Gość: norka IP: *.net81.citysat.com.pl 09.11.06, 22:15 Kupiła tam mieszkanie . Nie jestem z Wroc. co myślicie o lokalizacji ul. Grabiszyńska i Al. Pracy. Ten Region mnie interesuje. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: centro verona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 15:26 ja miałam zamiar tam kupić mieszkanie ,ale zrezygnowałam.za blisko głównej ulicy ,ciągle kursujące tramwaje w jedna i drugą stronę ,mała działka pod budowę i budynek wyglada jakby miał być "wciśnięty" w to wszystko. wizualizacja ładnie wygląda ,ale w rzeczywistości to może byc niezły niewypał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: centro verona IP: *.net81.citysat.com.pl 11.11.06, 17:30 Ja kupiłam od strony al. Pracy. moze będzie troszkę ciszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: centro verona IP: *.net81.citysat.com.pl 11.11.06, 18:21 Dzięki wrocławwianko. a co myślisz ogólnie o lokalizacji tego miejsca. MIeszkanie kupione pod wynajem. Odpowiedz Link Zgłoś
matali Re: centro verona 11.11.06, 18:51 daj link do dewelopera, zobacze gdzie to jest dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: centro verona IP: *.net81.citysat.com.pl 12.11.06, 10:34 jeszcze nie ma tej inwestycji na www.rondoverona.pl Grabiszyńska i al. Pracy , koło zajezdni nie daleko praku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: centro verona IP: *.ccaeurope.pl 13.11.06, 08:14 Slyszalem ze mieszkania drogie i male. Okolica ladna jednak brak jak dlamnie wolnej przestrzeni. Wg mnie mieszkania typowo pod wynajem ( ale to moja opinia ). Mozna kupic 500metrow dalej i np kolo ladnego parku ktorego ( kwestja gustu kto co lubi ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: centro verona IP: *.net81.citysat.com.pl 17.11.06, 11:41 Ceny podobne do innych ofert, a wykończenie budynku i klatek schodowych jest naprawdę na wysokim poziomie. Ten budynek za 10 lat nadal będzie się dobrze prezentował. Czego nie można powiedzieć o innych inwestycjach , a nie ktore mozna jusz dziś podziwiać we wrocławiu troszkę straszą po 15 latach istnienia. Dziękuję za wszystkie informacje . Pozdrawiam Norka Odpowiedz Link Zgłoś