GoĹÄ: Envyme IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:56 mmm... mi wyszlo pyszne i jak latwo sie robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Sempronia Re: Ciasto z truskawkami IP: *.njp.gliwice.pl / *.gl.digi.pl 25.06.05, 13:07 Pycha :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ele Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:00 może na przyszłą niedzielę? bo dziś to już nie zdążę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaga Re: Ciasto z truskawkami IP: *.range86-133.btcentralplus.com 05.11.05, 21:52 dzisiaj je zrobiłam pierwszy raz i w wersji z gruszkami - domownicy mówią pychota, naprawde łatwe i szybko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: plocha Re: Ciasto z truskawkami IP: 82.160.25.* 12.11.05, 15:30 palce lizac ciasto wyszlo tak jak powinno wyjsc mniam mniam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolkol Re: Ciasto z truskawkami IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.06.06, 19:34 pyszne, apetycznie wygląda i świetnie smakuje mężowi :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lajla Re: Ciasto z truskawkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:24 mniam pycha ....dopiero upiekłam a już połowa zjedzona :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Megi Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:40 Idę piec,ale powiedzcie jaka blacha,bo to jest mała porcja,tylko 20 dkg mąki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a-kind-of-magic Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:34 20 dag maki starczy zupelnie na duza okragla tortownice,na mase dalam wiecej truskawek i piany z bialek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasioolka Re: Ciasto z truskawkami IP: 82.160.132.* 27.06.06, 17:18 ciacho supeeerrrr! pyszne! tylko nie wiem czy dobrze je zrobiłam bo wyszło mi na pół blachy(grubosc) wiec stwierdziłam ze zaleje galaretką :P hihi tak dla utrzymania formy :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a-kind-of-magic Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:32 wlasnie moje ciasto wg tego przepisu siedzi w piekarniku i mam nadzieje,ze jest pyszne bo własnie tak wyglada:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ego Re: Ciasto z truskawkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 16:39 Mam spore doświadczenie w pieczeniu ciast, dlatego pozwalam sobie na opinię- ciasto jest rewelacyjne, wszyscy nowicjusze czym prędzej wpisujcie go do zeszytu z przepisami!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emka Re: Ciasto z truskawkami IP: 83.238.174.* 02.07.06, 19:59 Wpisaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewita Re: Ciasto z truskawkami IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.07.06, 22:02 szukałam prostego przepisu na ciasto z truskawkami, w ten upał nie chcę spędzić całego dnia w kuchni. jutro wypróbuję przepis, bo tak zachwalacie. mam nadzieję, że mi też wyjdzie super, bo przyjdą goście. dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Ciasto z truskawkami IP: *.stargard.mm.pl 22.11.06, 18:17 Ohh. Przed chwilą naszła mnie ochota na ciasto z truskawkami. Dobrze, że miałam wszystkie składniki. Właśnie się piecze. Za jakieś 15-20 minut będę próbować. Jeszcze nie robiłam z tego przepisu. Mam nadzieję, że będzie pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VV Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:43 Ciasto pycha. Zrobiłam wersję z jabłkami. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maniak Ciasto z truskawkami IP: 213.76.167.* 02.06.07, 10:07 Zabieram sie za pieczenie ciacha :D ciekawe cio z tego bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anijka Re: Ciasto z truskawkami IP: *.chello.pl 04.06.07, 19:03 zrobilam ciacho, jest proste, niedrogie, szybkie i pyszne!!! ale moje wyszlo za cienkie, chyba mialam za duza tortownice, mimo to jest super!!:)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Ciasto z truskawkami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 08:20 wyszła mi pizza z truskawkami w smaku nienajgorsze ale osobiscie wole biszkopt duzo bitej smietany i truskawki tez bardzo proste. Odpowiedz Link Zgłoś
mamahanki Re: Ciasto z truskawkami 23.06.07, 20:22 a mi sie ta piana w ogole nie chciala upiec, chyba z 25 min pieklam, w 180 st z termoobiegiem, az w koncu truskawki byly jak z kompotu, moze dlatego ze wzielam mala tortownice, zeby mi nie wyszla pizza i przez to ta piana byla tez za wysoka.Ogolnie troche za slodkie, ale to nie problem, Sprobuje jeszcze raz na wiekszej blaszce. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: Ciasto z truskawkami 08.06.07, 21:33 Mam truskawki i własnie szukałam jakiegoś przepisu)):Pieczone ciasta z owocami(oprócz jabłecznika); to nie jest moja mocna strona,jednak po tylu pochlebnych opiniach jutro upiekę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EWa Re: Ciasto z truskawkami IP: *.interpc.pl 09.06.07, 15:35 Mrrrr, zrobiłam, cudo! Zapach zachwycający. Polecam :) Można po wystygnięiu zalać jeszcze galaretką truskawkową :) Tylko taka mała uwaga - przy piekarnikach elektrycznych potrzebuje mniej czasu, tym bardziej przy opcji termoobiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorota Ciasto z truskawkami IP: *.aster.pl 10.06.07, 08:38 Ciasto jest pyszne polecam. Jest proste ,szybko sie robi i najważniejsze że udało się.orłem w pieczeniu ciast nie jestem.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Ciasto z truskawkami 10.06.07, 14:06 Przepisałam . Dzięki . Może kiedyś wypróbuję . Osobiście wolę miękkie ciasto - ala biszkoptowe . A , może mi zasmakuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pola Re: Ciasto z truskawkami IP: 217.153.252.* 16.06.07, 10:55 zrobiłam i własnie sobie jem, jest bardzo dobre . Ja zrobiłam z podwójnej ilości składników na ciasto i na masę. Ciasto pychota tylko nie wiem czy ta pianka truskawkowa z góry ma być mocno ścięta bo ta moja to tak średnio. Ale jest pycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Ciasto z truskawkami 24.06.07, 17:23 tekisk napisała: > Przepisałam . Dzięki . > Może kiedyś wypróbuję . Osobiście wolę miękkie ciasto - ala biszkoptowe . > A , może mi zasmakuje ? Upiekłam . Smaczne . Ciasto jednak jest twardawe . Dzieci zjadły owoce , ciasto zostawiły . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:38 Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
tess15 Ciasto z truskawkami 22.06.07, 20:41 Ja też spróbuję zrobić, wydaje mi się że sobie poradzę,już nabrałam apetytu:miam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuletta Re: Ciasto z truskawkami 27.05.14, 12:04 ja ostatnio często robię tarty z mascarpone ubitym i truskawkami:) przepyszna i szybka sprawa:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: helena541 Re: Ciasto z truskawkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.15, 22:56 Gzie ten przepis na to ciasto,otworzyła mi się gazeta wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
koralinaa007 Re: Ciasto z truskawkami 10.07.14, 10:12 Super blyskawiczne ciasto z truskawkami, ktore gosci u mnie najczesciej w sezonie to taka troszkę biszkoptowa buła na oleju z całymi owocami posypana cukrem pudrem, mega! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary-sia19 Re: Ciasto z truskawkami 05.08.14, 11:57 Moze ktos przesłać mi ten przepis? Odpowiedz Link Zgłoś