IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:12
Szukam opinii o Triada-Dom - wybudował blok na Strońskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wit. Re: Triada IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.11.05, 22:31
      wybudował, a owszem, słyszałem od kolegi po fachu,
      że tam zarządcą jest EXist3 i nawet deweloper płaci za niesprzedane lokale
      bieżące opłaty za utrzymanie budynku. Co rzadko się zdarza !!!! zawsze takie
      koszty pokrywają mieszkańcy
    • Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.05, 10:49
      witam, również intersuję się tą firma, jest z Trzebnicy tam wybudowali kilka
      bloków i ponoć nie było problemów, osiedle na spiżowej wygląda interesująco,
      cena przyzwoita, tylko nie wiem jak z okolicą, niby blisko centrum, dobry
      dojazd, ale poza tym nie wiem... wybudowali coś chyba na Strońskiej,
      • Gość: czuszka Re: Triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 11:47
        witam, my juz się zdecydowalismy na Spizową. umowa przedwstępna podpisana.
        zdecydowała głównie lokalizacja i bardzo dobry dojazd do miasta. kilka razy
        ogladlaiśmy okolicę, nie jest źle, mam nadzieję ze gdy będzie nowa zabudowa
        panowie z okolicznych bloków zmieną miejsce picia piwa :)
        co do dotychczasowych inwestycji Triady-mamy znajomych którzy kupili na
        Strońskiej, były tam jakies problemy ale nie na tyle poważne zeby reputacja
        dewelopera bardzo ucierpiała w naszych oczach.
        • Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.05, 13:08
          my też chyba się zdecydujemy, głownie ze względu na położenie tj bliskośc
          centrum i dojazd...mam pytanie: jak wygląda umowa przedwstępna - czy są jakieś
          kruczki na które nalezy zwrócić uwagę, czy można negocjować zapisy umowy..i
          wogóle jakie podejście do klientów... tyle już naczytałam sie o tych wszstkich
          deweloperach..
          • Gość: czuszka Re: Triada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 17:18
            mozna negocjowac treśc umowy, choć na pierwszy rzut powiedzieli ze nie można :)
            ale ze dwa zapisy które nam się nie podobały zmienilismy. co do kruczków to
            chyba podobnie jak w innych umowach :) podpisujesz od razu umowę na
            administrowanie, od razu po przejęciu lokalu płacisz ryczałtem 5,50 za
            wszystkie koszty i zuzycie mediów.
            a na które mieszkanie chcecie się zdcydować? poza tym możesz pisac na priv
            czuszkaa@poczta.gazeta.pl
            • Gość: beta Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 18.11.05, 07:31
              cześć, wczoraj napisałam do ciebie - nie zdziw się jak dostaniesz wiadomośc od
              henry...
    • Gość: Avia Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 11:18
      wiam., coś cienko o tej Tradzie, czyżby faktycznie nik nic nie wiedział o ej
      firmie? też ineresuję się osiedlem spiżowym, tym bardziej, że mieszkania
      całkiem niezłe...odezwijcie sie..
    • Gość: Avia Re: Triada IP: *.mofnet.gov.pl 21.11.05, 11:18
      wiam., coś cienko o tej Tradzie, czyżby faktycznie nik nic nie wiedział o ej
      firmie? też ineresuję się osiedlem spiżowym, tym bardziej, że mieszkania
      całkiem niezłe...odezwijcie sie..
      • Gość: anonim Re: Triada IP: *.wroclaw.agora.pl 02.12.05, 12:50
        Jak się chcesz o firmie dowiedzieć w aspekcie prawnym to poproś o KRS, poza
        tym po doświadczeniach z tą firmą mogę powiedzieć że jest wyjątkowo spolidna
        jak na developera. Oddaje w czasie swoje inwestycje ( a nawet przed czasem) nie
        robi problemów ze zmianami projektu. Jest rewelacyjna jeśli chodzi o obsługę
        klienta.
        • edytajoze Re: Triada 15.12.05, 19:41
          Czy może ktoś wie coś więcej o Triadzie?
          • Gość: wiem Re: Triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.06, 23:20
            Udajcie się do mieszkańców ich inwestycji w Trzebnicy ul.Kościelna,
            Piwniczna,Żeromskiego.Na pewno narzekali na nieogrzewane klatki i wilgoć na
            ścianach....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka