Dodaj do ulubionych

pozycjonowanie stron

05.06.07, 11:26
Chciałabym zlecić pozycjonowanie strony www. Czy ktoś może polecić jakąś
firmę, która to zrobi dobrze i tanio?
Obserwuj wątek
    • vintec Re: pozycjonowanie stron 15.06.07, 16:05
      Prosze napisac na maila simkamen@googlemail.com i podac adres strony aby sprawdzic na jakie frazy moglaby byc pozycjonowana..
    • pavulon_d Re: pozycjonowanie stron 19.06.07, 09:49
      sądzę, że albo dobrze albo tanio. Jeżeli rozważasz wykananie tego osobiście, to
      można znaleźć sporo w internecie co i jak. Jednak radzę przygotować się na
      cierpliwość.

Jeżeli chodzi o firmy to radzę przygotować się na wielokrotne kożystanie z
      takiej usługi.
      • webmethods Re: pozycjonowanie stron 22.06.07, 11:01
        Generalnie chodzi o to, że pozycjonowanie to nie jest czynność jednorazowa,
        tylko "ciągła". Aby wyniki były dobre, nie wystarczy ustawić tagów i dodać
        strony do kilku katalogów.

Na tą chwilę niestety my nie podejmiemy się pozycjonowania nowej strony,
        ponieważ nasze "zaplecze" jest "zajęte", w związku z tym nie zagwarantuję
        odpowiednich wyników.

Mogę jedynie zaoferować pomoc przy odpowiedniej optymalizacji kodu stronu.

pzdr.
        Maciej Derewecki
        webMethods.pl
    • krzyznowski Re: pozycjonowanie stron 31.03.15, 12:48
      Tanio i dobrze to ciężko coś znaleźć, aczkolwiek ja korzystam z usług pozycjonowania w Rybniku przez firmę Innveo - pozycjonowanie stron w Rybniku
      Najtaniej co prawda nie jest, ale za to bezpiecznie i dobrze
    • bxmmultimedia Re: pozycjonowanie stron 21.08.15, 12:02
      Pozycjonowanie to polecam ich - Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • ta_ruda_666 Re: pozycjonowanie stron 03.12.15, 17:55
      www.innveo.pl/ - co prawda osobiście zajmuję sie tym sama w przypadku mojej strony, ale korzystam z bazy wiedzy firmy INNVEO (www.innveo.pl/podstawowe-dzialania-w-pozycjonowaniu-stron/). Natomiast mój przyjaciel, prowadzący sklep z biżuterią orientalną, korzysta z usług tej właśnie firmy i jest z tego co mi wiadomo w pełni zadowolony z jej usług.
    • daniel1500zs Re: pozycjonowanie stron 27.04.23, 08:57
      W dobie rosnącej konkurencji na rynku, każda firma musi dbać o swoją obecność w internecie oraz o dotarcie do jak najszerszej grupy odbiorców. Zarządzanie kanałami dotarcia do klienta może być trudne i czasochłonne, zwłaszcza dla osób bez doświadczenia w analityce czy prowadzeniu kampanii reklamowych. Dlatego warto zlecić to zadanie profesjonalistom takim jak dais.pl/prowadzenie-social-media/
      Firmy specjalizujące się w zarządzaniu kanałami dotarcia do klienta mają doświadczenie, wiedzę oraz niezbędne narzędzia, które pozwolą zoptymalizować koszty i zwiększyć efektywność działań marketingowych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka