Dodaj do ulubionych

Tanie strony internetowe

12.09.14, 22:57
Zapraszam na moją stronę internetową Webpiksel.pl, która prezentuje moją ofertę IT, w tym tanie strony internetowe, który opis znajduje się tutaj: www.webpiksel.pl/strony-internetowe.html oraz pozycjonowanie, którego szczegółową ofertę można zobaczyć na www.webpiksel.pl/pozycjonowanie-www.html
Obserwuj wątek
    • paulinakar Re: Tanie strony internetowe 18.10.14, 21:20
      Ciekawe. :)
      godna polecenia jest również firma Rocketsite, również wykonują wiele projektów i są bardzo dobrzy.
    • paulinapolok00 Re: Tanie strony internetowe 21.10.14, 15:28
      Przed propozycją usługi pozycjonowania i optymalizacji wypadałoby najpierw zoptymalizować swoją stronę, a paulinakar może trochę więcej porad a nie reklamy firmy...
    • sylka93 Re: Tanie strony internetowe 28.09.15, 11:30
      A jak ktoś szuka czegoś sprawdzonego, to ja polecam strony www tworzone przez firmę Revolweb :) Mój wujek u nich zamawiał projekt i wyszedł cacy. Ich stronki są przejrzyste i szata graficzna jest przyjemna dla oka :) np. www.revolweb.pl/strona-dla-przedsiebiorstwa-gospodarki-odpada
    • rtfygh52 Re: Tanie strony internetowe 23.10.15, 10:41
      Polecam stronę strony-internetowe.com.pl/oferta-t25/serwisy-www-t30 - strony www Piotrków.

Projektowanie stron oraz serwisów www jest głównym obszarem ich działalności. Tworzą zarówno samodzielne strony docelowe (landing page), jak i niewielkie oraz rozbudowane serwisy internetowe.
    • bogdan_warszawa Re: Tanie strony internetowe 13.11.15, 11:05
      bxm.pl/ tworzenie stron warszawa
    • bogdan_warszawa Re: Tanie strony internetowe 13.11.15, 11:13
      bxm.pl/ tworzenie stron warszawa fd
    • homme.souvage Re: Tanie strony internetowe 14.11.15, 23:05
      tanie, tanie, tanie - wchodzę na stronę i wiem dlaczego jest tanio, bo drogo tak kiepskiej usługi sprzedać się nie da - strona firmy oferującej tworzenie stron nie może zawierać "przedszkolnych błędów" - niestety ludzie zamawiający usługę wykonania strony www są nieświadomi tego co kupują i nie są w stanie ocenić co otrzymują
    • pawel1985ska Re: Tanie strony internetowe 09.08.16, 09:12
      Polecam firmę mybettersite.com Osobiście korzystałem z ich usług. Zapewniają nowoczesne strony internetowe oraz sklepy e-commerce w atrakcyjnych cenach.
    • andrzej0353 Re: Tanie strony internetowe 24.04.18, 12:52
      Witam,

Zapraszam do skorzystania z oferty www.highland-soft.com/sklep/
      współpracuje z nimi i jestem bardzo zadowolony
    • kris_ju Re: Tanie strony internetowe 14.05.18, 16:26
      Bardzo dobrą ofertę tworzenia stron ma znana Agencja z Łodzi AW PROJEKT Strony Internetowe Łódź - wykonują strony na WordPressie a ceny zaczynają się od 1000 zł.
    • kozakiewicz1221 Re: Tanie strony internetowe 18.05.18, 19:40
      l
    • kozakiewicz1221 Re: Tanie strony internetowe 18.05.18, 19:42
      Polecam agencję Click Design. Współpracuję z nim juz kilka sezonów. Robią dobrą robotę. Kase niewielką biorą .
    • biglof Re: Tanie strony internetowe 16.07.18, 14:13
      ja korzystałam z usług www.damtox.pl/tworzenie-stron-www/ strona robią bardzo fajne i najważniejszy jest support, cokolwiek chce zmienić na stronie zawszę mogę napisać
    • pabloby Re: Tanie strony internetowe 22.01.19, 11:18
      Raz w życiu miałem stawiany sklep na prestashop'ie i zleciłem to strony-katowice.cba.pl/ , sądze, że jak najbardziej warto im zaufać w tym względzie. Akurat w przypadku stawiania stron internetowych, mamy taki luksus, że wybierać możemy spośród firm z całej Polski, żadne ramy terytorialne nas nie obowiązują :)
    • marinu56 Re: Tanie strony internetowe 23.01.19, 15:06
      Moją firmową stronę zleciłem greenview.org.pl/ stronka jest bardzo ładnie zrobiona, intuicyjnie oraz przejrzyście
      • pabloby Re: Tanie strony internetowe 05.02.19, 03:53
        Ważne aby strona internetowa była przystosowana do najnowszych wytycznych Google, szczególnie gdy chcemy wdrożyć w późniejszym etapie jej funkcjonowania odpowiednią strategię marketingową oraz promocję. Bardzo szybko strony tworzy firma www.virtualmedia.pl/strony-internetowe , dodatkowo bez trudu są wstanie przebudowac stronę którą aktualnie posiadamy. Szybko i tanio, czyli tak jak być powinno.
    • mateo84sc Re: Tanie strony internetowe 18.02.19, 13:39
      Skoro już rekomendujemy to polecam net4u.biz - atrakcyjne i tanie strony internetowe dla firm. Jest też generator bardzo tanich (ale wciąż atrakcyjnych) stron internetowych. W jednym i drugim przypadku w cenie jest panel do zarządzania treścią. SEO jest na plus, działa super na mobilnych urządzeniach.
    • zielonaoska12 Re: Tanie strony internetowe 17.04.19, 13:42
      Ja polecam www.windcraft.pl, markę która dzięki temu, że dopiero rozpoczyna to posiada bardzo niskie ceny. Wykonywali dla mnie katalog firm wraz z optymalizacją za grosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka