IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.01.05, 21:38
Witam. Czy mozecie mi cos powiedziec o deweloperze WROBUD. Planuje kupic od
nich mieszkanie na Traugutta. Jak traktuja kllienta i czy sie wywiazuja?
Obserwuj wątek
    • allyas Re: WROBUD 30.01.05, 21:40
      Mieszkam na Złotym Osiedlu na Złotnikach. Mieszkanie oddali nam przed terminem
      (około 2 tygodni). Wykończenie - nie narzekam. Jedynym mankamentem jest mała
      ilośc miejsc parkingowych wokół bloku.
      • Gość: pimiko Re: WROBUD IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.01.05, 14:55
        Wielkie dzieX
    • malene Re: WROBUD 31.01.05, 19:23
      Witam.
      Kupiłam niedawno mieszkanie na Traugutta. Na razie jestem zadowolona.
      Jesli chodzi o obsługę to wszystko ok. Jestem w trakcie załatwiania kredytu
      hipotecznego i czesto pada pytanie o dewelopera i jesli chodzi o Wrobud to nie
      spotkałam sie w żadnym z banków z negatywnymi reakcjami, wręcz przeciwnie.
      Generalnie do tej pory moje kontakty z deweloperem układają się bezstresowo.
      Jesli zależy Ci na lokalizacji blisko centrum to mysle że lepszej oferty (za
      dostępną cene oczywiście) nie znajdziesz.
      Jesli masz jeszcze jakies pytania to moge podzielić sie moją wiedzą : )
      Pozdrawiam serdecznie.
      J.

• Gość: Witaj sąsiadko:) Re: WROBUD IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.01.05, 19:33
        No to chyba moge powiedzieć witaj sąsiadko:)
      • Gość: dzidka Re: WROBUD IP: *.siedmiorog.pl 20.06.05, 11:15
        Hej, mogę prosić o kontakt na mejla kogoś, kto kupił od wrobudu mieszkanie na
        Traugutta? Właśnie się przymierzam do takiego zakupu i mam kilka pytań do kogoś
        z takimi doświadczeniami. Dzięki. adres: scarlett@list.pl
    • beata77_h Re: WROBUD 04.02.05, 19:42
      Nie polecam, a w każdym bądź razie nie pochopnie. Ja chciałam kupić od nichj
      mieszkanie w październiku 2003 roku, na ul. Złotnickiej, ale zrezygnowałam.
      Zbyt wiele "haków" w umowie, które nie podlegały żadnej dyskusji z prezesem
      firmy. Nie miał nawet czasu, żeby się spotkać w sprawie negocjowanie
      jakichkolwiek zmian warunków umowy. Ja uznałam to za zbyt duże ryzyko.
      Dochodzenie swoich praw w przypadku jakichkolwiek problemów nie ma żadnej wizji
      przyszłości. Zastanów się dobrze, może zmienili strategię swojego działania.
      oby.A tak na marginesie, kupiłam mieszkanie w listopadzie 2003 w zupełnie innej
      firmie (tu nie było problemów z negocjowaniem jakichkolwiek własnych warunków,
      propozycji, współpraca od wielu m-cy układa się bardzo pomyślnie) i od
      pażdziernika 2004 mieszkam "na swoim". Życzę powodzenia.
      • sasanka21 Re: WROBUD 08.02.05, 09:25
        A my w październiku 2003 podpisaliśmy umowę we Wrobudzie i kupiliśmy mieszkanie
        na Złotnickiej. Nie było żadnych problemów z umową, nie trzymali się niczego
        sztywno, pierwszą wpłatę wymaganą przy podpisaniu umowy uiściliśmy w pewnej
        części dopiero po tygodniu a następną część jeszcze później. Z prezesem fakt -
        nie rozmawialiśmy, ale wszystko udawało się załatwiać przez pracowników - więc
        nie widziałam potrzeby udawania się do prezesa, skoro jego akceptacja nam
        wystarczała - na oczy nie wiedziałam prezesa Wrobudu. Od lipca 2004 mieszkamy
        na Złotnickiej, a to jest 1,5 miesiąca przed terminem wyznaczonym w umowie. W
        grudniu 2004 było podpisanie aktów notarialnych i powiem szczerze, mieliśmy
        przygotowaną dużo większą sumę, jak to wynikało z przepisów, ale Wrobud
        wynegocjował z notariuszem bardzo ładne zniżki dla swoich klientów :)
        To taki mój punkt widzenia i potwierdzenie faktów.
        Wszystko zależy od konkretnej sytuacji, ale nie wydaje mi się aby ktoś z
        mieszkańców miał takie złe doświadczenia, o których piszesz. Myślę, ze
        niepotrzebie zniechęciłaś się, no chyba, ze podoba Ci się miejsce, w którym
        mieszasz i nie zamieniłabys się za nic :)
        Życzę zadowolenia i przyjemnego mieszkania :)
        sasanka
        • Gość: pimio Prezes IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.02.05, 11:16
          Dzieki wszystkim za opinie;) - Zdecydowalem sie. Co do prezesa to mialem okazje
          spotkac sie z nim podczas negocjacji ceny. Bardzo konkretny facet :) Jestem w
          pelni zadowolony z ceny.
          • malene Re: Prezes 08.02.05, 18:58
            No to witam sąsiada : )
            • Gość: Marzenka Re:Wrobud IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 19:19
              A czy ktoś wie czy są jeszcze wolne mieszkania na Złotnickiej??
              I czy ta firma ma swoją stronę internetową??
              • Gość: as Re:Wrobud IP: *.zlotniki.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:33
                www.wrobud.pl/glowna.html. Tam znajdziesz wszystkie potrzebne
                informacje :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka