Dodaj do ulubionych

Kiełczów: Willa Agrestowa I - jak tam się meszka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 10:17
Mam pytanie do osób, które kupiły w zeszłym roku mieszkanie od firmy Domkoncept.
Jak działa wentylacja, piece gazowe, kanaliza itp?
Obserwuj wątek
    • Gość: Koniu Re: Kiełczów: Willa Agrestowa I - jak tam się mes IP: 91.90.161.* 01.02.11, 11:05
      ja kupiłem. Nic tam nie działa, jest fatalnie.
    • Gość: Wrocławiak A w budynku Optydomu? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.02.11, 11:42
      Też oddawał przy Agrestowej mieszkania - cztery trzypoziomowe w pierwszym budynku. Teraz chyba stawiają drugi...
      • Gość: Trolu Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 12:02
        Koniu, a w którym mieszkasz, że tak ci wszystko nie działa?? Opisz usterki.
        • Gość: ........... Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 12:08
          każdy rozsądny człowiek pojedzie tam i porozmawia z ludzmi, tyle na temat, jak widać idioci będą teraz wpisywali bzdury.
          • Gość: Koniu Re: A w budynku Optydomu? IP: 91.90.161.* 01.02.11, 13:34
            odpadają klamki, przecieka okno dachowe, nie działa ogrzewanie w łazience, starczy?
            • Gość: Trolu Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 14:14
              porypały ci się inwestycje, jakie okno dachowe na KI?? tam nie ma okien dachowych!! człowieku to nie ta inwestycja.
              • Gość: monis Re: A w budynku Optydomu? IP: *.play-internet.pl 02.02.11, 08:51
                drogi sasiedzie, teraz ja dodam swoje dwa słowa jako mieszkanka tego budynku. Sam dobrze wiesz, że poprawek trochę było i nie jedna rzecz jeszcze wyjdzie, ale czy na twoje prośby nie było interwencji?? ja jak mam problem ide do kierownika budowy, który jest cały czas na budowach obok i z nim załatwiam wszystko, jak nie pomaga, a zawsze rozwiązuje problemy, to mamy telefony do inwestora i już w przypadku, kiedy nikt nie odbiera przejeżdżamy codziennie koło numeru do biura i tam można skargę złożyć. Nie powiem o gratisach jakie dostaliśmy i ile czasu płacił za nas rachunki. Remontowali wszyscy mieszkania i korzystali z kontenerów, prądu,wody itp , szkodzisz nam tylko tym prostackim smarowaniem, bo już nic teraz nie będzie może takie proste do załatwienia, wypnie się na nas i będziemy prosili rok o cokolwiek i nic mu nie zrobisz!!! opanuj się trochę bo po usterkach zgłoszonych przez ciebie wiedzą kto pisze te bazgroły.

Pozdrawiam
                • Gość: Bela Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 02.02.11, 09:27
                  daj spokoj, Moniczka. Głupia jestes jak but. Deweloper musi wykonać wszystko dobrze, jak nie, to idziesz do sądu. Prosić to mozesz sąsiada, żeby cie przeleciał a nie dewelopera, zeby zrobił, co do niego należy. To jego obowiązek. Trzeba ostro wymagać, idiotko.
                  • Gość: pomagier Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 10:06
                    to idz idiotko skończona z klamką do sądu!!
                • Gość: Janosik Re: A w budynku Optydomu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 10:07
                  Zgadzam się z Monis. Naprawdę deweloper jest OK. Kupiłem na Agrestowej II i co prawda do oddania budynku jeszcze trochę czasu, ale jak na razie jestem bardzo zadowolony. Niby kupuję mieszkanie, ale tak prawie jakbym własny dom budował.
                  Pozdrowienia dla przyszłych (już niedługo) sąsiadów
                  • Gość: Koniu Re: A w budynku Optydomu? IP: 91.90.161.* 02.02.11, 10:49
                    pozdrowienia janosik, do zobaczenia w korku wyjazdowym i wjazdowym do miasta. Dzieci sie tez pewnie cieszą, ze nie beda miały jak same dojechac do miasta:)
                    • Gość: ................ Re: A w budynku Optydomu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 12:11
                      sam nie wiesz czego chcesz, jak nie usterki ci przeszkadzają to dojazd teraz. Po co kupiłeś tam mieszkanie???
                      • Gość: wro Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.11, 17:24
                        Kochani po co dajecie sie podpuscic? Przeciez Koniu to troll, ktory ma na celu wk**e innych. Nawet sie nie wysila by wymyslec cos prawdopodobnego. Wypowiada sie w roznych watkach na temat osob i firm, o ktorych nie ma pojecia. Ignorujcie jego wpisy.
                        • Gość: Bela Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.02.11, 19:16
                          Wro...deweloperkiem jestes:)?
                          • Gość: wro Re: A w budynku Optydomu? IP: *.wroclaw.mm.pl 04.02.11, 19:52
                            tak, pracuje w tej samej firmie co ty.
      • inkaem Re: A w budynku Optydomu? 02.02.11, 17:52
        www.zanimzamieszkasz.pl/kielczow/opty-dom-development-sp-z-oo.html
        • Gość: Trolu KI IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.11, 17:59
          dziękujemy za ładny link, ale jest nie na temat, pytamy o Domkoncept a nie o optydom.
          • Gość: q Re: KI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 09:38
            Jest też o Domkoncept:
            www.zanimzamieszkasz.pl/wroclaw/domkoncept-developer.html
            • Gość: dworzanin Re: KI IP: *.play-internet.pl 05.02.11, 16:05
              coś wam oszołomy z konkurencji nie wychodzi jak widać, bo nie macie sie czego czepić i usilnie próbujecie coś wyciągnąć, ale bez skutku:))))) prace przy naszej inwestycji trwają ( KIII ), są nawet przed terminem, jesteśmy co sobota na budowie i sprawdzamy czy wszystko gra, kierownik nas wita z uśmiechem, co za farmazony ludzie tu wypisujecie?
    • me-design.pl Aranżacja wnętrz 02.02.11, 18:46
      Zapraszam wszystkich do współpracy przy aranżacji wnętrz. Warto pomyśleć o profesjonalnej usłudze aby rozsądnie zaplanować wydatki na wykończenie wnętrza. Oferuję kompleksową usługę aranżacji wnętrz z wizualizacjami oraz rysunkami technicznymi. Zapraszam do przesłania rzutu mieszkania i wyceny projektu. Konkurencyjne ceny.
      me-design.pl@gazeta.pl
    • Gość: Janosik Re: Kiełczów: Willa Agrestowa I - jak tam się mes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 10:02
      Ale tak konkretnie - od kiedy można było się wprowadzać na Agrestową I ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka