Dodaj do ulubionych

prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom)

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 05:23
czy ktos moglby polecic/odradzic tego developera
planujemy z zona zakup mieszkania na Jagodnie i chetnie uslyszelibysmy jakies
opinie i uwagi dot. tego developera i inwestycji

z gory dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.04.05, 08:10
      Czesc.Inwestor jest ok. Planowalismy wczesniej zakup mieszkania na w/w osiedlu -
      intestor szedl bardzo na reke. Jednak zrezygnowalismy, gdyz osiedle, mimo ze
      nie az tak daleko od centrum, jest fatalnie polozone pod wzgledem
      komunikacyjnym - na "piechote" nie dojdziesz z osiedla do miasta - idziesz
      droga bez zadnego chodnika, ani nawet poboczy. Co innego jesli macie samochod i
      nie macie malych dzieci. Samo osiedle ok.
    • spad_ukp Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) 19.04.05, 21:47
      Ja kupiłem mieszkanie na Kozanowie w Archicomie i jak na razie okej. W sprawie
      samego jagodna to jest nawet forum osiedla, musisz poszukać w starych postach.
      • Gość: Jerzyr Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.05, 22:45
        forum: forum.vivaldiego.wroclaw.pl/

JR
        • Gość: devi Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.04.05, 17:23
          ja jutro podpisuje umowe kupna mieszkanka na vivaldiego. komunikacja nie jest
          najgorsza przeciez obok jest przystanke i jezdza 2 autobusy -610 i 145.
    • Gość: devi Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.04.05, 17:31
      zapomnilam dodac, developer bardzo pomocny. stara sie wszystko zalatwic tak aby
      klient byl zadowolony. ja jestem zadowolona. nie slyszlam zadnych zlych opinni
      na temat tego developera a budynki juz oddane wygladaja solidnie.
    • Gość: Raał Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:23
      Jestem mieszkańcem Osiedla " Cztery Pory Roku" Archicomu od 2 lat i generalnie
      Developer jest ok,ale cenę jaką musze płacić za ścieki jest porażająca 11pln za
      m3.Oznacza to że ścieki są droższe niż woda ciepła na tym osiedlu.Po za tym że
      tyle kosztuja to jeszcze je bardzo czuć jak śmierdzą szczególnie ostatni
      miesiąc ,wynika to z tego że nie ma doprowadzonej kanalizacji ściekowej(miała
      być już dawno,a terminy są wciąż przekładane ) i specjalne auta podjeżdzają do
      szamba .
    • Gość: tom Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:14
      JA kupiłem mieszkanie w tamtym roku , ale w tym odbieram.
      Na razie pozytywna opinia-można zawsze się umuwic z przedstawicielem dewelopera
      i pozmieniać swó projekt za darmo- oglądanie i doglądanie własności jest też
      proste.Wystarczy się umówić z A. i dostaje się kask na budowę i osobe
      towarzysząca która robi dobrą mine.
      Na razie nie ma co narzekać
      • Gość: gonzo Re: prosba: "Cztery Pory Roku" (Archicom) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 13:55
        Czy ktos się orentuje czy w Czterech Porach zostały jeszcze jakies mieszkania??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka