Dodaj do ulubionych

Zniechęcenie !!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 29.07.04, 16:25
A ja jutro zdaje drugi raz na Odlewniczej i to będzie ostatni mój egzamin
nawet jak nie zdam, poprzednio zaliczyłam teorię ,plac i na mieście mnie
oblał, a trafia mnie to że ten egzamin jest taki drogi jak do tej pory
wydałem już 2tyś na wszystko ,przecież za te 2 tysiaki kupie sobie dożywotni
bilet miesięczny lub dobry rower Wiem że takie są ceny ,ubezpieczenie ,ich
ryzyko itp. ble ble ble...
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:29
      Nie zniechęcaj się. Niektórzy nie zdają po 5, 10 razy. Mnie udało się za 1
      razem na Odlewniczej. Przede wszystkim opanuj stres!
      Sądząc po tym ile wydałeś na kurs myślę, że potrafisz jeździć:)
      Życzę powodzenia!
    • Gość: Asia Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.07.04, 20:39
      Nie przejmuj się! Ja zdałam na Odlewniczej za czwartym razem. Też byłam
      zniechęcona tak jak Ty, ale zdany egzamin wynagrodził mi wszystko (za każdym
      razem oblewałam na mieście). Teraz mam już prawko, jeżdżę i jestem bardzo
      szczęśliwa. Życzę powodzenia na egzaminie :)
    • Gość: Andrzej Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.07.04, 21:48
      Dzięki za miłe słowa ;) właśnie wróciłem z Odlewniczej –ćwiczyłem.. było w
      porządku ,zobaczymy jutro Pozdrawiam
      • Gość: Vyczes. Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:19
        No i co Andrzej?Zdałeś?Ja zdaję w sierpniu po 2 letniej przerwie też na
        Odlewniczej z tym że 9 raz :-D
        • Gość: malwa Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.08.04, 15:40
          Powodzenia :) Ja też zdawałam kilka ładnych razy, dokładnie 9, ale w końcu
          zdałam i jestem bardzo zadowolona, że jednak miałam tyle zapału i cierpliwości,
          aby kolejny raz próbować. Warto :) Życzę powodzenia :)
          • marcu85 Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! 17.08.04, 17:49
            Gość portalu: malwa napisał(a):

> Powodzenia :) Ja też zdawałam kilka ładnych razy, dokładnie 9, ale w końcu
            > zdałam i jestem bardzo zadowolona, że jednak miałam tyle zapału i
            cierpliwości,

BOOOOOOOOOOŻŻŻŻŻŻŻE a póxniej się dziwic, że tyle wypadków. jak ludzie zdają po
            5,6 razy i nie zdają - dajcie sobie spokój albo nie wsiadajcie za kółko. Proszę
    • Gość: Andrzej Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.08.04, 20:20
      Zdałem ,zdałem !!!! za trzy tygodnie będę szczęśliwym posiadaczem nowego
      dokumentu w portfelu :-) tylko że teraz nie wiem kiedy zasiądę za kierownicą
      ponieważ skręciłem kostkę :-(( życie jest brutalne ale i tak się cieszę że
      zdałem i wszystkim tego życzę pozdrawiam
      • Gość: Vyczes. Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:54
        Gratuluję!!!;-)) Mam nadzieję że ja też zdam.Dawno nie byłam na Odlewniczej ale
        mam głupie wrażenie że na egzaminach aż roi się od panieniek po wizycie w
        solarium, w krótkich spódniczkach itp. które myślą że zmiękczą serce
        egzaminatora ;-)
        • Gość: a Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:53
          Nie masz się czego obawiać. Nawet jeśli nie przyjdziesz w opalona i w mini
          spódniczce masz szansę zdać jeśli tylko potrafisz dobrze jeździć! Ja zdałam za
          pierwszym raz tydzień temu. Padało jak dzisiaj, więc możesz zgadnąć jak byłam
          ubrana... Swoją drogą panienki opisane przez Ciebie się zdażają, ostatnio jak
          byłam to widziałam taką jedną w spódniczce i na koturnach... mimo to nie zdała.
          Życzę powodzenia.
      • Gość: Asia Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.08.04, 20:17
        Gratulacje! Widzisz, nie warto było się denerwować... a może warto? Może dzięki
        temu zdałeś? ;) Gratuluję :)
    • Gość: Lukas Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.70.* 11.08.04, 14:37
      ja dzisiaj oblałem 2 raz i daje sobie chyba spokoj z tym,za duzo pieniedzy na
      to idzie zeby sobie tak zdawac w nieskonczonosc...
      I jeszcze najgorsze jest to ,że jeżdże dobrze a jak przyjdzie egzamin to na
      miescie sie gupie ze stresu...
      • Gość: a Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:54
        Nadal twierdzę, ze nie warto rezygnować, jeśli już się coś zaczeło robić. Jeśli
        nie masz problemu z płynną jazdą to nie powinieneś się w ogóle stresować. Ja za
        pierwszym i ostatnim (całe szczęście) podejściem wziełam to na luźno, bo byłam
        przekonana, ze i tak za miesiąc następny egz.i może właśnie to mnie uratowało.
        Po pierwsze nie bój się egzaminatora, to też człowiek... wiem, wiem piszę tak
        bo trafiłam na "normalnego", ale naprawdę nie warto się go bać. Należy
        spróbować zagadać (o pogodzie),czy o czymkolwiek innym i starać wyobrazić, ze
        jedziesz np. z instruktorem (z którym jak piszesz dobrze Ci szło)...Wtedy
        sukces gwarantowany.
        Nie poddawaj się, za trzecim razem napewno się uda!!!
        Powodzenia.
    • Gość: Lukas Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.70.* 12.08.04, 15:36
      za 1 razem mialem chamskiego egzaminatora,gosc oblal mnie za głupote,wczoraj
      gosciu byl wporzadku sam zrobilem glopi blad albo poprostu mialem pecha no i
      ten sters a 3 raz boje sie zdawac,niezdam to wtedy trzeba kupic dodatkowe
      godziny ,ale skad nabrac na to pieniedzy
      • Gość: a Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 16:59
        To bedziesz się zastanawiał nad tym jak nie zdasz. A może jednak się uda i nie
        będziesz zmuszony dokupować godzin...
      • nikita77 Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! 17.08.04, 15:16
        może spróbuj przed egzaminem łyknąć trochę srodka uspakajającego (neospasmina)
        ja tak zrobiłam i zdałam za drugim razem (pierwszy raz też sters odebrał mi
        zdolność myślenia) Tylko nie przesadź:)))
        • Gość: Andrzej Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.08.04, 15:45
          Jasne!!! Super pomysł ,a potem przed każdą jazdą samochodem łykajcie sobie taki
          środek i jak zdarzy się jakakolwiek sytuacja awaryjna twoja reakcja będzie
          na tyle opóźniona że albo przeżyjesz z rozwalonym autem ,albo nie
          przeżyjesz !!!!!!! zastanów się co piszesz!!!! Nie każdy jest stworzony do
          prowadzenia auta i jeśli stres na egzaminie nie pozwala panować nad autem to
          trzeba się zastanowić !! na pewno jest to przeżycie, bo nikt nie lubi być
          oceniany, ale to my mamy prowadzić auto a nie ono nas .Poza tym egzaminator
          jeśli uzna że coś jest nie tak z nasza reakcją (np. odurzenie lekami) to z
          tego co się orientuje może takiego delikwenta odsunąć od egzaminu.

LUKAS bądź twardy i spróbuj 3 raz ,myślę że twój stres wywodzi się z tego
          właśnie ze już tyle kasy wydałeś i ciągle nic i boisz się dalej inwestować no
          bo .... ble ble ble jak już weźniesz jakieś jazdy przed 3 egzaminem to weź je
          tego samego dnia co egzamin to pomaga się rozluźnić, jak zapiszesz się np. na
          godzinę 10 na egzamin to 8.30-9.30 możesz pojeździć ,jest mały ruch wtedy i
          spokojnie przypomnisz sobie ulice i wybadasz teren ,bo mogą być jakieś
          utrudnienia w ruchu i żebyś się nie zaskoczył o 10
          powodzenia i pozdrawiam

• Gość: a Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 16:13
            A ja dzisiaj nie zdałam za 1 podejściem i też jestem bardzo zniechęcona, byłam
            tak strasznie zestresowana że auto mi gasło na światłach 4 razy,coś okropnego.
            • justka7 ja dziś zdałam za trzecim-ODLEWNICZA ŻEGNAJ!!! 24.08.04, 16:54
          • Gość: MADZIA Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.rudanet.pl 30.08.04, 00:04
            CZESC ! Wiesz ja zdaje 4 raz, i cholernie sie boje, nie wiem jak mam sobie
            poradzic, wykupilam juz te 5 godz.jazd i co nie iwem jak mi pojdzie bo tez z
            instruktorem jest ok , a jak przychodzi egzamin to umieram ze strachu, choc
            ostatnio sie niedenerwowalam a egzaminator i tak stwierdzil ze mam blad, bo gdy
            parkowlam przodem ( czego cholernie nie znosze ) i bylam juz ustawiona do
            wjazdu- stwierdzil ze najechalam na linie, ale teraz jak tu sprawdzic ze tak
            naprawde bylo??? a 2 wjazd to juz sie zestresowlam no uslyszlam
            DZIEKUJE,PRZYKRO MI.....koniec, teraz podchodze 4 raz :) czy zdam to sie
            okarze...no nie??? pamietaj bedzie ok, ja tez jestem zniechecona bo ciagle
            oblewam na placu,no coz.... to jest juz moj 4 i ostatni raz wiecej nie
            podchodze !!!!! papap
    • pl_cebo Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! 31.08.04, 09:19
      nie ma się co zniechecać... jesli sie cos zaczeło, to trzeba to skończyć,
      szkoda Wam kasy na kolejne egzaminy i jazdy doszkalajace... a nie szkoda tego
      co juz włożyliście w ten egzamin... i pieniędzy i czasu...???
      moja koleżanka zdała na Bemowie za piątym razem... ale zdała, nie odpusciłą, bo
      później to nie wiem czy tak łatwo sie zmobilizowac i zdać go po dłuższej
      przerwie, nie sądzę!
      ja mam zdany na Odlewniczej za trzecim...
      • Gość: andrzejS Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! IP: *.aps.edu.pl 31.08.04, 10:46
        Mam prawo jazdy od 7 lat, za moich czasow tez byly takie akcje, zdawalo sie po
        kilkanascie razy.Ja mialem fory na egzaminie-znajomy znajomego byl kierownikiem
        w ośrodku na Bema.Nie wstydze sie przyznac, bo potem dlugo cwiczylem pod okiem
        ojca zanim pozwolil mi samodzielnie jezdzic. Niedlugo bedzie zdawac moja zona -
        zdaje 2 razy.Jesli jej sie nie uda to daje w lape i potem jezdzimy razem az sie
        nauczy.
        Jedno mnie ciagle zadziwia - prawo jazdy jest dokumentem ktore kazdy MUSI
        miec.Rozumiem wasze zniechecenie, ale przeciez nie mozecie rezygnowac - bez
        prawka bedziecie jak ludzie z buszu. Moim zdaniem lepiej dac w lape a potem sie
        na legalu uczyc - jezdzac najpierw po nocy, po trudnych miejscach, potem poza
        godzinami szczytu. Smutna prawda jest taka - autem uczy sie człowiek jexdzic
        przez setki, tysiace kilometrow i wiele lat

P.S nie nie mialem zadnego wypadku do tej pory
        P.S2 ile sie teraz daje w lape?
        • beata1002 Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! 31.08.04, 19:06
          Horror.jak to czytam to wlos sie jerzy syn zdawal juz 4 razy na Jelonkach
          przeniosl sie na odlewnicza bo tak mu doradzili koledzy a tu czytam ze tak
          samo oblewaja.On ma dosc i twierdzi ze jak obleje to ma to w nosie a jezdzi
          naprawde bardzo dobrze juz od prawie 3 lat .Podtrzymywalam go na duchu ale to
          co tu przeczytalam juz i mnie odebralo sily bo nie mam skad na to btrac
          pieniedzy ! Kiedy to sie skonczy?
        • Gość: rudek Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! - ile w łapę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:43
          w warszawie - 3 tys.
          jak masz dojście i znajomego - 1,5 tys.
          • Gość: moniajakas Re: Zniechęcenie !!!!!!!!!! - ile w łapę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:06
            jak tak was czytam to się boje zdawać. Wczoraj oblałam egzamin na placu,
            przyznaje, że to moja wina a egzaminator był naprawde wporządku, za miesiąc
            kolejny egzamin i boje się że znowu nie zdam, wiele zależy też od egzaminatora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka