Gość: Mądry Jasio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:17 Mam pytanie do osób, które kupiły w zeszłym roku mieszkanie od firmy Domkoncept. Jak działa wentylacja, piece gazowe, kanaliza itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koniu Re: Kiełczów: Willa Agrestowa I - jak tam się mes IP: 91.90.161.* 01.02.11, 11:05 ja kupiłem. Nic tam nie działa, jest fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławiak A w budynku Optydomu? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 11:42 Też oddawał przy Agrestowej mieszkania - cztery trzypoziomowe w pierwszym budynku. Teraz chyba stawiają drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolu Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 12:02 Koniu, a w którym mieszkasz, że tak ci wszystko nie działa?? Opisz usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 12:08 każdy rozsądny człowiek pojedzie tam i porozmawia z ludzmi, tyle na temat, jak widać idioci będą teraz wpisywali bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: A w budynku Optydomu? IP: 91.90.161.* 01.02.11, 13:34 odpadają klamki, przecieka okno dachowe, nie działa ogrzewanie w łazience, starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolu Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 14:14 porypały ci się inwestycje, jakie okno dachowe na KI?? tam nie ma okien dachowych!! człowieku to nie ta inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: A w budynku Optydomu? IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 08:51 drogi sasiedzie, teraz ja dodam swoje dwa słowa jako mieszkanka tego budynku. Sam dobrze wiesz, że poprawek trochę było i nie jedna rzecz jeszcze wyjdzie, ale czy na twoje prośby nie było interwencji?? ja jak mam problem ide do kierownika budowy, który jest cały czas na budowach obok i z nim załatwiam wszystko, jak nie pomaga, a zawsze rozwiązuje problemy, to mamy telefony do inwestora i już w przypadku, kiedy nikt nie odbiera przejeżdżamy codziennie koło numeru do biura i tam można skargę złożyć. Nie powiem o gratisach jakie dostaliśmy i ile czasu płacił za nas rachunki. Remontowali wszyscy mieszkania i korzystali z kontenerów, prądu,wody itp , szkodzisz nam tylko tym prostackim smarowaniem, bo już nic teraz nie będzie może takie proste do załatwienia, wypnie się na nas i będziemy prosili rok o cokolwiek i nic mu nie zrobisz!!! opanuj się trochę bo po usterkach zgłoszonych przez ciebie wiedzą kto pisze te bazgroły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.02.11, 09:27 daj spokoj, Moniczka. Głupia jestes jak but. Deweloper musi wykonać wszystko dobrze, jak nie, to idziesz do sądu. Prosić to mozesz sąsiada, żeby cie przeleciał a nie dewelopera, zeby zrobił, co do niego należy. To jego obowiązek. Trzeba ostro wymagać, idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomagier Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 10:06 to idz idiotko skończona z klamką do sądu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: A w budynku Optydomu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 10:07 Zgadzam się z Monis. Naprawdę deweloper jest OK. Kupiłem na Agrestowej II i co prawda do oddania budynku jeszcze trochę czasu, ale jak na razie jestem bardzo zadowolony. Niby kupuję mieszkanie, ale tak prawie jakbym własny dom budował. Pozdrowienia dla przyszłych (już niedługo) sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Re: A w budynku Optydomu? IP: 91.90.161.* 02.02.11, 10:49 pozdrowienia janosik, do zobaczenia w korku wyjazdowym i wjazdowym do miasta. Dzieci sie tez pewnie cieszą, ze nie beda miały jak same dojechac do miasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ................ Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 12:11 sam nie wiesz czego chcesz, jak nie usterki ci przeszkadzają to dojazd teraz. Po co kupiłeś tam mieszkanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.11, 17:24 Kochani po co dajecie sie podpuscic? Przeciez Koniu to troll, ktory ma na celu wk**e innych. Nawet sie nie wysila by wymyslec cos prawdopodobnego. Wypowiada sie w roznych watkach na temat osob i firm, o ktorych nie ma pojecia. Ignorujcie jego wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bela Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.11, 19:16 Wro...deweloperkiem jestes:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wro Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.11, 19:52 tak, pracuje w tej samej firmie co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaem Re: A w budynku Optydomu? 02.02.11, 17:52 www.zanimzamieszkasz.pl/kielczow/opty-dom-development-sp-z-oo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolu KI IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 17:59 dziękujemy za ładny link, ale jest nie na temat, pytamy o Domkoncept a nie o optydom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: KI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 09:38 Jest też o Domkoncept: www.zanimzamieszkasz.pl/wroclaw/domkoncept-developer.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworzanin Re: KI IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 16:05 coś wam oszołomy z konkurencji nie wychodzi jak widać, bo nie macie sie czego czepić i usilnie próbujecie coś wyciągnąć, ale bez skutku:))))) prace przy naszej inwestycji trwają ( KIII ), są nawet przed terminem, jesteśmy co sobota na budowie i sprawdzamy czy wszystko gra, kierownik nas wita z uśmiechem, co za farmazony ludzie tu wypisujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl Aranżacja wnętrz 02.02.11, 18:46 Zapraszam wszystkich do współpracy przy aranżacji wnętrz. Warto pomyśleć o profesjonalnej usłudze aby rozsądnie zaplanować wydatki na wykończenie wnętrza. Oferuję kompleksową usługę aranżacji wnętrz z wizualizacjami oraz rysunkami technicznymi. Zapraszam do przesłania rzutu mieszkania i wyceny projektu. Konkurencyjne ceny. me-design.pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Kiełczów: Willa Agrestowa I - jak tam się mes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 10:02 Ale tak konkretnie - od kiedy można było się wprowadzać na Agrestową I ? Odpowiedz Link Zgłoś