Gość: as-ag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 20:55 zdaję sobie sprawę, że ceny są bardzo zróżnicowane, ale ile mniej więcej zapłaciliście za swoje kuchnie na wymiar? będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: meble kuchenne-ceny IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.08, 23:39 ..wycena dla kuchni średniej jakości o pow.18 m2 to 12 000 zł. bez sprzętu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: meble kuchenne-ceny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 09:34 ja brałem z meble Gawin. Jestem bardzo zadowolony. Szybko i konkretnie. Choć trzeba ich pilnować i czasem twardo postawić na swoim, bo chcą czasem wepchać klientowi byle co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: meble kuchenne-ceny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 09:35 i jeszcze jedno - za kuchnię ok 9 m2 - ok 5000 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: meble kuchenne-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 09:40 15 000 za 12m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Re: meble kuchenne-ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 10:59 7200 za kuchnie 9m2, fornir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: meble kuchenne-ceny IP: 79.97.244.* 30.07.08, 18:48 ja pier__le...ale z Was frajerzy...zadzwoncie do hurtowni frontow meblowych i plyta laminowanych - wyjdzie wam koszt szafki ok 100zl. wiekszosc z Was zapewne mieszka we Wro a wystarczy pojechac do mniejszego miasta 30-50 000 ludzi i poszukac stolarza, ktoremu bedzie zalezalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: meble kuchenne-ceny IP: *.wro.vectranet.pl 02.08.08, 23:38 Od siebie dodam, ze koszt materialu na kuchnie to ok 1800zl z fronami. Do tego trzeba doliczyc robocizne stolarza.. jesli ktos nie ma takiego w rodzinie :). Roznica taka ze wszystko masz dokladnie na wymiar a nie prefabrykaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: meble kuchenne-ceny IP: 79.97.244.* 02.08.08, 23:47 jakie prefabrykaty? plyte wiórowa dotniesz jak chcesz tylko fronty sa gotowe...wiekszosc producentow oferuje mozliwos czamowienia niestandardowych wymiarow frontow ale czeka sie na nie ok 30 dni....frajerom wcisna jakies poleczki lub inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jefferson Farfan Re: meble kuchenne-ceny IP: *.lanet.net.pl 03.08.08, 09:35 >wystarczy pojechac do mniejszego miasta 30-50 000 ludzi i > poszukac stolarza, ktoremu bedzie zalezalo No właśnie moi znajomi mieli stolarza z miasta "30-50 tys." któremu "tak zależało", że jak pół roku temu zaczął robić im kuchnię, to do dzisiaj nie skończył i co więcej, zniknął nie dając znaku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-ag ceny c.d i firma DiK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 15:38 no właśnie ze stolarzami jest pewne ryzyko. Oczywiście na odpowiednią firmę też trzeba trafić. Moja koleżanka ma kuchnię od stolarza i naprawy wykonuje już we własnym zakresie - na coś takiego jak reklamacja nie ma co liczyć. A czy ktoś słyszał o firmie DiK - meble kuchenne? ktoś może robił tam kuchnię? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ceny c.d i firma DiK IP: *.static.korbank.pl 20.08.08, 14:26 Ludzie wy sobie w ogóle nie zdajcie sprawy na czym polega różnica kuchni Gawina czy RBW a kuchnią na indywidualne zamówienie,jeżeli ktoś chce zamówić gotową kuchnię i szafki z płyty wiórowej w laminacie to niech jedzie do castoramy i kupi od ręki. Kuchnia na indywidualne zamówienie jest dla ludzi z niestety z grubym portfelem , a problem polega na tym że wszyscy chca fornir na wysoki połysk najlepiej egzotyk i za darmo. Koszt samego lakierowania frontu to 100 zł.nie licząć forniru ,płyt mdf prowadnic, płyt hdf, zawiasów , nóżek itd. Niech każdy mierzy według swoich możliwości finansowych i tyle. a ja wolę zamówić kuchnię u stolarza -oczywiście sprawdzonego bo mam takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: meble kuchenne-ceny IP: *.mas.airbites.pl 10.09.08, 21:35 małe masz kolego pojęcie o tych cenach bo same fronty drewniane z firmy drewpol kosztują około 500 zł za metr kwadratowy i to pod warunkiem że nie masz niestandardowych wymiarów. Za same fronty do kuchni zapłaciłem 5600 zł więc nei piernicz banialuków. No chyba ze jestem frajer i powininem ściąś drzewo i wykonac je sam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: meble kuchenne-ceny IP: 78.8.133.* 26.08.08, 20:54 Dzień dobry. Czytam Państwa wypowiedzi i pragnę zaoferować swoje usługi. Wykonuję kuchnie z projektem za rozsądną cenę, a na swoje usługi udzielam rocznej gwarancji. Wprawdzie kalendarz zleceń jest obładowany, ale gdyby ktoś potrzebował solidną kuchnię to proszę dzwonić. Sam na formu znalazlem glazurnika, który ułożył mi płytki w moim nowym mieszkaniu na mosiężnej. Na koniec przestrzegam : jak kupujecie Państwo kuchnie - gdziekolwiek- to radzę poświęcię 30 min i obejrzeć modelowe wykonanie, sprawdzic na przykład okleinę - czy aby nie papier bo namoknie, płyta wstanie i kaplica, obejrzec prowadnice ( prowadnica prowadnicy nie równa ) szuflad itp. Arek, tel.firmowy 500 505 343 Odpowiedz Link Zgłoś