karolinypoczta 21.09.06, 13:34 Witam, szukam osoby, która robi strony internetowe. Prowadzę niewilki zakład usługowy, dzieki stonie internetowej moglbym zdobyc wilu nowych klientow. Ile kosztuje taka strona, ile na nia sie czeka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominik2cucu Odpowiedź 25.09.06, 16:19 Chętnie zrobię, jeśli tylko jest Pan zainteresowany. Więcej informacji: dominik2cucu.ovh.org Pozdrawiam Odpowiedz Link
aneko_chan Re: kto zrobi strone? 26.09.06, 10:58 Zapraszam Pania/Pana do wspolpracy. www.vdesign.pl - strona zostanie wykonana tanio, szybko i profesjonalnie:) Odpowiedz Link
prezes.ss Re: kto zrobi strone? 04.10.06, 11:25 Kolega z branży vdesign.pl wykożystuje aneko_chan napisała: Kolega z branży „vdesign.pl” wykorzystuje nie swój zwrot reklamowy, którego nie jest autorem, a WebSS Studio wykorzystujący go od ponad roku. > Zapraszam Pania/Pana do wspolpracy. > www.vdesign.pl - strona zostanie wykonana tanio, szybko i profesjonalnie:) Odpowiedz Link
aneko_chan Prosze o wyjasnienie 09.10.06, 00:31 Nic z tego nie rozumiem..? Moze jasniej? Jaki zwrot reklamowy? I czy maja Panstwo na niego wylacznosc? Jesli tak (co nalezy potwierdzic odpowiednimi dokumentami) przestane wykorzystywac zwrot, o ktorym Pan pisze. Aneta Odpowiedz Link
cssstyle Re: kto zrobi strone? 27.09.06, 17:39 witam moje portfolio www.ocobe.neostrada.pl kontakt jest podany na stronie, jesli chodzi o czas i cene to ciezko poiwedziec bo nic nei zostało podane i nie wiem jak z materiałami czy sa czy tzreba sammeu szukać tak czy siak prosze o kontakt. Odpowiedz Link
tomekwolek Re: kto zrobi strone? 04.10.06, 13:29 Proszę o szczegóły info@eleaders.pl 512398068 Odpowiedz Link
agoosia85 Re: kto zrobi strone? 05.10.06, 17:31 Witam, proszę zajrzeć na www.generalstudio.pl zapraszam do współpracy Serdecznie pozdrawiam Agnieszka Bacańska Odpowiedz Link
tommy_from_cracow Re: kto zrobi strone? 05.10.06, 20:29 Nie chce byc niemily i zniechecac nikogo ale moze zrobcie cos najpierw ze swoja strona? validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.generalstudio.pl%2Foferta.html Poza tym jak mozna xhtml1.1 serwowac jako text/html? przeciez to aplikacja xmlow'a ... Chwyt z buttonami do stron promujacych standarty na tej stronie to mocne przegiecie wedlug mnie. Poza tym jak mozna uzywac takich rzeczy jak document.write? co to jest wogole w xhtml 1.1? Zamiast ukrywac skrypt przed starszymi przegladarkami, i to stsujac takie rozwiazanie, ktore teoretycznie jest bezsensowne zamknijcie moze skrypt w cdata. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gdotb Re: kto zrobi strone? 07.10.06, 18:50 poza tym, co Tomasz wskazal: widzieliscie swoja strone w przegladarce innej niz (buee)IE? Ja uzywam Firefoxa, a tam wasza strona wyglada raczej jak przez okno. Odpowiedz Link
darekk86 Z checia sie tym zajme 07.10.06, 15:02 Cena do uzgodnienia po ustaleniu jak strona miala by wygladac. Moge wystawic fakture Vat jesli trzeba. Prosze o kontakt: darek@solorz.pl tel. 501 688 937 Pozdrawiam Odpowiedz Link
bari_88 Re: Z checia sie tym zajme 11.10.06, 21:05 Witam, chętnie podejmiemy się zlecenia,Zapraszma na strone: www.br-design.pl oraz zahcecam do kontaktu : monika.michalak@br-design.pl Odpowiedz Link