tropem_misia1 20.05.12, 17:22 Rzekła raz do ryby ryba: że już wody ma dość chyba dość i koniec , dość i basta i wybrała sie do miasta. i co dalej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Wspólnymi siłami? 20.05.12, 18:46 W mieście wielkim - wody mało Biednej rybce w rwące nurty by się chciało. Lecz za późno - biada, biada... Zamiast wody błyszczy w słońcu autostrada. Ja tam nie mam zdolności do rymowania, ale ... czego nie robi się dla innych Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:00 Rybce woda wciąż się marzy, no bo asfalt w słońcu praży!!!! Gdzie ratunek - od patelni? Gdzie rycerze piękni, dzielni? wtem jeden pędzi, rumak drży się spełniają piękne sny o akwarium i o wodzie i o wody miłym chłodzie Odpowiedz Link
rybka.11 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:12 Stanął przed nią - wprost na drodze akwarysta-pasjonata włożył rybkę całą w trwodze do swojego super Fiata. Powiózł szybko - by nie padła i dołączył ją do stadła w swym akwarium - takim cudnym Gdzie juz zycie nie jest nudnym p.s. link z tekstu sie mnie nie otworzył... Pisało, że mam zakazany dostęp... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:26 taki facet na motorze był bo motory to rumaki) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:30 A kurde - i rozwaliłam cały "motyw" tą niewiedzą )) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:37 Fiat był maluch to taki patriotyczny akcent) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: super napisałaś-ciągnę: 20.05.12, 19:41 No - musiałam dac ujście mojemu poetyckiemu patriotyzmowi ) Odpowiedz Link