Dodaj do ulubionych

Maslice - Potokowa

IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 12:25
Witam Forumowiczów.
Jestem zainteresowana kupnem lokalu przy ulicy Potokowej , na Maślicach. Chodzi o inwestycje K&C Development. W okolicy dość dużo się buduję, bo rozpoczął już nawet tam LC Corp i skończyło swoje inwestycje WPB, ale jeśli chodzi o ceny i rozkład mieszkań,to w K&C Dev. jest po prostu jednak najtaniej. Przeglądałem historie innych forów o tej firmie i ogólne wrażenie jest raczej niekorzystne, dlatego bardzo by mi zależało na opiniach osób, które kupiły lokale lub chciały kupić na tej właśnie inwestycji. Jak wygląda współpraca, czy są jakieś problemy , opóźnienia itp.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Prezes Re: Maslice - Potokowa IP: 91.90.161.* 26.03.12, 17:35
      Rekomenduje zakup.
      • Gość: Wiki Re: Maslice - Potokowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 11:24
        Jak Prezes tak piszę, to nie mam wątpliwości;-) A tak na poważnie, czy ktoś może coś więcej napisać? Zastanawia mnie też czy odległość od stadionu czy rzeki nie jest zbyt mała?
        • Gość: Maślak Re: Maslice - Potokowa IP: *.internetunion.pl 27.03.12, 12:52
          Jakiej wielkości mieszkanie chcesz kupić ?
          • Gość: Prezes Re: Maslice - Potokowa IP: 91.90.161.* 27.03.12, 14:41
            złodzieje szaleją po Maslicach, uwaga.
    • Gość: Piisek Re: Maslice - Potokowa IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 01:02
      witam, za duzo powiedzieć nie mogę bo jestem przed podpsaniem aktu na innej inwestycji tej firmy, ale też straciłem niemałą chwilę na wczytywanie sie w tutejsze forum, opinie nie sa zbyt pochlebne, lecz moim zdaniem warto się przejść do nich i porozmawiać, bo własnie w ten sposób najlepiej jest wyczuć " co w trawie piszczy" (:
      a to forum chyba jednak nie jest ani obiektywne ani rzeczowe.
      Można mieć tylko nadzieję że kolejne wątki będą dotyczyły w większym stopniu samych inwestycji i bezpośrednio z nimi powiązanych spraw.

Z konkretów które mogą pomóc w podjęciu decyzji to udało mi się uzyskać bardzo korzystne warunki (inwestycja która jestem zainteresowany jest na bardzo wczesnym etapie powstawania).

pozdrawiam.
      • Gość: milk Re: Maslice - Potokowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.12, 13:22

Dojazdem do 3 osiedli jest drozka miedzy willam
        • galoty_do_kolan Re: Maslice - Potokowa 24.04.12, 13:32
          tam jesy KC, robi sie LC Corp i jest juz Potokowa szeregi i dwa domy. Faktyczne, jeden dojazd to wąziutak uliczka z garbami miedzy domkami. Jak to wszystko bedzie zamieszkałe, to masakra.
          Nalezy pytać, czy developerzy zbudują łącznik ze śliwową.
    • Gość: K&C Re: Maslice - Potokowa IP: 78.133.202.* 31.08.12, 14:16
      k&c to nieuczciwi ludzie, przekształcili swoja firme, na żone pierwsza inwestycja w groblicach załozona i siechnicach, przyjedzi na osiedle tych ludzi i popatrz na wykonanie, ludzie w groblicach chetnie pokaza ci akta i uwagi odnoscie domów mieszkaniowych! żadnych gratisow nie dostalismy darmo, spłacamy długi Romana, po 12.000zł na rodzine, prądu wciąż nie mamy- budowlany! domki sypią sie w oczach, zalewane rynny wadliwie wykonane, w garazach podciaga wilgoć, nikt nam za to kasy juz nie zwroci, nie liczymy na rekojme bo to nieuczciwy czlowiek! chcesz wiecej przyjedz chetnie ludzie ci pokaza. Wspanialy developer w gatce a fakty masz siechnice groblice maslice! Wiejcie od tego człowieka!
    • Gość: mariuszh7 Re: Maslice - Potokowa IP: 185.21.149.* 17.11.13, 15:01
      krótki filmik ze zdjęciami z osiedla:
      www.youtube.com/watch?v=cPRhDS5bwbc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka