zostawiłem sobie kukiełki z ostatnich wydarzeń.
w rolach głównych - maska - ta sama, co co raz lubi pluć, a za chwilę płacze, że plują, ta sama, którą mierzi zachowanie znajomego, choć dopiero co go za to zachowanie wychwalała pod niebiosa. jednym słowem - hipokryzja w najczystszej postaci
Kalejdoskop ❁♫♫
założyciel: n.nutella
ZORRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: m.maska ☺ 26.02.11, 21:06
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Jesli masz jeszcze jakies watpliwosci, czy wolno Ci bylo skopiowac i wyniesc onego czasu post niejakiego Czarka z Lozy - to mysle, ze naczelny adwokat spod Latarni tutaj te watpliwosci juz rozwial - wg mnie zostales oczyszczony... smile cieszysz sie?
--------------------------------------------------------------------------------
Kalejdoskop ❁♫♫
Zorro!!!!!!!!!!!!!!
Autor: m.maska ☺ 02.03.12, 11:29
Dodaj do ulubionych
No przede wszystkim do Zorro.... czy zauwazyles, ze ilekroc poddales problem, ktory Ci sie nie podoba:
wstretny wulgarny jezyk, pijani na drogach, niechlujstwo w pracy, kardziez i wlamania do samochodow, wiekszosc bol nie wszyscy, sa jeszcze myslacy Rodacy, podnosili wrzask i krzyk Zorro napad na kraj, Zorro opluwa kraj, Zorro emigrant, Zorro wysmiewa... nikt nie podjal dyskusji na temat, nikkt nie odniosl sie, ze nalezy cos zmienic, nie milczec nie patrzec w bok i udawac, ze tego nie ma i wtedy samo zniknie.... nikt nie chce o tym rozmawiac, chowaja glowe w piasek, zamykaja oczy i wrzeszcza: Zorro klamie... a w koncc ten kogo na to stac, ucieka do getta....
Witaj Polsko...
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,133834180,133875334,Zorro__.html
insynuacje to rzeczywiscie Twoja specjalnosc... nikogo nie chcialam prowokowac, tym bardziej ze nie jest to pierwszy tekst tego Autora i zaden z dotychczas publikowanych nie bylo personalny...
To komu Ty chcesz dokopac piszac o pijanych kierowcach?
-------------------------------------------------------------------------------------
piękny wątek - przełom - słowo zakazane -
maskować
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137204067,141706315,Re_Charakterystyka_chama_.html?wv.x=2-------------------------------------------------------------------------------------
Kalejdoskop ❁♫♫
Re: torebka
Autor: m.maska ☺ 21.12.12, 10:55
Dodaj do ulubionych
Oj Zorrku, to nie Sakral.... Zuze wciagnal nielot wlasnie dlatego zebys tak pomyslal.... zawsze to to durne bylo i takie przewidywalne - a tyle razy prosilam, zeby nie wlazilo... nawet w poblize nie chodze, bo fetor tam okropny...
-------------------------------------------------------------------------------------------
reakcja hipokrytki na wklejki
Kalejdoskop ❁♫♫
Re: Zorrku....
Autor: 1zorro-bis 03.03.12, 15:03
Dodaj do ulubionych
bylem u Koguta po prosbie....big_grinbig_grinbig_grin
DWORZEC CENTRALNY
Kogut....Ty mnie prosze lepiej zabanuj!
Autor: 1zorro-bis 03.03.12, 15:02
Dodaj do ulubionych
zeby mnie lapsko nie swedzialo i zebym nie musial na te "Radio - Maryjne" teksty niktorych Twoich panienek odpowiadac.....
Kalejdoskop ❁♫♫
Re: Zorrku....
Autor: m.maska ☺ 03.03.12, 15:09
Dodaj do ulubionych

......
---------------------------------------------------------------------------------------
reakcja hipokrytki na wklejki
Kalejdoskop ❁♫♫
Ludzie!!!
Autor: 1zorro-bis 03.03.12, 13:10
Dodaj do ulubionych
no nikt by mi nie uwierzyl!
Dlatego przynioslem....big_grin
DWORZEC CENTRALNY
Re: Ukochany kraj, umiłowany kraj
Autor: kkkkosmita 03.03.12, 13:03
Dodaj do ulubionych
Szanowny Zorro...
tu jest miejsce na piosenki ewentualnie poezję...
Temat to Polska.
NASZ KRAJ!
UKOCHANY KRAJ!
Jaśniej już nie potrafię Ci napisać.
Spróbuj zrozumieć tę skomplikowaną okoliczność.
Kalejdoskop ❁♫♫
Re: Ludzie!!!
Autor: m.maska ☺ 03.03.12, 13:14
Dodaj do ulubionych
1zorro-bis napisał:
> no nikt by mi nie uwierzyl!
Zorrku.... Radio Maryja dostalo internetowa konkurencje.... a moze to odlam torunskiej rozglosni? wydanie internetowe.....
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,133900464,133906798,Re_Ludzie_.html?wv.x=2------------------------------------------------------------------------------------------------
cdn