Dodaj do ulubionych

floryda !!!! (?)

IP: *.cable.mindspring.com 23.01.06, 18:41
Czy ktos z Was wie gdzie mozna znalezc tansze noclegi (ok $80) na Florydzie
(key West). Mam zamiar wyjechac tam przelom lutego i marca. Za wszystkie
sugestie seredeczne dzieki!!!!!:)
Obserwuj wątek
    • em.erka Re: floryda !!!! (?) 23.01.06, 20:09
      noclegi nad oceanem (po drugiej stronie ulicy) w motelach sa okolo 50 $ ale nie
      wiem czy sa jeszcze wolne miejsca. Znam pare moteli w Fort Lauderdale i Pompano
      Beach.Wszystkie te motele sa przy A1A to jest ulica przy samym oceanie ale po
      przeciwnej stronie nie bezposrednio z widokiem na ocean.
    • marekatlanta71 Re: floryda !!!! (?) 23.01.06, 23:30
      $50 za noc na Key West????? W tej cenie najblizszy hotel jest w okolicach Miami...
    • crz4u Key West w sezonie... 24.01.06, 00:56
      ... czyli od listopada do marca to wydatek co najmniej $200 za noc. Wybierasz
      sie w najbardziej kosztownym okresie i to na najbardziej kosztowny kawałek
      Florydy. Key West jest równie fajny poza sezonem, nawet latem, chociaz i w tym
      okresie o nocleg nie jest latwo - nie mowiac o przyzwoitej cenie. Pozdr.
      • em.erka Re: Key West w sezonie... 24.01.06, 02:42
        ja pisze ze taki koszt jest motelu w Fort Lauderdale i Pompano Beach :-) a o
        Key West to zapomnij bo tam nie ma nigdy wolnych miejsc w hotelach i motelach.
      • Gość: Czesław Re: Key West w sezonie... IP: *.crowley.pl 31.01.06, 15:25
        Na greenpoicie płaciliśmy 100 dolarów na miesiąc!!! fakt trochę było ciasno, ale to na miesiąć, a nie za dobę!!! skąd taka dysproporcja??
        • ontarian Re: Key West w sezonie... 31.01.06, 15:57
          Gość portalu: Czesław napisał(a):

> Na greenpoicie płaciliśmy 100 dolarów na miesiąc!!!
          to chyba dla jakiegos buma za lawke w parku

> fakt trochę było ciasno, ale to na miesiąć, a nie za dobę!!!
          nie troche ciasno, ale za..biscie ciasno

> skąd taka dysproporcja??
          proste, tam na jednym wyrku spi jedna osoba
          ewentualnie dwie, ale napewno nie 10
        • czyszczaca Key West. 31.01.06, 17:43
          Gość portalu: Czesław napisał(a):

"Na greenpoicie płaciliśmy 100 dolarów na miesiąc!!!"

Pamietam ten pokoj :). Lza sie w oku kreci. To bylo dwadziescia
          piec lat temu :).

Zuzia, high sezon na Florydzie konczy sie w kwietniu.
          Wpisz do googla haslo: budget hotels in Key West i szukaj.
          Cos powinnas znalezc. Z trudem.
    • lolyta Re: floryda !!!! (?) 05.02.06, 03:04
      Same Keys to tak ponad 100 mil sie ciagna.
      Key West to najbardziej znana wyspa = najdrozsza i najbardziej zapchana, bo
      ludzie glownei ta nazwe kojarza i potrafia wyguglac.
      Ale miejsca do spania mozna znalezc na kazdej wysepce, nawet wchodzac z marszu,
      bez rezerwacji i w rozsadnych cenach. Jesli nie musi byc Key West, to moze byc
      Key Largo albo ktorakolwiek z dziesiatek tak malutkich wysp ze trudno je w ogole
      na mapie znalezc. Faktem jest ze wtedy na Key West trzeba podjechac spory
      kawalek, ale po pierwsze nie ma tam az TYLE do roboty, po drugie droga jest urocza.
      Oczywiscie musisz meic samochod, autobus to tam moze 2 razy dziennie sie pojawia
      i jedzie 2 razy wolniej.
    • jot-23 Re: floryda !!!! (?) 06.02.06, 17:14
      my jedziemy tam za tydzien...ale zrezygnowalismy z key west (ladujemy w ft.
      lauderdale ---> wracajac trzeba by bylo wyjechac o 4 rano chyba zeby dobrnac do
      lotniska na 1 pm.... (miami-korki)... wiec, wyszlo na south beach-key largo i
      cos jeszcze w okolicach... sproboj priceline, my dostalismy sheraton resorts za
      $140/noc
      • Gość: emerka Re: floryda !!!! (?) IP: *.sip.bct.bellsouth.net 10.02.06, 02:18
        zeby wam pogoda dopisala bo dzisiaj bylo naprawde zimno. Ogolnie teraz jest
        zimno i nie ma mowy o opalaniu i plywaniu.
        • Gość: zibi Re: floryda !!!! (?) IP: 80.240.171.* 10.02.06, 09:34
          Dajcie juz spokoj z tym Key WEst, to dziura kompletna , jedyna atrakcja to slup
          ktory mowi o odleglosci na Kube,przy ktorym mozna zrobic sobie foto.Podczas
          podrozy na Key West fajne widoki, tyle ze potem juz monotonne
        • Gość: bigguy Re: floryda !!!! (?) IP: *.cable.mindspring.com 12.02.06, 05:25
          emerka co ty piperzysz jak potrzaskana gdzie ci cimno
          jest calkiem cieplo we wtorek czyli 7 luty sie opalalem na basenie u mnie na
          resorcie a w czwartek czyli 9 lutego bylem w sarasocie i znow zaliczylem
          plazowanie a tobie zimno - to se korzuch zaloz
          • Gość: emerka Re: floryda !!!! (?) IP: *.sip.bct.bellsouth.net 12.02.06, 21:42
            no to powiesz mi ze moze dzisiaj sie opalales jak jest 15-18 stopni ?
            w sobote przyznam sie bylam na plazy ale o kapieli nie ma mowy ocean brrrr
            zimny. Pogoda nas w tym roku nie rozpiszcza. Niby sloneczko ale powietrze
            mrozne :-( ja jestem od strony Miami.
            • Gość: bigguy Re: floryda !!!! (?) IP: *.cable.mindspring.com 14.02.06, 01:00
              no dzis sie nie opalalem bo oczywiscie bylo zimno - tak jak i wczoraj to byly
              dwa najzimniejsze dni jakie do tej pory przezylem na fl
              ale to nie znaczy ze caly czas jest zimno bo generalnie pogoda jest zajebista i
              raczej dominuje cieplo takie ze mozna sie spoko opalac i kapac tez
              od jutro temperatura idzie do gory powoli i podobno nawet okolo soboty siegnie
              70-80 stopni
              • aands Re: floryda !!!! (?) 14.02.06, 03:05
                Zimno to jest teraz 52 a w nocy ma byc 40 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                • Gość: emerka Re: floryda !!!! (?) IP: *.sip.bct.bellsouth.net 14.02.06, 03:47
                  jutro to ma byc jeszcze zimniej dopiero od piatku, soboty ma byc cieplej.
                  Dzisiaj w nocy ma byc 0 stopni. A co do kapieli w oceanie to chyba lubisz zimna
                  wode brrrrrr ja wykapie sie w oceanie dopiero w lipcu,sierpniu jak woda bedzie
                  miala 30 stopni C.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka