Dodaj do ulubionych

OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW

16.09.03, 17:48
Szanowny adminie. Marze o tym zeby zostac opem czata gazety a najlepiej dwoma
opami, na dwoch roznych nickach gdybym przypadkiem jednego zapomniala. Wydaje
mi sie, ze juz wiem jaki powienien byc op idelny:
- powinien uwazac sie za najmadrzejszego
- powinien byc pozbawiony taktu
- powinien kazdego kogo wypowiedz mu sie nie podoba ustawiac do pionu
- powinien czuc sie panem i wladca czatu
- powinien godzinami siedziec na privie ale z wyczuciem wylawiac teksty
dotyczace jego osoby i natychmiast ripostowac pokazujac userowi "jego
miejsce"
- nie powinien byc bezstronny i powinien wyraznie zaznaczac kogo lubi a kogo
nie
- powinien osobom go nieakceptujacym dawac ignora bo wtedy niczego nie widzi
i ma swiety spokoj
- powinien byc nielubiany i niakceptowany przez wielu uzytkownikow
- powinien udostepniac informacje zdobyte na privie
- powinien prowokowac klotnie na czacie
- powinien byc pozbawiony poczucia humoru zwlaszcza jesli chodzi o niego
- powinien obrazac uzytkownikow i nasmiewac sie z nich
- powinien kpic z opow innych czatow
- powinien radosnie akceptowac teksty na main, ze uzytkownicy ida na inny czat
gazety robic zadyme
- pownien dawac wszystkim do zrozumienia, ze jego nikt nie usunie
czegokolwiek by nie zrobil
To tylko z grubsza "katalog zalet" jaki poznalam na czacie. Jesli jednak sie
myle prosze o powazna, oficjalna odpowiedz dlaczego administracja toleruje
takiego opa?
Obserwuj wątek
    • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 18:01
      buuuuuuuuuuuuuu NIE NADAJE SIE NA OPAAAAAAAAAAA!!!
      mam wadliwe dwa punkty fuk...poczucie humoru mam zainstalowane na stałe i
      pryvów nie ujawniam (ale jako rasowa kolekcjonerka cudzych sekretow moge sie
      powymieniać:PPP spooooko zartuje...albo i nie...)
      sie chyba we Motławie przyjdzie mi topić ze żalu:((((
      • Gość: s_m Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 19:32
        od topienia w moltawie to byl tu juz jeden pan;)
        nie wiedzialam, ze to zarazliwe;))))
        • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 20:08
          Gość portalu: s_m napisał(a):

> od topienia w moltawie to byl tu juz jeden pan;)
          > nie wiedzialam, ze to zarazliwe;))))

Lessiu, nie zaraźliwe tylko rodzinne;PPPP ......heh jaka to była piekna afera:)
          • Gość: s_m Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 21:09
            jestes z upiornej rodziny?;)
    • poo Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 19:37
      pootwierdzam:))) aaa NIE NADAJE się na opa.
      a ja to nawet nie chcę byc opem:))
      aaa , a Tobie kochanie to się szalenie nuuuuuudzi , co?:))P
      • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 20:13
        poo napisała:

> pootwierdzam:))) aaa NIE NADAJE się na opa.
        > a ja to nawet nie chcę byc opem:))
        > aaa , a Tobie kochanie to się szalenie nuuuuuudzi , co?:))P

troszku poo, troszku:P to może lekuchno pomieszam do jutra. Od czwartku mają
        mnie z głowy, jade dreczyć na żywo parę osób...nie tylko facetów:P
    • Gość: lew_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.proxy.aol.com 16.09.03, 20:18
      Nie_pokorna...wymienilas chyba wszystko co najlepsze i co charakteryzuje
      pewnych operatorow...ale ...co to da?? nic....na choroby psychiczne lekarstw
      nie ma:))
      ...a 3a to potwor nie baba:))...kto by ja chcial??:P
      • adam.gazeta.pl Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 21:13
        żaba na opa reszta do klopa:DDD
      • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 21:36
        Gość portalu: lew_ napisał(a):

> ...a 3a to potwor nie baba:))...kto by ja chcial??:P

lew ja sie nie pytam czy by chciał czy nie, sama sobie biorę.....a oni i tak
        nie potrafią odmówić:PPPP
        • adam.gazeta.pl Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 21:40
          _aaa_ napisała:

> Gość portalu: lew_ napisał(a):
          >
          > > ...a 3a to potwor nie baba:))...kto by ja chcial??:P
          >
          >
          > lew ja sie nie pytam czy by chciał czy nie, sama sobie biorę.....a oni i tak
          > nie potrafią odmówić:PPPP

admini na pewno są ciekawi kto gdzie jak kogo chce hyhy
          • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 22:33
            adam.gazeta.pl napisał:

> admini na pewno są ciekawi kto gdzie jak kogo chce hyhy

Ni ma sprawy, udostępnie dane:)))) NIech sie nie wysilają z tym podsłuchem. Ja
            zawsze chetna do współpracy:)
            • adam.gazeta.pl Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 16.09.03, 22:46
              _aaa_ napisała:

> adam.gazeta.pl napisał:
              >
              > > admini na pewno są ciekawi kto gdzie jak kogo chce hyhy
              >
              > Ni ma sprawy, udostępnie dane:)))) NIech sie nie wysilają z tym podsłuchem.
              Ja
              > zawsze chetna do współpracy:)

3A! no a gdzie ta twoja dyskrecyja, hę?:D
              • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 06:03
                Mam do Was prosbe. Ja naprawde chcialabym na zadane pytanie uzyskac powazna
                odpowiedz administratorow poniewaz w przeciwienstwie do lwa_ uwazam, ze nie
                mozna myslec "jest zle ale i tak nie da sie z tym nic zrobic". Milo mi, ze
                dopisujecie sie do tego posta tyle tylko, ze nie na temat:) Jesli moglibyscie
                wiec takie rzeczy pisac gdzie indziej a tu wypowiedac sie zgodnie z tematem
                bylabym wdzieczna. Pozdrawiam
              • _aaa_ Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 07:57
                adam.gazeta.pl napisał:
                >
                > 3A! no a gdzie ta twoja dyskrecyja, hę?:D

adasiu, dla sprawy wyższej to i cnote poświęcę:PPPPP
                • adam.gazeta.pl Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 08:21
                  _aaa_ napisała:

> adam.gazeta.pl napisał:
                  > >
                  > > 3A! no a gdzie ta twoja dyskrecyja, hę?:D
                  >
                  > adasiu, dla sprawy wyższej to i cnote poświęcę:PPPPP

A mówili że cnotliwe wyginęły [jak dinozaury] a tu masz taka rodzyneczka co
                  jeszcze cnotę posiada ;-)))
    • Gość: zaba Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.e-lider.pl 17.09.03, 08:03
      o, ja sie chiba na opa nadaje.
      • Gość: Przemyslalm sprawe Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 08:25
        Przemyslalam sprawe jeszcze raz i doszlam do wniosku, ze jak ktos slusznie
        napisal mam wybor. Odejsc lub pogodzic sie z chamstwem. Pogodzic sie nie
        zamierzam ale tez nie zamierzam w miejscu, ktore jest przeznaczone do zabawy,
        do odpoczynku narazac sie na uwagi, obrazanie. Nie chce mi sie juz "dyskutowac"
        z tymi, ktorzy to akceptuja, ktorzy sie podlizuja, lub z tymi, ktorzy znajac
        sie osobiscie uwazaja, ze wszyscy inni nie maja prawa do wlasnego zdania.
        Chamski op czy nie, coz za roznica jesli wiekszosc siedzi cicho. Moze to racja,
        co dzisiaj uslyszalam "gadam z nickiem". Moze nalezy to potraktowac tylko jak
        nicki bez rozumu i uczuc? Jak kolorowe litery, za ktorymi nic i nikt sie nie
        kryje? Nie wiem. Wiem jednak, ze ja tak nie potrafie.
        Dziekuje gazzia, trociny, kwiatki, isia, sir, jacus, sath za wspaniale poranki
        pelne zabawy, radosci i usmiechow. Dziekuje tym, z ktorymi rownie dobrze
        bawilam sie po poludniu. Jesli kogos nie wymieniam, prosze o wybaczenie, nie
        znaczy to, ze zapomnialam ale to, ze bylo takich osob sporo.
        Dziekuje i moze do zobaczenia jeszcze kiedys.
        Zajrze czasem na forum bo przeciez trudno tak od razu zerwac z tymi, ktorych
        nie uwazalo sie tylko za nicki:)))))
        • Gość: YennaM Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.03, 08:41
          Zapraszamy do nas - my za nickiem zawsze widzimy Czlowieka :)

Pozdrawiam.
          I mam nadzieje, ze nie znikniesz.

YM
      • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 08:26
        Przepraszam z pospiechu nie zalogowalam sie w poprzednim poscie.
    • Gość: zaba Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.e-lider.pl 17.09.03, 09:18
      boszszsz, kolejne melodramatyszne pozegnania. lkam.
      • Gość: YennaM Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.03, 09:24
        zaba, Twoj cynizm jest porazajacy.
        Chyba smutne
        • nanai Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 09:59
          nie_pokorna droga :) nie uciekaj,bo po co? moze jestes jak ja taka idealistka
          co swiat chciala zmieniac,a moze mialas zbyt duze wymagania zeby bylo poprostu
          milo ;) ale swiat nie potrzebuje zmiany tylko akceptacji.dla takiej zaby na
          przyklad,ktora zjadla wszystkie rozumy a teraz pluje nimi na prawo i lewo jak
          na prawdziwa zabe przystalo.niech sie zaba ma najlepiej jak umie razem ze
          swoimi przyjaciolmi,bo przeciez przyjaciol ma wielu :)

towarzystwo wazajemnej adoracji na gazecie tez dziala nie najgorzej :) wiec
          dlaczego admini mieliby Ci udzielac odpowiedzi nie_pokorna? przeciez op jest
          jakby dozywotnio chyba tutaj i trudno znajomego zdjac ze stanowiska,chociazby
          chamski byl jak nie wiem :) :(

szkoda nie_pokorna jesli odejdzies,bo dla takich nieprzystosowanych do
          chamstwa i agresji jak ja bedzie tylko jeden pokoik na gazecie.

pozdrawiam cieplutko

nanai
          • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 12:10
            nanai zaba mnie raczej smieszy niz irytuje. Na swiecie jest dosc miejsca i dla
            tych, ktorzy blaznuja chociaz przyznaje zaba czasem przegina. Nie przeszkadza
            mi jesli ze mnie zartuje, przeszkadza jesli przypisuje mi cos czego nie bylo,
            przeszkadza jesli swiadomie zaczyna obrazac.
      • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 12:04
        Gratuluje zaba to duza umiejetnosc widziec wiecej niz jest. Ani to melodramat
        ani to pozegnanie.
    • Gość: zaba Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.e-lider.pl 17.09.03, 10:43
      no rozgryzly mie no:)
      • nonstop Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 11:37
        zaba-plujka, wiadomo!
        :-)))
      • Gość: zdegustowany Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.supernet.com.pl 17.09.03, 19:05
        Gość portalu: zaba napisał(a):

> no rozgryzly mie no:)

fuj,rozgryziona zaba...bleee ( a wzdluz czy moze w poprzek?)

• Gość: zlota.11 Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: 217.8.166.* 17.09.03, 11:45
      muszka plujka!
      a żuczek - gnojarek!
      • jerzy.dombczak Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 12:29
        ...ehehehehe:) zaba na opa, reszta do klopa! to wiadomo:)
        a ja juz nie wiem, sie cieszyc ze nie mam tej obsranej javy
        czy sie nie cieszyc?
        A dla fanokopaczy cytat:)
        "Nie po to uczyłem się języka polskiego, by teraz mówić po czesku"
        Libor Pala, byly trener zDecha poznan:) ...a mialo byc tak pieknie,
        wywiady, autografy, wizyty w zakladach pracy:)))
        • Gość: zaba Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.e-lider.pl 17.09.03, 13:30
          "nie po to wlazlem wczoraj na e-dziecko, zeby nie zostac opem tam":)
          • Gość: [_]> Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.espol.com.pl 17.09.03, 13:36
            na opa to tylko przeciętna.kowalska to jedyna osoba zdolna zapanowac nad tym
            czatem he he he
    • Gość: smok_telesfor Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: 62.65.141.* 17.09.03, 19:19
      "chamstwo należy zwalczać siłom i godnościom osobistom"

a poważnie, bo czasem sobie żartujemy, admini jak Niemcy, są i ci źli, i ci
      dobrzy, a "Gestapo" pilnuje, aby tych złych było więcej, niż tych dobrych.

smok
    • senne_marzenie Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 19:22
      przyszla nowa ekipa i chce zbawiac czat:)

naprawde ktos chce zeby to miejsce sie zmienilo? przeciez mimo setek narzekan
      i skarg, klotni, skandali i placzu, wszyscy (no prawie) tu wracaja... mimo
      klotni z opami, wiszenia i innych roznych takich:) czat na gazeta.pl jest
      jeden jedyny. jest nasz, bo to my go tworzymy, a nie jakies tam regulaminy.

moze jak sie komus nie podoba w nowym miejscu, to niech poszuka czegos co
      bedze bardziej odpowiadalo jego potrzebom, hm?:)
      • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 20:37
        Kazdy czat jest jeden jedyny a sa ich setki, kazdy czat tworza uzytkownicy z
        takim drobnym zastrzezeniem, ze reaguja wowczas kiedy IM cos nie odpowiada a
        ironizuja wtedy kiedy nie odpowiada cos INNYM. Mozna oczywiscie nie
        miec "nowych ekip" jak nazywasz senne tych, ktorzy nie siedza tam od miesiecy
        ale tylko wtedy gdy ktos sobie zalozy prywatny czat. Ten jest publiczny,
        otwarty dla kazdego chetnego i bez wzgledu na to czy ktos jest 2 lata czy 2
        godziny ma takie same obowiazki i prawa. I kazdy ma prawo do tego zeby byc tam
        traktowanym z szacunkiem. Nie przekonuja mnie propozycje typu "daj ignora".
        Naprosciej zamknac oczy na chamstwo, dranstwo, wyzwiska. Znacznie trudniej z
        tym walczyc bo zawsze znajda sie tacy, ktorym to nie przeszkadza. Nie
        przeszkadza do chwili gdy nie spotka ich to osobiscie. Piszesz cyt: "przyszla
        nowa ekipa i chce zbawiac czat". Nie. Przyszli ludzie, ktorzy uwazaja ze czat
        nie jest miejscem, w ktorym powinni byc narazeni na docinki, wyzwiska lub
        niegrzeczne uwagi tylko dlatego, ze ktos tam przebywa dluzej od nich lub
        dlatego, ze pelni tam jakas funkcje. Nie podobaja Ci sie pomysly z
        regulaminami? Gdyby to wszystko bylo takie proste nie powstalaby netykieta, nie
        powstalyby regulaminy czatow. A wiec nie jest to taka sielanka, w ktorej
        wszyscy sa grzeczni i wiedza jak powinni postepowac. Czyzby na czacie gazety
        bylo inaczej? Pytanie jest oczywiscie retoryczne. Pytasz: cyt "naprawde ktos
        chce zeby to miejsce sie zmienilo?". Gdyby tylko te osoby, ktore ze mna
        rozmawialy ujawnily sie zdziwilabys sie jak jest ich wiele. Jest takie bardzo
        popularne powiedzenie ze "jedni lubia zapach pomaranczy i inni zapach
        smierdzacych skarpet". Jak zawsze wybor nalezy do nas. Akurat ja wole
        pomarancze;)
        I jeszcze taki drobiazg. Ten czat jak i portal nalezy do gazety nie do zadnego
        uzytkownika. A mysle, ze gazecie zalezy by bylo tam jak najwiecej osob bo to
        potencjalni czytelnicy. I wczesniej czy pozniej i tak ten regulamin powstanie:))
        Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie.
        • senne_marzenie Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 20:51
          ech:)

PS.
          > I jeszcze taki drobiazg. Ten czat jak i portal nalezy do gazety nie do
          zadnego
          > uzytkownika. A mysle, ze gazecie zalezy by bylo tam jak najwiecej osob bo to
          > potencjalni czytelnicy.

tak. zrobmy tu drugi onet:) beda tlumy ludzi:)
          • nie_pokorna Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 21:08
            senne_marzenie napisała:

> tak. zrobmy tu drugi onet:) beda tlumy ludzi:)

Alez senne przeciez atmosfera tego czatu niczym nie rozni sie od onetu poza
            iloscia ludzi. A juz na pewno nie rozni sie "kultura":) Dlatego nie chodze na
            onet dlatego nie przychodze na czat gazety. A wlasciwie: wlasnie dla tego:)))

"Kazda sroczka swoj ogonek chwali?"

• senne_marzenie Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 21:13
              wyrazy wspolczucia.
              EOT:)
        • wojtek32 Re: oficjalne pytanie do adminów 17.09.03, 23:14
          nie_pokorna napisała:

> Przyszli ludzie, ktorzy uwazaja ze czat
          > nie jest miejscem, w ktorym powinni byc narazeni na docinki, wyzwiska lub
          > niegrzeczne uwagi tylko dlatego, ze ktos tam przebywa dluzej od nich lub
          > dlatego, ze pelni tam jakas funkcje.

Mam swoją teorię, dlaczego czat gazety jest ciekawszy od onetu itp. Odkąd
          pamiętam, było tak, że nowi mieli tu ciężko, byli narażeni na docinki,
          niegrzeczne uwagi itp. (skąd tu mowa o wyzwiskach w kontekście stałych
          bywalców lub operatorów nie wiem, ale to jakaś bzdura). Żeby się przebić,
          zostać zaakceptowanym, nowy musiał mieć coś do powiedzenia, czymś zaciekawić.
          Przeciętniak mógł tylko siedzieć w kącie i podziwiać popisy melancho,
          olomanolo, ireo i spółki ;-))). Gdy się pojawił jakiś troll był zaszczuwany a
          jego prowokacje, wobec reakcji bywalców stawały się malutkie, reszta była po
          prostu ignorowana.
          To się zmieniło, powstały małe grupki, część przestała przychodzić, "góra"
          wprowadziła nową politykę tolerancji dla głąbów, czat zaczął dryfować w stronę
          onetu.
          A teraz się objawiły ciekawe konflikty, a to operatorzy za ostrzy, a to znowu
          wyzwiska i bałagan się pojawiają, więc chyba zbyt tolerancyjni; starzy
          niedobrzy bo się nabijają zamiast przyjąć z otwartymi rękami, młodym kawalerom
          nie podoba się traktowanie w pokoju dla matek i ciężarnych; z operatorów chcą
          robić żony cezara a cały czat, na koniec, paragrafami obstawić. Może jeszcze
          sąd koleżeński, samokrytyka i ban od kolektywu?
          Tu sobie każdy może wpisać banały typu, że to my ten czat tworzymy i jest taki
          jak jego bywalcy.
          A po co w ogóle ten wątek? Jest netykieta, w wystarczającym stopnie reguluje
          stosunki sieciowe, tylko kto ją zna i przestrzega? Autorka postu wołająca o
          regulamin wielkimi literami?

wojtek

PS1
          z przerażeniem stwierdziłem, że bliżej mi do poglądów zaby niż większości
          autorów tego wątku
          PS2
          robercik, muszę to w końcu napisać, te Twoje nicki... miałem podobny wyszyty
          na worku na kapcie w przedszkolu
          • nie_pokorna Re: oficjalne pytanie do adminów 18.09.03, 05:36
            Odpowiadam tylko z grzecznosci wojtku a nie po to by wdawac sie w kolejna
            polemike. Kazdy ma prawo do wlasnych teorii, przemyslen, odczuc. Tak znam
            netykiete, jakos nie mialam wiekszych trudnosci z tym jak to
            nazywasz "przebiciem" sie i celowo napisalam wielkimi literami ale w tej chwili
            nie ma to juz dla mnie zadnego znaczenia. Niech kazdy zostanie przy swoim bo to
            jedyne wyjscie by przestac sie wdawac w docinki i slowne przepychania. Jesli o
            mnie chodzi pasuje, nastapilo zmeczenie matarialu a i czasu mi szkoda.
            Jesli "ktos", "cos" byle nie o czacie gazety:)to prosze na @. Pozdrawiam
            wszystkich, antaganistow tez i zycze milej zabawy.
          • agni_me Re: oficjalne pytanie do adminów 18.09.03, 07:40
            Nie wiem jaki jest onet i mało mnie interesuje, czy jest bardzo różny od
            gazety czy nie.

Uważam, że kilka prostych zasad netykiety powinno być wyłuszczonych wraz z
            ostrzeżeniem, że ludzie pozbawieni poczucia humoru, luzu i z kompleksami
            wchodzą tu na własną odpowiedzialność.

A o regulaminach podyskutuje, kiedy przestaną być w końcu przykrywką dla
            osobistych porachunków.

Wojtek, pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: staly_gosc Re: oficjalne pytanie do adminów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 07:53
              pieprzysz trzy po trzy para pietnascie agni_me. Popieram, wszedzie sa
              regulaminy chatow. Na gazecie pl. mozna powiedziec komus ty kurwo i nikt za to
              nie wyleci. Nie piernicz, wyswiechtanych teksow o jakis kompleksiarzach idiotko
              to ty jestes bez poczucia humoru i honoru pewnie.
              • _aaa_ Re: oficjalne pytanie do adminów 18.09.03, 08:38
                noooo stały, sie pogotuj jeszzce ciut to stan skupienia zmienisz na (nie)lotny.
                A tak swoja drogą dementuje pogłoski o tym że agni jest krzywa nawet tak
                elegancko w jenzyky łacińskim....co do kuchennych jej umiejętności zdania nie
                mam, ale pieprzyć trzeba umieć, a ty nielot nie zazdrość:PPPPP

No! przyjemności życzę Państwu
              • Gość: agni_me Re: oficjalne pytanie do adminów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:01
                > pieprzysz trzy po trzy para pietnascie agni_me.

I co ci mam napisać, żeby utrzymać twój poziom? że wolę sześć na dziewięć i nie
                tak często?
                I troszkę odwagi.Żeby powiedzieć mi, że jestem "idiotką bez humoru i honoru"
                nie musisz dopisywać się na siłę do jakiegoś wątku i zawsze się można podpisać.
          • marudny Re: oficjalne pytanie do adminów 18.09.03, 11:43

> robercik, muszę to w końcu napisać, te Twoje nicki... miałem podobny wyszyty
            > na worku na kapcie w przedszkolu

hehe wojtek i co do dzisiaj zostalo? :-))
          • Gość: zaba Re: oficjalne pytanie do adminów IP: *.e-lider.pl 19.09.03, 14:08
            "z przerażeniem stwierdziłem, że bliżej mi do poglądów zaby niż większości
                        autorów tego wątku"

to nie ty jestes przerazony, o wi. to ja jestem:)
            p.s.
            wojtek na opa! reszta do klopa!
    • stormmy Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 17.09.03, 20:43
      A to się lessikowi dostało! Za długo na czacie siedzi! Pzdr(a) i Kwicoł
    • maly.mis Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW 05.10.03, 11:50
      nie_pokorna napisała:

> Szanowny adminie. Marze o tym zeby zostac opem czata gazety a najlepiej dwoma
      > opami, na dwoch roznych nickach gdybym przypadkiem jednego zapomniala. Wydaje
      > mi sie, ze juz wiem jaki powienien byc op idelny:
      > - powinien uwazac sie za najmadrzejszego
      > - powinien byc pozbawiony taktu
      > - powinien kazdego kogo wypowiedz mu sie nie podoba ustawiac do pionu
      > - powinien czuc sie panem i wladca czatu
      > - powinien godzinami siedziec na privie ale z wyczuciem wylawiac teksty
      > dotyczace jego osoby i natychmiast ripostowac pokazujac userowi "jego
      > miejsce"
      > - nie powinien byc bezstronny i powinien wyraznie zaznaczac kogo lubi a kogo
      > nie
      > - powinien osobom go nieakceptujacym dawac ignora bo wtedy niczego nie widzi
      > i ma swiety spokoj
      > - powinien byc nielubiany i niakceptowany przez wielu uzytkownikow
      > - powinien udostepniac informacje zdobyte na privie
      > - powinien prowokowac klotnie na czacie
      > - powinien byc pozbawiony poczucia humoru zwlaszcza jesli chodzi o niego
      > - powinien obrazac uzytkownikow i nasmiewac sie z nich
      > - powinien kpic z opow innych czatow
      > - powinien radosnie akceptowac teksty na main, ze uzytkownicy ida na inny czat
      > gazety robic zadyme
      > - pownien dawac wszystkim do zrozumienia, ze jego nikt nie usunie
      > czegokolwiek by nie zrobil
      > To tylko z grubsza "katalog zalet" jaki poznalam na czacie. Jesli jednak sie
      > myle prosze o powazna, oficjalna odpowiedz dlaczego administracja toleruje
      > takiego opa?

A odpowiedzi,czy nawet tylko ustosunkowania sie brak.
      Nie jest to dziwne????????
    • Gość: wesolek Re: OFICJALNE PYTANIE DO ADMINOW IP: *.ath.cx 05.10.03, 12:39
      Pytanie jest, a odpowiedz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka