• Gość: niewierze Gdzie jest haczyk? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.12, 17:04
      ktos wie gdzie jest haczyk, w tym ze na maestro sa takie same ceny jak na czterech porach roku?
      przeciez, tych osiedli nie da sie porownac, roznica w jakosci kosmiczna
      moze cos jest nie tak o czym nie wiem?
      • mtrela Re: Gdzie jest haczyk? 01.11.16, 01:53
        Odbiór Mieszkań
        mtrela.wixsite.com/odbiory-mieszkania
        Wrocław i Okolice 503-762-371
    • Gość: styllovy jagodno, budynki M i N gotowe do uzytkowania ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.12, 17:08
      przed terminem bedzie mozna sie wprowadzac

blog.archicom.pl/2012/11/30/stacja-archicom-punktualny-rozklad-jazdy/
      • Gość: anka Re: jagodno, budynki M i N gotowe do uzytkowania IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 01.12.12, 16:36
        Rzeczywiście pościągali płoty wkoło nowych budynków i tego bardzo ładnego placyku. Zrobiło się naprawdę fajnie. Tylko czemu nie pozwalają jeszcze wjeżdźać na nowy parking? Tam jest chyba ze sto miejsc parkingowych, a my się dusimy na za małym prakingu :(
        • Gość: marta Jagodno wyprzedaz mieszkan w Rodzinie Na Swoim IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 02.12.12, 17:58
          Jagodno wyprzedaz mieszkan w Rodzinie Na Swoim

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,95327,12967064,Rodzina_na_Swoim__Wyprzedaz_mieszkan_na_Jagodnie.html
          • Gość: Magda Re: Jagodno wyprzedaz mieszkan w Rodzinie Na Swoi IP: *.internetia.net.pl 28.11.13, 13:40
            Nowe forum dla wszystkich mieszkańców dzielnicy Jagodno - www.jagodno.wroclaw.pl
        • Gość: twiter Jagodno - dodatkowe gniazdka internetowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 21:49
          Witam
          Ktoś może zamawiał dodatkowe gniazda internetowe na Czterech Porach Roku? Wiecie do kiedy i komu trzeba to zgłosić i ile Archicom chce za to kasy ?
      • mtrela Re: jagodno, budynki M i N gotowe do uzytkowania 15.11.16, 12:01
        Odbiory Mieszkań od Dewelopera
    • Gość: styllovy Wrażenia z odbioru mieszkania na Jagodnie IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 20.12.12, 18:57
      m.youtube.com/watch?v=SRU2l3JepI8
      • mtrela Re: Wrażenia z odbioru mieszkania na Jagodnie 01.11.16, 01:51
        Profesjonalny Odbiór Mieszkań, Domów i Lokali
        Wrocław i Okolice 503-762-371
    • Gość: jadzia z jagodna jagodno, odbiory mieszkan, relacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.13, 08:01
      no to dwa filmy - relacje z odbiorow
      www.youtube.com/watch?v=bIkJXvjua80

m.youtube.com/watch?v=SRU2l3JepI8
      • mtrela Odbiory Mieszkań 09.11.16, 18:45
        Proponuję pomoc w odbiorach mieszkań od Dewelopera.
        Ogromne doświadczenie, wiedza i profesjonalizm.
        Sprawdź sam zanim zdecydujesz kto będzie reprezentował Twoje interesy na odbiorze!
        • mtrela Re: Odbiory Mieszkań 15.11.16, 12:10
          Poprawny link do strony:
        • mtrela Re: Odbiory Mieszkań 01.12.16, 20:19
          Poprawny link
    • Gość: rico Pierwsze we Wroclawiu Lofty juz otwarte! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 15:36
      relacja z otwarcia
      forum.investmap.pl/post181291.html?sid=74785e692499371ed0c6ccc8f6b7a92c#p181291
      • mtrela Re: Pierwsze we Wroclawiu Lofty juz otwarte! 09.11.16, 18:47

• Gość: ruda Re: Archicom IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.13, 08:42
      Potwierdzam. Też mamy mieszkanie na Czterech Porach Roku. Też zalatwialiśmy sprawy z panią Renią. I też jestesmy bardzo zadowoleni. Wcześniej mieszkaliśmy rownież na nowym osiedlu wybudowanym przez innego dewelopera, ale jakość a przede wszystkim komfort zamieszkania, nieprownywalny z Archicomem.
      Nam Archicom polecili znajomi.
      • Gość: Taps Re: Archicom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.13, 12:37
        Ruda. A w którym bloku?
        My też swieżo po wprowadzce. Nie spodziewałam się, że urządzenie mieszkania to taka zadyma. Ale z samego dewelopera póki co jesteśmy zadowoleni.
        • Gość: sita Re: Archicom IP: *.uznam.net.pl 10.05.13, 12:06
          manager.money.pl/ludzie/twarza-w-twarz/artykul/archicom;nie;boi;sie;kryzysu;w;branzy;deweloperskiej;wybuduja;jeszcze;700;mieszkan,170,0,1294506.html
    • Gość: biurwa Dialog i Netia wprowadzą sie do West Forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.13, 09:51
      Netia S.A. podpisała umowę z wrocławską Grupą Archicom.
      Archicom zrealizuje dla Grupy Netia projekt budowy nowego biura we Wrocławiu.

www.biznesdolnoslaski.pl/2013/03/07/wroclawscy-architekci-z-grupy-archicom-wybuduja-dla-netii-nowy-budynek-biurowy-we-wroclawiu/
    • Gość: musss Olimpia Port - relacja z pzygotowań do odbiorów IP: *.static.chello.pl 20.03.13, 07:42
      www.youtube.com/watch?v=yugdH6Kr8uU
      • mtrela Re: Olimpia Port - relacja z pzygotowań do odbior 30.08.16, 06:03
    • Gość: minia Lofty Platinum najbardziej prestiżowe w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.13, 15:08
      otodom.pl/wiadomosci/rynek-nieruchomosci/wojna-domowa-2013-zakonczona-internauci-wybrali-najlepsze-inwestycje-mieszkaniowe-id2374.html
      • mtrela Re: Lofty Platinum najbardziej prestiżowe w Polsc 09.11.16, 18:56
        Gość portalu: minia napisał(a):

> otodom.pl/wiadomosci/rynek-nieruchomosci/wojna-domowa-2013-zakonczona-internauci-wybrali-najlepsze-inwestycje-mieszkaniowe-id2374.html
    • Gość: Guido Dramat marketingowy ... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.04.13, 15:54
      Kolejne rzesze klakierów opłacanych przez Archicom dorwały się do klawiatury. Może znajdziecie jakąś robotę swoim pracownikom - pismakom, bo siedzą i się nudzą wypisując te dyrdymały i pieśni pochwalne ... Koń jaki jest i tak każdy widzi ... A tak niski i prostacki marketing na forach nie przystoi raczej deweloperowi o taaaaakiej renomie hyhy.

forum.gazeta.pl/forum/w,186,98286482,98286482,Archicom_opinia_ku_przestrodze_.html
      • mtrela Re: Dramat marketingowy ... 09.11.16, 18:57

• Gość: viper Re: Archicom, Olimpia Port IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.13, 16:07
      dolnyslask.naszemiasto.pl/dom/artykul/galeria/1812083,olimpia-port-piekne-osiedle-tuz-nad-odra-zdjecia,id,t.html
      • Gość: sita Re: Archicom, Olimpia Port IP: *.uznam.net.pl 05.05.13, 17:21
        wg internautow nr 3 w Polsce
        wojnadomowa.otodom.pl/?mod=results&act=ranking
        • Gość: Gość Re: Archicom, wirtualny spacer po Olimpii Port IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 01.06.13, 03:58
          rynekpierwotny.com/mieszkania/dolnoslaskie/wroclaw/psie-pole/archicom-holding-sp-z-oo,olimpia-port-przestrzen-ktora-inspiruje/wirtualny-spacer/
          • Gość: Gość Re: Archicom, wirtualny spacer po Olimpii Port IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.06.13, 18:53
            m.youtube.com/watch?v=JopP8CxFRaM
      • Gość: bu Re: Archicom, Olimpia Port IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 22:31
        viper, mozesz jeszcze raz wrzucic link do strony bo neistety sie nie otwiera? masz moze fotki z tego wydarzenia?? www.archicom.pl/o-firmie/aktualnosci/archicom-na-festiwalu-wroclawskich-podworek-balonolas
      • mtrela Re: Archicom, Olimpia Port 09.11.16, 19:04

• Gość: styll Jagodno, CPR! Glosujemy na projekt nr 34 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.13, 12:22
      www.facebook.com/photo.php?fbid=426339024140561&set=a.187499004691232.40356.153095064798293&type=1&ref=nf
      • mtrela Re: Jagodno, CPR! Glosujemy na projekt nr 34 09.11.16, 19:06

• Gość: sasiad Jak dobrze mieć sąsiada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.06.13, 17:25
      www.radioram.pl/articles/view/24030/Strefa-Stylu-Jak-dobrze-miec-sasiada
      • Gość: :-) olimpia port IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 02:11
        Co sądzicie o osiedlu olimpia port? Ktoś już odebrał klucze?
        • stacja.halma Re: olimpia port 09.07.13, 12:33
          A Stabłowice 118 (lub inaczej Słoneczne Osiedle), czy ktoś ma już jakieś zdanie na temat tej inwestycji?
        • 82qwerty Re: olimpia port 22.02.14, 22:25
          Kluczy nie odebrałem, ale rozglądam się ostatnio sporo i szukam czegoś odopowiedniego dla siebie i rodzinki. Pomysł z woda podoba mi się i fajnie wyróżnia to osiedle spośród innych nowych ofert. O takie mieszkanie sobie upatrzyłem w S14 budynki, bo ostatnio widziałem wrzuciili na stronie: www.archicom.pl/inwestycje-mieszkaniowe/dostepne-mieszkania/mieszkanie/s14-2024k?offset=0#anchor-top z tarasem :P
      • mtrela Re: Jak dobrze mieć sąsiada 09.11.16, 19:09

• Gość: styll Re: Archicom IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 23.07.13, 19:52
      obligacje dewelopera pewne jak w banku
      abcnieruchomosci.pl/obligacje-dewelopera-pewne-jak-w-banku-inwestorzy-zarobili-10-w-skali-roku
      • Gość: anonim Re: Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 13:13
        tylko co z dojazdem z osiedla na swojczycach? obok olimpia portu ma powstać też osiedle inkomu. docelowo może tam zamieszkać nawet kilkanaście tys. ludzi. tramwajów brak, autobusy rzadko. i co, będą dojeżdżać do centrum zrujnowanym mostem zwierzynieckim czy dziurawą ul. strachocińską? deweloperzy liczą zyski, ale problem skomunikowania z centrum to sprawa miasta?
      • Gość: Hejzel Re: Archicom IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.13, 09:32
        No jeśli są najwięksi (jako firma) we Wrocławiu to cieżko się dziwić, ze poszli tą drogą.
      • mtrela Re: Archicom 09.11.16, 19:12

• Gość: Gość Olimpia Port z koty ptaka, zdjęcia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.13, 17:39
      na investmap są zdjęcia Olimpii z lotu ptaka, dopiero teraz widać jak te budynki są świetmie polożone
      forum.investmap.pl/post214422.html#p214422
      • buczek05 Re: Olimpia Port z koty ptaka, zdjęcia 27.08.13, 12:51
        Wszystko piękne . Nawet ulica się zmieniła z Betonowej na Marco Polo. Ale to chyba nie apartamenty. Popatrzeć trzeba na koszty utrzymania . Jak np. z ogrzewaniem .Podobno kotłownie są w budynkach na piętrach obok mieszkań.
      • mtrela Re: Olimpia Port z koty ptaka, zdjęcia 09.11.16, 19:14

• Gość: szarlej Galeria Olimpia Port IP: *.archicom.pl 20.08.13, 12:55
      Archicom umiescil ostatnio w internecie galerie zdjec z tej inwestycji, zachecam do obejrzenia, jesli chce sie dowiedziec jak to wyglada to tu: www.panoramio.com/photo/94733469 , klimatyczne fotki osiedla wieczorem, widok domow z normalnej perspektywy pieszego, tereny zielone dookola
      • mtrela Re: Galeria Olimpia Port 09.11.16, 19:16

• Gość: dialoż Re: Dialog i Netia wprowadzą sie do West Forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.13, 16:09
      mają tesz tam zrobić parkingi i centrum konferencyjne. Moze to zaczac neizle prosperowac jesli jesszcze kilka firm tam wejdzie.
    • Gość: Owen Re: Dialog i Netia wprowadzą sie do West Forum IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.13, 18:32
      Dla biur wEST Forum jest idealnym miejscem. Stworzyli im rewelacyjne warunki. Powierzchnie od 200 do 2000 m kwadratowych są idealne dla każdej firmy. Można dopasować idealnie pod wymagania.
    • Gość: ciekawy Archicom splaca raty kredytu do konca 2014 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.13, 20:20
      naprawde splacaja raty za lokatora?
      wiecie o co z tym chodzi?
      ktos juz skorzystal?
    • Gość: Izga Re: Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 12:40
      Bez obrazy ale może jesteś "kimś od Archicom-u" ;) więc same zalety.
      • Gość: Złośliwy Re: Archicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 05:45
        Sami naganiacze i klakierzy z Archicomu. Kupujcie, kupujcie, bo zabraknie. Dobra inwestycja obroni się sama, bez taniego i prymitywnego marketingu.
    • violkanation Re: Archicom 01.07.16, 12:00
      Niestety ja mam inne doswiadczenia, podpisalam umowe przedwstepna dalam zaliczke 5000 zl, i Pani Renata wyslala mnie do zaprzyjaznionego domu kredytowego, mialam na zalatwienie kredytu ponad miesiac lub strace zaliczke chyba ze dostane odmowe kredytu przed uplywem tej daty.. Pan z domu kredytowego tak pilnie dzialal ze termin umowny minal , ja oczywiscie nie dostalam kredytu, stracilam zaliczke i dotego musze im jeszcze doplacic!!! naciagaja ludzi i tyle !!!
      • valitavv Re: Archicom 22.07.16, 14:56
        Dzień dobry. Właśnie podpisałam taką umowę:( A kto był doradcą kredytowym u Pani? A dla czego jescze doplacac musi Pani?Dziekuje
    • rj2016 Re: Archicom 26.07.16, 11:00
      Ja całkowicie zgadzam się z moją poprzedniczką. Mam bardzo miłe doświadczenia z tym developerem, mimo, że na początku tak kolorowo to nie wyglądało. Wszystko zaczęło się od zmian aranżacyjnych, które chciałam wprowadzić. Niestety cały mój pierwotny projekt poszedł do kosza, gdyż projektant Archicomu go nie zaakceptował. Podczas mojej pierwszej wizyty na budowie, jak zobaczyłam odpływy sanitarne (grubość rur) to stwierdziłam, że nie mogę tego tak zostawić. Skontaktowałam się bez problemu z Panią Inspektor d/s sanitarnych Danutą Świst ( z którą współpraca to sama przyjemność) i problem został rozwiązany. Pani Danuta nie tylko było otwarta na moje propozycje, ale również służyła fachowym doradztwem. Takie samo zdanie mam o ekipie, która te prace wykonywała - pełne zaangażowanie i chęć "wyjścia" w kierunku klienta sprawiły, że obie strony były zadowolone. Oby tak dalej. Sytuacja, którą opisałam dotyczy obecnej inwestycji "Na Krzyckiej".
    • gagatek700 Re: Archicom 09.03.17, 22:30
      nie wiem z czego się cieszysz bo oni nie płacą zawsze kogoś skroją wiem że docelowo nic ci z tego nie zostanie wiele firm już tak zrobili i nawet znam kogoś co robił im na krzykach i też kasy nie dostał a ludzie mieszkają w niby nie odebranych mieszkaniach
    • maciejwb Re: Archicom 29.11.18, 08:51
      Jestem klientem Archicom w inwestycji River Point budynek KM2. Odebrałem mieszkanie, które ma dwie strony uwag do poprawy w protokole. Krótko moje doświadczenia:
      1. brak zainteresowania o jakość mieszkania i przekazanie go we właściwym stanie. Właściwie Archicom występuje tylko wtedy kiedy trzeba coś podpisać. Mieszkanie które odebrałem w budynku KM2 było jeszcze malowane, jak weszliśmy była tam jeszcze ekipa, osoby z Archicomu nie było, pojawiła się kiedy trzeba było podpisać protokół. Tego mieszkania deweloper Archicom nawet nie widział przed odbiorem. Pytałem się przed odbiorem czy ktoś sprawdził czy mieszkanie jest gotowe. Oczywiście nie dostałem odpowiedzi a właściwie ją znalazłem jak przyjechałem na odbiór.
      2. Archicom wydał mi mieszkanie, które ogólnie: ma poważne wady typu wystająca z posadzki rura kanalizacyjna, obite okna, brak ścianki która powinna stać wg. projektu, brudne, niewyregulowane okna i drzwi wejściowe.
      3. Kontakt z Archicomem występuje na zasadzie- proszę zadzwonić później albo proszę zadzwonić do innego działu. Kontakt z zarządem również nie istnieje, gdzie można jedynie usłyszeć że zarząd nie komunikuje się z klientami !!!
      4. Czekając na usuniecie usterek, Archicom nie robi nic. Nawet się nie zapoznali z protokołem odbioru a tematem się zajmuję podwykonawca, który tylko mówi że robi co może.
      Zdecydowania nie polecam tego dewelopera, który sprzedaje niskiej jakości mieszkania. Ustawia relacje z klientem oraz współprace z wykonawcami tak, żeby to klient i wykonawca byli motorem całego procesu zakupu mieszkania. Według moich doświadczeń z Archicomem, jego celem jest utrzymanie rentowności a nie umownych zobowiązań wobec klienta czyli dostarczenie pełnowartościowego mieszkania zgodnie z przyzwoitymi standardami obsługi klienta. Poza tym o celach Archicomu można przeczytać w tym wywiadzie poniżej i nie powinien mnie dziwić stan mojego mieszkania od Archicomu.
      strefainwestorow.pl/wiadomosci/20181009/archicom-skupi-sie-na-utrzymaniu-rentownosci-mysli-o-rozwoju-poza-wroclawiem

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka