autorskie 24.01.05, 22:42 czy ktoś coś wie na temat Oficyny 21 sp. z o. o.Chcę tam kupić mieszkanie i po sprawdzeniu KRS widzę że to zbyt nowe? Może ktoś kto kupił, juz sprawdził co trzeba? Mam mało czasu, przyda się każda informacja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: OFICYNA na ul.Przystankowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 00:02 Nowe nie nowe...przynajmniej widzisz co wybudowali,nie kupujesz dziury w ziemi jak gdzie indziej...ja chyba skusze sie na mieszkanie u nich....myslalem wczesniej o Motylkowej ale strasznie sie grzebia a domy na Przystankowej powstały w niecałe poł roku... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
autorskie Re: OFICYNA na ul.Przystankowej 27.01.05, 00:06 Już wiem o nich wszystko, zrobiłam niesamowite śledztwo dzięki Urzedowi Miejskiemu, panie okazały się być rozumiejące i pomocne, polecam. Firma przedstawiła mi takie papiery, że nie mam pytań. Rośnie zatem świetne kameralne osiedle na Przystankowej :) W lipcu zaczynam urządzanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: OFICYNA na ul.Przystankowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 10:55 Witam:)) Ktore mieszkanko kupiłas?? Ja sie zastanawiam ale nad tym budyneczkiem od ulicy.. Mowisz ze to wiarygodna firma?-ciesze sie bardzo.. a co z parkingami?Gdzie one beda?I czy nie bedzie tam za ciasno? Pozdrawiam gorąco!!(byc moze przyszła sasiadke,,,:))) Odpowiedz Link Zgłoś
autorskie Re: OFICYNA na ul.Przystankowej 28.01.05, 17:17 prawdopodobnie , jak pójdzie ok, nr 7 będą miejsca parkingowe na terenie osiedla raczej powinno wystarczyć... szkoda, że nie ma piwnic :( niepokoi mnie nieco również ta ekologiczna oczyszczalnia ścieków ale zobaczymy ja również serdecznie pozdrawiam :)) jakie tam w lecie są piękne drzewa..... Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo12 Re: OFICYNA na ul.Przystankowej 30.01.05, 20:19 A jak na Przystankowej z ciszą...? Martwi mnie bardzo otoczenie z dwóch stron przez magistralę towarową PKP, a chwilowo nie mam możliwości udać się "w teren" na wizję lokalną... Odpowiedz Link Zgłoś