Dodaj do ulubionych

cosmito - sroda odwolana!!!!!

IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 26.08.03, 13:06
cosmo drogi, nie moge ci ja przyjsc w srode, nagla sprawa!!heh..mam nadzieje
ze odbierzesz ta wiadomosc!!!!!!!!!tygrrryssa
Obserwuj wątek
    • Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 26.08.03, 13:13
      boszszszsz, sroda odwolana. zatem jutro do pracy jak w czwartek?
      • Gość: binka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.03, 13:54
        ale jeden dzień bliżej do łikenda:-))
        • Gość: tygrryska Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 26.08.03, 17:24
          hiih dobrzesz by bylo, co?;)
          • Gość: olek Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.classcom.pl / 192.168.3.* 26.08.03, 19:20
            nigdy nie lubiłem śród, ale moze ktos odwołałby poniedzialki?
            • rena_gd Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! 27.08.03, 09:22
              Gość portalu: olek napisał:

> nigdy nie lubiłem śród, ale moze ktos odwołałby poniedzialki?

chyba tylko cosmici;))
              • rena_gd Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! 27.08.03, 09:23
                zapomnialam zapytac.... to dzisiaj w koncu jest czwartek?? ;))
                • Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 09:28
                  dzis czwartek. poza tym stanowczo domagam sie odwolania niedzieli.
                  • jonit77 Niedzieli nie odwoływać! 27.08.03, 10:55
                    Gość portalu: zaba napisał(a):

> dzis czwartek. poza tym stanowczo domagam sie odwolania niedzieli.

Zaba ,napominam,

proszę nie odwoływać Janka Niedzieli ze stanowiska X,województwo
                    tarnobrzeskie ,gmina Tarłów .
                    • Gość: zaba Re: Niedzieli nie odwoływać! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 10:59
                      szy stanowisko X oznacza, ze on jest archiwista?
                  • Gość: margit Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: 62.89.106.* 27.08.03, 11:55
                    zaba, czys ty ocipial??!!?? odwolywac niedziele to se mogli komunisty w ramach czynu spolecznego, ale zeby zaby?
                    a co? sezon polowan na udka zaczyna sie w niedziele? ;-)))
                    hipek.nie_dzielny
                    • Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 12:00
                      ja jeno na kasu prasowac nie lubie.
                      • Gość: binka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.03, 13:33
                        "jeśli żabe na kacu spotkasz-to znaczy,ze dziś niedziela"
                        • Gość: margit Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 27.08.03, 16:26
                          neee, binia, w niedziele zaba jeszcze chla chiba, no chiba, ze mu kasy zbraknie
                          o co przy zabich talyntach rozlicznych nietrudno ;-)))))
                          ka(s)c w poniedzialek dopiero ;-)
                          a tak a propos? nie odwola czasem ktos najbliższej środy? cuś mi niedoczas
                          wyszedł
                          hipek_w_niedoczasie
    • mietowe_loczki trochę prywaty 27.08.03, 16:42
      Droga Redakcjo,
      bardzo proszę o odwołanie wtorku 2.09 i środy 3.09, gdyż wtedy to właśnie będę
      miała korki z jednom całkiem w miarę nieznośnom paniom. Dodatkowo, Droga
      Redakcjo, prosiłabym o ewentualne wykasowanie pierwszego tygodnia października,
      żeby mnie ominęła wątpliwa przyjemność układania planu zajęć. Z tego tygodnia
      proszę zrobić wyjątek 1.10, bo wtedy będzie dużo picia z okazji jednych
      urodzin. Tak poza tym, nie mam na razie więcej życzeń.
      Fękju.
      • Gość: margit Re: trochę prywaty IP: *.stacje.agora.pl 27.08.03, 18:30
        to ja poproszę żeby odwołać pierwszy tydzień września (1-szy moze zostac w
        drodze wyjatku), a potem to zostawic jakis tydzien po 9-tym pazdziernika i
        dalej prosze tabula rasa zebym sie zdazyla wyspac do Bozego Narodzenia
        sienkujem
        hipek
        • mietowe_loczki Re: trochę prywaty 27.08.03, 19:26
          po (jednym) głębszym (zastanowieniu) zgadzam się z moją przedmówczyniom (?)
    • Gość: ewka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.chelmnet.pl 27.08.03, 18:34
      ha! a Cosmity ani widu ani slychu! I biedaczysko normalnie te srode mial w
      tygodniu! No mili Panstwo! Tak nie mozna!
      ewka_z_tygodniem_w_tygodniu (a cukier w cukrze?)
      • Gość: cosmita Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 19:48
        Drogi tygrrysku!

Pragne Cie poinformowac, ze poniewaz nie mialem mozliwosci odczytania Twojej
        informacji, spedzilem 32 minuty pod Rotunda, na co mam swiadkow.
        W tym czasie zdazylem usmiechnac sie do 1258 kobiet myslac, ze to Ty.
        Nic to, skarzyc sie nie bede, tudziez biadolic. Usmiechanie sie do obcych pan
        pozwolilo mi na dokonanie ciekawego spostrzezenia. Otoz 77 % Polek reaguje
        grymasem twarzy na usmiech Nieznanego_POlaka (nie mylic z
        Nieznanym_Zolnierzem) - to i tak mniej, niz ilosc mieszkanek Gdanska (tak, tak
        wiem - nie ma takiego miasta), ktore przekonaly sie, ze pewien proszek jest
        lepszy od innych.
        Lecz te nieszczesne 77% i tak puscilem w niepamiec, gdyz pozostale 23%
        wynagrodzilo mi stresy i rozczarowanie. Jak one sie do mnie usmiechaly!:-)
        Niestety zadna z tych slodko mizdrzacych sie pan nie byla Toba, a wszystkie
        one dziwnie reagowaly na pytanie " Czy Ty moze jestes tygryskiem, na ktorego
        czekam?". Hm, doprawdy nie wiem dlaczego...
        P.S. See you next time
        • Gość: ewka Re: Ja w sprawie srody... IP: *.nsm.pl 27.08.03, 19:53
          Gość portalu: cosmita napisał(a):

> spedzilem 32 minuty pod Rotunda, na co mam swiadkow.

* ha! a nie mowilam, ze mial w tygodniu srode?!

> Gdanska (tak, tak wiem - nie ma takiego miasta),

* Ty se Cosmit uwazaj! Bo Ci przypomne!!!!!!
          • Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 20:01
            Oj mialem srode i to zacna:-)
            Od 13:00 juz dzin spozywalem, a pozniej jeszcze bossskie piwko w Somie....
            Gdansk? Cos mi swita... To chyba kolo Walbrzycha?
            • Gość: ewka Re: Ja w sprawie srody... IP: *.chelmnet.pl 27.08.03, 21:05

> Oj mialem srode i to zacna:-)
              > Od 13:00 juz dzin spozywalem, a pozniej jeszcze bossskie piwko w Somie....
              > Gdansk? Cos mi swita... To chyba kolo Walbrzycha?

* no zeby walbrzych z wachockiem pomylic?! Cosmit, czy to z powodu tego co
              wyzej?
              a nastepnym razem siedzisz tylko w gdyni! tej kolo walbrzycha rzecz jasna. no!
              • Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 22:25
                Gość portalu: ewka napisał(a):

> * no zeby walbrzych z wachockiem pomylic?! Cosmit, czy to z powodu tego co
                > wyzej?
                > a nastepnym razem siedzisz tylko w gdyni! tej kolo walbrzycha rzecz jasna.
                no!

Mysle, ze chetnie mnie w Gdansku jednak ujrzysz:-)
        • Gość: olek Re: Ja w sprawie srody... IP: *.classcom.pl / 192.168.3.* 27.08.03, 20:47

> P.S. See you next time
          sex u next time
          • _aaa_ Re: Ja w sprawie srody... 27.08.03, 22:00
            olek no wiesz.......(cosmo nie wie na pewno:PPPPP)
            • Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 22:23
              sekssss
              (i poszedl)
              • _aaa_ Re: Ja w sprawie srody... 28.08.03, 08:29
                wróci, wróci....juz ja go znam:)))
        • Gość: tygrrri Re: Ja w sprawie srody... IP: 57.67.194.* 29.08.03, 16:01
          no cuz, praca praca nagle wezwala mnie i nic na to poradzic nie moglam:(
          wielkie sorry...a co gdyby przelozyc to na nastepna srode(na tych samych
          warunkach)?tylko nie zapraszaj tych wszystkich tygryskow ktore poznales pod
          rotunda;) heh t.
          • Gość: cosmo Re: Ja w sprawie srody... IP: 212.160.235.* 30.08.03, 23:30
            Tiger!
            Niestety ta sroda (jak i w ogole nastepny tydzien) odpada.
            Musimy na czas jakis przelozyc spotkanko.
            Do zobaczenia:-)
            • Gość: tygrryska Re: Ja w sprawie srody... IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 31.08.03, 00:16
              oki cosmo;) daj znac na forum albo mailowo,
              do zobaczenia _o/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka