Gość: tyrryska IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 26.08.03, 13:06 cosmo drogi, nie moge ci ja przyjsc w srode, nagla sprawa!!heh..mam nadzieje ze odbierzesz ta wiadomosc!!!!!!!!!tygrrryssa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 26.08.03, 13:13 boszszszsz, sroda odwolana. zatem jutro do pracy jak w czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 26.08.03, 13:54 ale jeden dzień bliżej do łikenda:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrryska Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 26.08.03, 17:24 hiih dobrzesz by bylo, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.classcom.pl / 192.168.3.* 26.08.03, 19:20 nigdy nie lubiłem śród, ale moze ktos odwołałby poniedzialki? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! 27.08.03, 09:22 Gość portalu: olek napisał: > nigdy nie lubiłem śród, ale moze ktos odwołałby poniedzialki? chyba tylko cosmici;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! 27.08.03, 09:23 zapomnialam zapytac.... to dzisiaj w koncu jest czwartek?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 09:28 dzis czwartek. poza tym stanowczo domagam sie odwolania niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jonit77 Niedzieli nie odwoływać! 27.08.03, 10:55 Gość portalu: zaba napisał(a): > dzis czwartek. poza tym stanowczo domagam sie odwolania niedzieli. Zaba ,napominam, proszę nie odwoływać Janka Niedzieli ze stanowiska X,województwo tarnobrzeskie ,gmina Tarłów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Niedzieli nie odwoływać! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 10:59 szy stanowisko X oznacza, ze on jest archiwista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: 62.89.106.* 27.08.03, 11:55 zaba, czys ty ocipial??!!?? odwolywac niedziele to se mogli komunisty w ramach czynu spolecznego, ale zeby zaby? a co? sezon polowan na udka zaczyna sie w niedziele? ;-))) hipek.nie_dzielny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.e-lider.pl 27.08.03, 12:00 ja jeno na kasu prasowac nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 27.08.03, 13:33 "jeśli żabe na kacu spotkasz-to znaczy,ze dziś niedziela" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 27.08.03, 16:26 neee, binia, w niedziele zaba jeszcze chla chiba, no chiba, ze mu kasy zbraknie o co przy zabich talyntach rozlicznych nietrudno ;-))))) ka(s)c w poniedzialek dopiero ;-) a tak a propos? nie odwola czasem ktos najbliższej środy? cuś mi niedoczas wyszedł hipek_w_niedoczasie Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki trochę prywaty 27.08.03, 16:42 Droga Redakcjo, bardzo proszę o odwołanie wtorku 2.09 i środy 3.09, gdyż wtedy to właśnie będę miała korki z jednom całkiem w miarę nieznośnom paniom. Dodatkowo, Droga Redakcjo, prosiłabym o ewentualne wykasowanie pierwszego tygodnia października, żeby mnie ominęła wątpliwa przyjemność układania planu zajęć. Z tego tygodnia proszę zrobić wyjątek 1.10, bo wtedy będzie dużo picia z okazji jednych urodzin. Tak poza tym, nie mam na razie więcej życzeń. Fękju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: trochę prywaty IP: *.stacje.agora.pl 27.08.03, 18:30 to ja poproszę żeby odwołać pierwszy tydzień września (1-szy moze zostac w drodze wyjatku), a potem to zostawic jakis tydzien po 9-tym pazdziernika i dalej prosze tabula rasa zebym sie zdazyla wyspac do Bozego Narodzenia sienkujem hipek Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: trochę prywaty 27.08.03, 19:26 po (jednym) głębszym (zastanowieniu) zgadzam się z moją przedmówczyniom (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: cosmito - sroda odwolana!!!!! IP: *.chelmnet.pl 27.08.03, 18:34 ha! a Cosmity ani widu ani slychu! I biedaczysko normalnie te srode mial w tygodniu! No mili Panstwo! Tak nie mozna! ewka_z_tygodniem_w_tygodniu (a cukier w cukrze?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 19:48 Drogi tygrrysku! Pragne Cie poinformowac, ze poniewaz nie mialem mozliwosci odczytania Twojej informacji, spedzilem 32 minuty pod Rotunda, na co mam swiadkow. W tym czasie zdazylem usmiechnac sie do 1258 kobiet myslac, ze to Ty. Nic to, skarzyc sie nie bede, tudziez biadolic. Usmiechanie sie do obcych pan pozwolilo mi na dokonanie ciekawego spostrzezenia. Otoz 77 % Polek reaguje grymasem twarzy na usmiech Nieznanego_POlaka (nie mylic z Nieznanym_Zolnierzem) - to i tak mniej, niz ilosc mieszkanek Gdanska (tak, tak wiem - nie ma takiego miasta), ktore przekonaly sie, ze pewien proszek jest lepszy od innych. Lecz te nieszczesne 77% i tak puscilem w niepamiec, gdyz pozostale 23% wynagrodzilo mi stresy i rozczarowanie. Jak one sie do mnie usmiechaly!:-) Niestety zadna z tych slodko mizdrzacych sie pan nie byla Toba, a wszystkie one dziwnie reagowaly na pytanie " Czy Ty moze jestes tygryskiem, na ktorego czekam?". Hm, doprawdy nie wiem dlaczego... P.S. See you next time Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Ja w sprawie srody... IP: *.nsm.pl 27.08.03, 19:53 Gość portalu: cosmita napisał(a): > spedzilem 32 minuty pod Rotunda, na co mam swiadkow. * ha! a nie mowilam, ze mial w tygodniu srode?! > Gdanska (tak, tak wiem - nie ma takiego miasta), * Ty se Cosmit uwazaj! Bo Ci przypomne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 20:01 Oj mialem srode i to zacna:-) Od 13:00 juz dzin spozywalem, a pozniej jeszcze bossskie piwko w Somie.... Gdansk? Cos mi swita... To chyba kolo Walbrzycha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Ja w sprawie srody... IP: *.chelmnet.pl 27.08.03, 21:05 Gość portalu: cosmita napisał(a): > Oj mialem srode i to zacna:-) > Od 13:00 juz dzin spozywalem, a pozniej jeszcze bossskie piwko w Somie.... > Gdansk? Cos mi swita... To chyba kolo Walbrzycha? * no zeby walbrzych z wachockiem pomylic?! Cosmit, czy to z powodu tego co wyzej? a nastepnym razem siedzisz tylko w gdyni! tej kolo walbrzycha rzecz jasna. no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 22:25 Gość portalu: ewka napisał(a): > * no zeby walbrzych z wachockiem pomylic?! Cosmit, czy to z powodu tego co > wyzej? > a nastepnym razem siedzisz tylko w gdyni! tej kolo walbrzycha rzecz jasna. no! Mysle, ze chetnie mnie w Gdansku jednak ujrzysz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Ja w sprawie srody... IP: *.classcom.pl / 192.168.3.* 27.08.03, 20:47 Gość portalu: cosmita napisał(a): > P.S. See you next time sex u next time Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja w sprawie srody... 27.08.03, 22:00 olek no wiesz.......(cosmo nie wie na pewno:PPPPP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmita Re: Ja w sprawie srody... IP: *.intertop.pl 27.08.03, 22:23 sekssss (i poszedl) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ja w sprawie srody... 28.08.03, 08:29 wróci, wróci....juz ja go znam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrrri Re: Ja w sprawie srody... IP: 57.67.194.* 29.08.03, 16:01 no cuz, praca praca nagle wezwala mnie i nic na to poradzic nie moglam:( wielkie sorry...a co gdyby przelozyc to na nastepna srode(na tych samych warunkach)?tylko nie zapraszaj tych wszystkich tygryskow ktore poznales pod rotunda;) heh t. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo Re: Ja w sprawie srody... IP: 212.160.235.* 30.08.03, 23:30 Tiger! Niestety ta sroda (jak i w ogole nastepny tydzien) odpada. Musimy na czas jakis przelozyc spotkanko. Do zobaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrryska Re: Ja w sprawie srody... IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 31.08.03, 00:16 oki cosmo;) daj znac na forum albo mailowo, do zobaczenia _o/ Odpowiedz Link Zgłoś