś ma pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajny.agent1 Re: problemy 24.07.03, 08:45 Gość portalu: jacek napisał(a): > mam 45 lat. Jestem żonaty. Pożycie seksualne z żoną zerowe ( nie moja wina ? > tak mayślę bo ja chciałbym cały czas ) maoże ktoś ma pomysły spytaj żony jakie ona ma pożycie, może jej idzie lepiej niż tobie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: problemy IP: *.prozy.silesianet.pl 24.07.03, 15:59 oj jacku a moze tak rozwiazania na ten problem znajdziesz w rozmowei z zona a nie szukasz glupiego doradzania i pomyslow tu na forum gdzie jeden szczerze ci powie a drugi poprostu bedzie mial wielki ubaw z twoich klopotow. siadz lepiej z zona przy lampce wina w polciemnym pokoju i porozmawiaj..... a moze wtedy wlasnie cos sie zdarzy :) pozdrawiam zyczliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwa Re: problemy IP: *.prozy.silesianet.pl 24.07.03, 16:43 franczeszka napisała: > a czemu w polciemnym? moze dlatego ze tak bardziej romantycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: problemy 24.07.03, 16:49 i na dodatek oszczędzasz na rachunkach za prąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: problemy IP: 62.65.141.* 24.07.03, 16:50 i ulomnosci ciala sie zacieraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: problemy IP: *.u.mcnet.pl 24.07.03, 17:56 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > i ulomnosci ciala sie zacieraja bardzo szkoda, że nie ułomności rozumu się nie zatrą w półciemnym pokoju :-) no chyba, że sie zrezygnuje z rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: problemy IP: 62.65.141.* 24.07.03, 18:16 coz, przeciez tak naprawde to nie o rozmowe chodzilo... a rozum mozna nabyc, w ograniczonym oczywiscie zakresie smok Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: problemy 24.07.03, 18:49 a nie bardzo szkoda ze nie ulomnosci rozumu sie nie zatra w polciemnym forum? rz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cucurrucucu_paloma Re: problemy IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.03, 22:12 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > coz, przeciez tak naprawde to nie o rozmowe chodzilo... > a rozum mozna nabyc, w ograniczonym oczywiscie zakresie > > smok Tak naprawdę to jednak często chodzi też i o rozmowę. Ale nie tylko na ten akurat wspomniany temat, tylko żeby umieć ze sobą rozmawiać w ogóle, mieć wspólne tematy i żyć z sobą jak mąż i żona, ale również jak przyjaciel z przyjacielem. Na takiej podstawie można dopiero budować zbliżenie fizyczne. Choć to oczywiście temat rzeka... Z pozdrwieniami... Moabitka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: problemy IP: 217.20.199.* 24.07.03, 22:27 teoretycznie tak, ale mr jacek sam jasno powiedzial o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: problemy 24.07.03, 23:52 Gość portalu: smok_telesfor napisał(a): > teoretycznie tak, ale mr jacek sam jasno powiedzial o co chodzi tak jasno, ze i przyciemnianie pokoju nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: problemy 25.07.03, 11:47 ale zona chyba nie czyta forum i nie wie o jasnosci w polciemnosci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: problemy IP: *.sd.sd.cox.net 25.07.03, 19:12 a kiedy przyjdzie takze po nia zegarmistrz swiatla purpurowy by jej zabeltac blekit w glowie to bedzie jasny i gotowy znaczy ona, zona, bedzie gotowa na jacka, jo? teoretycznie. jeno ze purpurowy rymuje sie z gotowy, a nie z gotowa. hm. chyba ze zegarmistrza zmienic na zegarmistrzynie, wtedy bedzie purpurowa/gotowa i ok. ale rytm sie zwali i trzeba by naprawiac. hm. a kiedy przyjdzie takze po nia zegarmistrzyni purpurowa by jej zabeltac blekit w glowie to bedzie jasna i gotowa hehe ale, kufa, bez slowa "swiatlo" to caly sens sie z kolei prawie wali, choc zostalo jeszcze "jasna"... hm. moze troche licencji w warsztacie, w imie kunsztu, arse poetica rulez, se mua ;) a kedy przyjdzie takze do niej zegarmistrzyni swiatla purpurowa by jej zabeltac blekit w lonie to bedzie jasna pelna i gotowa? o to to. rym, rytm, sens (seks), a i motyw piwa subtelnie wkomponowany :))) nic jeno tanczyc. (oklaski) teraz dwa pytania retoryczne: 1. kto przerobi melodie? 2. czy tylko mnie sie nudzi? ;)))))))) pizdrawjenja wakacyjne. gupek Odpowiedz Link Zgłoś
e_h Re: problemy 26.07.03, 22:35 noc ciemność kotary zasłonięte mrok w łóżku ja sama sen nie przyjdzie dziś do mnie jestem tam gdzieś gdzie światło gdzie noc bezciemna gdzie może TY ale nie ja leżymy dziś nie zaznam snu nie zaznasz snu ani spokoju dziś noc do okien puka sen ale nie otworzę mu trzymam straż taki dozorca jam. Odpowiedz Link Zgłoś
from_emily Re: problemy 27.07.03, 10:22 grochy dorodne płynęły rzeką oczyszczenia dowy z sobą niosły grunt pod nogami rwały i dachy domostw wielka ulewa rzeka rozlała w brzegi swe wystąpiła i zalała pola wokół. nie masz plonu ty ludziku marny który nie zdąrzyłeś zebrać żniwa nie masz nic tak woda przyniosła brud namuły i rozlała sie ale grochy płyną moze one oczyszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 02:30 a tak naprawdeto w czym problem? ona nie chce czy ty nie mozesz? wszystko da sie racjonalnie wytlumaczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: problemy 26.07.03, 15:12 Gość portalu: beba napisała: > a tak naprawdeto w czym problem? ona nie chce czy ty nie mozesz? wszystko da > sie racjonalnie wytlumaczyc.... ale tu nie ma miejsca na racjonalizm.. to emocje i uczucia;)) nie powiem, że wyższe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: problemy 26.07.03, 21:37 na tlumaczenia tez nie ma miejsca. czynu, czynu sytuacja sie domaga. viva zapata! Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: problemy 26.07.03, 21:48 tortugo napisał: > na tlumaczenia tez nie ma miejsca. czynu, czynu sytuacja sie domaga. viva > zapata! oraz siedmiu wspaniałych w rio bravo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 22:15 no :-) siedmiu wspaniałych krasnoludków i królewny śnieżki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: problemy 26.07.03, 23:02 to ile tych królewien? czy trzy wystarczą? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.03, 10:44 nonstop napisał: > to ile tych królewien? > czy trzy wystarczą? > :-)) wystarczą, zwłaszcza jeśli są w komplecie z sarenką gratis, można je wymiennie stosować z dwoma opakowaniami sierotek maryś, albo z jedną królową lodu w promocji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: problemy 27.07.03, 13:35 Gość portalu: agni_me napisał(a): > nonstop napisał: > > > to ile tych królewien? > > czy trzy wystarczą? > > :-)) > > wystarczą, zwłaszcza jeśli są w komplecie z sarenką gratis, można je wymiennie > stosować z dwoma opakowaniami sierotek maryś, albo z jedną królową lodu w > promocji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok_telesfor Re: problemy IP: 217.20.193.* 27.07.03, 13:52 non stracil glos smok Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: problemy 27.07.03, 19:20 stracił jak zobaczył komplet królewien;)) nie wie, którą wybrać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: problemy 27.07.03, 19:29 non da rade, chyba, ze zaba go bardzo uszkodzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: problemy 27.07.03, 19:38 senne_marzenie napisała: > non da rade, chyba, ze zaba go bardzo uszkodzil:) > piszesz o tej żabie całowanej??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: problemy 29.07.03, 18:42 nie, mowie o zabie zabexie, lolku ze skarpeta na czole itp. cos tam seplenil o uszkadzaniu nona. nie wiem dokladnie co, bo byłam wyrwana ze snu. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: problemy 27.07.03, 19:27 no nie wiem może mi posta wywalili, bo napisałem, że te opowieści o sarenkach, królewnach, krasnoludkach i królowych lodu coś zoofilią i gerontofilią pachną... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: problemy 28.07.03, 09:58 nonstop napisał: > no nie wiem > może mi posta wywalili, bo napisałem, że te opowieści o sarenkach, królewnach, > krasnoludkach i królowych lodu coś zoofilią i gerontofilią pachną... że jestem perwers? no pewnie, że jestem, ale to już dawno odkryte na nieco innym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: problemy 29.07.03, 09:53 agni_me napisała: > nonstop napisał: > > > no nie wiem > > może mi posta wywalili, bo napisałem, że te opowieści o sarenkach, > królewnach, > > krasnoludkach i królowych lodu coś zoofilią i gerontofilią pachną... > > że jestem perwers? no pewnie, że jestem, ale to już dawno odkryte na nieco > innym forum :-) * mmmmmm, taka perwersja to laczy ludzi na calym swiecie, mmmmm. ewka_per_wewka Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: problemy 02.08.03, 01:49 nonstop napisał: > no nie wiem > może mi posta wywalili, bo napisałem, że te opowieści o sarenkach, królewnach, > krasnoludkach i królowych lodu coś zoofilią i gerontofilią pachną... > hihi oj nonu nonu, ty lepiej nie byc taki Pinokio i nosa tak radośnie nie uzywaj bo ciem wrózka porwie i wiesz co zrobi:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: problemy IP: *.e-lider.pl 28.07.03, 19:29 tortugo napisał: viva zapata! cze gewara, boli mie wara. Odpowiedz Link Zgłoś
tortugo Re: problemy 29.07.03, 17:53 Gość portalu: zaba napisał(a): > tortugo napisał: > > viva zapata! > > > > > cze gewara, boli mie wara. hej, ryzy kudla, wara od zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: problemy IP: *.hba.marine.csiro.au 29.07.03, 05:46 a moze powinienes sie bardziej starac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: problemy IP: *.client.attbi.com 01.08.03, 23:15 A moze takny agent ma racje? Moze zona ma pozycie seksulane tylko nie z toba. Odpowiedz Link Zgłoś