Gość: PAN MŁODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:24 POTRZEBUJE WINKO NA WESELE COŚ NA POźIOMIE CO PROPONUJECIE KONESERZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unicum Re: WINO NA WESELE IP: *.crowley.pl 21.11.05, 17:09 WINO KANA GALILEA - Proponuję dobre wino czerwone, włoskie "Kana Galilea"; ładna butelka i dobrej jakości środek, a jednocześnie ta nazwa... Robert - chcesz wiedzieć więcej 602 524 918 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: WINO NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 18:29 Na jakim poziomie, podaj budżet na 1 but to zaproponuje Ci kilka pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabna Re: WINO NA WESELE IP: *.creativesupport.co.uk 28.11.05, 16:34 jesli sie moge podpiac pod pytanie to tez prosilabym o rade. Cena do ok 30 zl, wytrawne biale i czerwone. pic beda prawdopodobnie tylko goscie ktorzy wino lubia wiec nie musi ono wszystkim smakowac, ale tez byc umiarkowane w smaku :). dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SERIO Re: WINO NA WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 18:43 SENORIO DE VALSAN CRIANZA 100% TEMPRANILLO - Czerwone wytrawne, z nutami dębu charakterystyczne dla win leżakowanych w beczkach (min 6 mc) nie kosztuje aż tak dużo a cieszy 26,50 netto. i tu wychodzę z założenia ze będzie pite przez ludzi którzy czerpią przyjemność z picia wina, a z białych polecam np. Riesling Spatlese Rudolf Muller - odpowiednia kwasowość (kręgosłup) z nutkami słodyczy (dla przekąsek, i dla tych którzy nie lubią win wytrawnych. Cena około 24 zł netto ale znajdziesz też i tańsze propozycje. Ja zastosowałem na swoim Weselu podobne zestawienie i się sprawdziło. Powodzenia i wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia. aaaaaaaaaaa spotkalem się z ciekawym zaproszeniem na wesele, gdzie w delikatny sposób Para Mloda sugerowala ze zamiast kwiatów prosi o maskotki - przyjaciele dostali ich łącznie 2 wielkie kosze po kilku dniach pomoglem im to przewieść do domu dziecka - niesamowite przeżycie i radość z widzianej radości ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: WINO NA WESELE IP: *.creativesupport.co.uk 29.11.05, 10:19 Dziekuje serdecznie za porade i zyczenia :). Ja planuje poprosic gosci o ksiazki dla dzieci zamiast kwiatow, mam nadzieje ze tez sie sprawdzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś