Gość: lolo IP: *.gprs.plus.pl 05.12.07, 16:59 coś mozecie o im napisac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fcmumin Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.toya.net.pl 10.12.07, 23:22 tylko tyle że właśnie zarezerwowałem na przyszły rok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcmumin Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.toya.net.pl 10.05.08, 17:36 zarezerwowałem i właśnie się wybieram, może jeszcze ktoś tam jedzie w okresie ME (pierwszy tydzień)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcmumin Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.toya.net.pl 04.07.08, 00:09 Właśnie wróciłem i szczerze polecam. W razie pytań chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:58 Witam, Na którym kempingu byłeś. Jaka jakość sanitariatów i wielkość kempingu. Jak blisko do miasteczka i innych atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcmumin Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.toya.net.pl 07.07.08, 19:18 Terrassencamping Ossiach tak naprawdę położony jest w m.Ostriach blisko Ossiach wg mnie najładniejszego miasteczka nad jeziorem o tej samej nazwie. Z Ossiach m.in. odpływaja stateczki np. 45 min do Annenheim skąd wyciagiem z 1 przesiadka dostaniesz się na Gerlitzen (prawie 2000 m n.p.m.)Na miejscu tor saneczkowy, boiska itd. Kemping dla mnie bardzo ok., ślicznie położony, jeżeli chodzi o wielkość to spałem zarówno na większych jak i mniejszych - możesz porównać z innymi na stronie Vacansoleil. Do Klagenfurtu ok. 30 km, w dolinę Malty niecałe 70 km., Heiligenblut nieco ponad 130 km. Odpowiedz Link Zgłoś
artus70 Re: kamping w ossiach vacansoleil'a 18.08.08, 11:28 Jak wygląda sytuacja na tym campingu pod względem sanitariatów, elektryczności , i czy jest dostęp do internetu. Właśńie wybieram się tam w ten weekend. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcmumin Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.toya.net.pl 18.08.08, 23:44 Przebywałem w mobilhomie, a zatem elektryczność i łazienka z toaletą na miejscu :-) Nie musisz się jednak o nic obawiać bo Austriacy dbają o takie rzeczy. Z internetu korzystałem w recepcji i z tego co pamiętam opłata wynosi 1,5 ojro za 15 minut a potem doliczają jakieś grosze. Życzę udanego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
artus70 Re: kamping w ossiach vacansoleil'a 20.08.08, 15:41 Dzięki , będę tam tylko przejazdem przez trzy dni, ale zapytam co, można ciekawego zobaczyć , zwiedzić w tym rejonie, co możesz zasugerować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: kamping w ossiach "ideal lampele" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:36 witam,wybieram się w czerwcu,był ktoś na tym campie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: kamping w ossiach vacansoleil'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 10:18 ... Odpowiedz Link Zgłoś