Gość: ewa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 11:00 a co myślicie na temat szeregówek w siechnicach.Wyglądają całkiem przyjemnie i cena nawet przystępna. Lepszy dojazd do centrum Wrocławia niż ze Smolca.ktoś zna tego developera? www.focus.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: szeregówki siechnice IP: *.as.kn.pl 18.01.07, 11:05 ja nie znam tego dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: szeregówki siechnice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.07, 11:08 przepraszam zły adres.dobry adres:www.focus.krn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: szeregówki siechnice IP: 195.85.249.* 18.01.07, 11:20 Poczytaj sobie na forum o firmie FOCUS. Wątek był już poruszany. Ja po przeczytaniu tych informacji zrezygnowałem z ich usług. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista Re: szeregówki siechnice IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 00:07 Goraco polecam sprawdzilem bardzo wiarygodny developer z duzym kapitalem,przepiekny projekt w kameralnej zielonej czesci Siechnic,10 km od centrum sprawdzcie sami www.fokus.info.pl mloda ekipa zarzadzajaca az milo popatrzec. Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: szeregówki siechnice IP: *.as.kn.pl 05.02.07, 18:36 Tekst sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: szeregówki siechnice IP: *.promax.media.pl 19.04.07, 22:02 I w dodatku sponsorowany przez nierzetelną firmę, która nie reguluje swoich płatności. Odpowiedz Link Zgłoś