Gość: Mała IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 21:05 Odpowiedzi specjalisty - jak by to powiedzieć - dyplomatyczne, a dla mnie osobiście wymijające i w wielu punktach nie wnoszące nic do tematu. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarna Re: Zahorska-Markiewicz, Barbara - zapis czatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:27 Chciałam powiedzieć to samo. Pani doktor powiedziała niewiele, ogólnikowe odpowiedzi i nic poza tym. Sama zaczęłam odchudzać się 5 lat temu, po 2 latach byłam bliska anoreksji, teraz jestem szczupła, raczej o normalnej budowie ciała. Chodziłam do psychologa i musiałam polubić siebie taką jaka jestem (chociaż jest to trudne do tej pory). Cwicze codziennie i patrze na to co jem. Przeczytałam setki książek i poradników i mogę na każde z tych pytań odpowiedzieć szczegółowiej i bardziej konkretniej. Nie wiem po co taki czat jest wogóle prowadzony, bo ta pani doktorek to nie błysneła wiedzą i moją intencją nie jest wcale ubliżanie tej pani. To fakt - mogła się nie fatygować i nie udzielać wcale odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: Zahorska-Markiewicz, Barbara - zapis czatu IP: *.altec.pl 28.10.03, 00:27 Gość portalu: Mała napisał(a): > Odpowiedzi specjalisty - jak by to powiedzieć - dyplomatyczne, a > dla mnie osobiście wymijające i w wielu punktach nie wnoszące > nic do tematu. Szkoda... * Ta pani zrobiła karierę dzięki tatusiowi, który był wybitnym profesorem. Ale to nie oznacza, że geniusz musi być dziedziczny. Nie tak dawno z uporem maniaka promowała niejakiego Jędryczkę, który popełnił wiecej plagiatów niż reszta polskich naukowców. Brak jej wyczucia. Zgadzam się z 'Małą' - nieciekawa osobowość. Ale dzisiaj coraz częściej decyduje fatalna zasada: ważne kogo znasz, nieważne kim jesteś. Pomysł na czat z taką osobą to po prostu niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś