Dodaj do ulubionych

Tani serwer dla małej strony

01.11.10, 17:48
Witam,
Potrzebuję Waszego zdania na temat taniego serwera do umieszczenia prostej strony internetowej dla jednoosobowej działalności. Zależy mi na tym, aby google łatwo potem pozycjonował stronę.
Czy możecie polecić jakąś firmę?
Obserwuj wątek
    • dumian Re: Tani serwer dla małej strony 02.11.10, 10:47
      Polecam stronę w domenie www.puzel.com.pl/demo, za hosting nie płaci się nic, jeśli stronka jest w domenie puzel. np. twojastrona.puzel.com.pl. Jest natomiast abonament na stronkę, płaci się w zależności od stopnia rozbudowania strony, ale są to groszowe sprawy, natomiast ten cms, posiada przyjazny i rozbudowany panel administracji, oraz przyjazne SEO. Strona ta jest napisana w najwyższej technologii Ruby on Rails, przez firmę która zajmuję się profesjonalnym projektowaniem stron www, www.starware.com.pl
      • trsps Re: Tani serwer dla małej strony 11.02.14, 15:33
        Tani, szybki i stabilny: registro.pl/ - ja korzystam od jakiegoś roku i wszystko jest w porządku
    • k_suzi Re: Tani serwer dla małej strony 18.11.10, 09:44
      na forum domaintalk.pl znajdziesz mnóstwo opinii i ofert hostingowych
      • ceferty Re: Tani serwer dla małej strony 19.11.10, 14:02
        Polecam serwis www.mamfirme.pl

Można tam samemu stworzyć stronę, na podstawie gotowych szablonów.
        Szybko i estetycznie, a przy tym niedrogo.
    • volvosk Re: Tani serwer dla małej strony 20.12.10, 20:46
      Jeśli strona będzie prosta to serwer pierwszy lepszy.
      Z wyszukiwaniem strony w wyszukiwarkach to nie taka łatwa sprawa. Bez profesjonalisty nie obejdzie się. Poczytaj poradnik-seo.pl/

Pozdrawiam Volvosk.
      videoporadnik.eu
    • kosciol-kat ucoz.ru 26.01.11, 10:53
      ucoz.ru
      Profesjonalny, wysoko pozycjonowany, moze byc bezplatny (tylko wtedy w adresie bedzie ucoz.ru), domeny smiesznie tanie. Obsluga w kilkunastu jezykach (polskiego jeszcze nie ma)
    • dare2dream Re: Tani serwer dla małej strony 08.04.13, 18:53
      Z różnych hostingow polecam www.000webhost.com/670835.html – daja totalnie za friko 1500mb miejsca na strone, 2 bazy danych MYSQL i 5 kont mailowych – spokojnie wystarczy na to zeby zalozyc sobie tam przyzwoita stronke. Tylko jedna uwaga – trzeba sie logowac co najmniej raz na 15 dni na konto, bo inaczej uznaja to za brak aktywnosci i zablokuja konto – ale wtedy wystarczy sie zalogowac i mozna odblokowac konto – zawartosc serwera zostaje – nie ma zadnych latajacych reklam i dodatkowo jest backup serwera
    • goldsukces Re: Tani serwer dla małej strony 02.08.13, 14:37
      jacek.warszawa.pl napisał:

> Witam,
      Potrzebuję Waszego zdania na temat taniego serwera do umieszczenia prostej stro
      ny internetowej dla jednoosobowej działalności. Zależy mi na tym, aby google ła
      two potem pozycjonował stronę.
      Czy możecie polecić jakąś firmę?
      Witam cię serdecznie:)
      Wiele osób wybiera darmowe serwery, jednak taki serwer ma wielką wadę....
      Dla całkowitego bezpieczeństwa polecam płatne hostingi - które już nawet kosztują 30zł...
      Sam korzystam z takiego, i jestem zadowolony.
      Firma dostarcza wszystkie niezbędne narzędzia, cenę hostingu możesz poznać na stronie firmy
      Zobacz dlaczego ludzie wybierają naszą usługę hostingową

Bonus ode mnie:
      Z każdym dniem dołączają do nas nowe osoby, 80% nowych osób ma problemy związane z technicznym zagadnieniem. Specjalizuję się w tej dziedzinie już od ponad 4 lat, wybierają naszą ofertę otrzymasz pełne wsparcie z mojej strony jak i ze strony naszych partnerów.

Jeżeli nie wiesz jak:
      Zainstalować bloga/strone.
      Stworzyć profesjonalną witrynę dla swojej firmy i obsługiwać ją.
      Nie wiesz jak wypozycjonować się .

Wykupując konto hostingowe w naszej firmie z którą współpracujemy,
      otrzymasz pełne wsparcie i pomoc w każdej sytuacji.
      Dla partnerów - jestem do dyspozycj 24h/ aby pomóc.
      " Nasi Partnerzy są na pierwszym miejscu"
      Zobacz dlaczego ludzie współpracują z nami
    • katarzynab987 Re: Tani serwer dla małej strony 24.08.13, 18:48
      Polecam lh.pl - świetna firma, bardzo przystępne ceny, szybka reakcja na problemy techniczne. Jeszcze się na nich nie zawiodłam a większość stron klientów stoi na ich serwerach.
    • kingalasek1 Re: Tani serwer dla małej strony 14.08.14, 20:04
      zajrzyj na  www.swiatdomen24.pl/. Korzystam z ich usług-stały niski koszt obsługi domen nawet po kilku latach,proste i niezmienne regulaminy- możesz być pewny że nie dostaniesz nagle faktury z 3 krotna suma do zapłaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka