marghot 09.08.06, 09:19 Kilkukrotnie próbowąłam win merlot. Niestety nie przypadł mi do gusty ten szczep, albo wina były nie takie. Jakie trunki z merlota lub kupażu z dużą zawart. Merlota polecicie? Cena do 30zł mile widziana :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: docg Re: Który Merlot? IP: *.poltegor.com.pl 09.08.06, 10:17 zastrzegam, że nie piłem tego wina, ale czytałem pochlebne recenzje o australijskim Yellow Tail Merlot. W Auchan po 24 zł. pozdrawiam p.s. nie jestem właścicielem Auchan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Który Merlot? 09.08.06, 10:24 Gość portalu: docg napisał(a): > p.s. nie jestem właścicielem Auchan :-) Dobrze, że zaznaczyleś, bo na pewno bym Cię podejrzewała o niecne zamiary ;) no, ale może choć rabacik masz w Oszonie :D dzięki za winko Odpowiedz Link Zgłoś
nie.my Re: Który Merlot? 09.08.06, 12:01 Gość portalu: docg napisał(a): > p.s. nie jestem właścicielem Auchan :-) -->Tylko tak mowisz ;-) Powola sie odpowiednia komisje forumowa do wyswietlenia Twoich (jakze niecnych) powiazan z ww firma ;-) Pozdrawiam NieMy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michel Re: co prawda nie Merlot i ...... IP: *.rev.stofanet.dk 09.08.06, 15:53 zapewne bedzie kosztowalo troche wiecej (okolo 70 zl ????) jesli mozna kupic je w Polsce ale warto Saslove, Adom, Cabernet Sauvignon, Israel 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
pij.mleko Re: co prawda nie Merlot i ...... 09.08.06, 18:29 Dobrze, ze wogole zaproponowales wino, no bo mogles przeciez zarklamowac jakis samochod, a moze nawet masz fajne mieszkanie pod Lublinem do sprzedania -_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dry Re: Który Merlot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:28 Chateau Slavyantsi 2003, prosty, ogólnie dostępny, przyzwoity, łagodny merlot z Bułgarii (za 5 dolców w Makro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotech Re: Który Merlot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:42 taki jest jak najbardziej przyjazny www.koktebel.ua/wine/cellar/class1/page2 Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
giorgio_primo Re: Który Merlot? 11.08.06, 11:56 marghot napisała: > Kilkukrotnie próbowąłam win merlot. Niestety nie przypadł mi do gusty ten > szczep, albo wina były nie takie. > Jakie trunki z merlota lub kupażu z dużą zawart. Merlota polecicie? > Cena do 30zł mile widziana :) Uwaga! SPAM i kryptoreklama! Za mniej niż 40 zł można w Polsce spróbować fantastycznego kupażu (60% Merlot+Cabs+Teroldego+Syrah) z Trentino - Moratel 2003 Cesconi. Moim (i nie tylko) zdaniem relacja cena/jakość jest absolutnie nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Który Merlot? 11.08.06, 12:13 Giorgio, to wino widziałam w jednej z winotek za 69zł...i ponoć ma 80% merlota..hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
giorgio_primo Re: Który Merlot? 11.08.06, 12:32 marghot napisała: > Giorgio, to wino widziałam w jednej z winotek za 69zł...i ponoć ma 80% > merlota..hmmmm Hmmm... ma 60% Merlot. Producent tak napisał to czemu mu mam nie wierzyć... Marghot, a nie wiesz co to jest promocja? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Który Merlot? 11.08.06, 12:56 marketon.pl/vinoteka/index.php?m=ass&id_ass=43732 ja wiem co to promocja, ale nie każdy sprzedawca zna to pojęcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: cóz za szybka reakcja :) gratulacje i pozdr n IP: *.piotrkow.net.pl / *.piotrkow.net.pl 11.08.06, 15:21 A ja piłem ostatnio "Merlot 2003" z serii Trinity (Domain Menada). Kupiłem go w hurtowni alkoholowej za 21 zł. Nie tylko było to najlepsze bułgarskie wino, jakie piłem, ale i jeden z najlepszych merlotów. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: cóz za szybka reakcja :) gratulacje i pozdr n IP: *.crowley.pl 11.08.06, 16:27 Mam nadzieje ze miales na mysli Petrusa! Bo to tez merlot.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: cóz za szybka reakcja :) gratulacje i pozdr n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:43 Ja pilem Augusta z tej samej "stajni" i nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Który Merlot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:53 Całkiem przyzwoite Chile VEO Cabernet-Merlot w TESCO około 22zł oraz Woodheaven Merlot w Almie niecałe 30zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczorta Re: Który Merlot? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:03 Uważam że Californijskie Merloty są odpowiednie. Dobrze dobrana jakośc do ceny, jak wino które wczoraj piłem DELICATO Merlot. Nie kosztowało do 30 zł ale 54zeta. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś