rybka.11 14.11.12, 20:56 Teraz mi sie przypomniało dopiero... Spotkałam dzisiaj takiego jednego pana posła na Sejm RP. Tak to się szybko wszystko odbyło, że...nawet nie zdążyłam mu nawtykać ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Dzisiaj 14.11.12, 21:15 Przyznam się bez bicia. Szwagier był posłem od 1989 roku aż do poprzedniej kadencji jak wygrało PO. Nie mogłem z nim wypić flaszki, bo mnie na to zbiorowisko Wiejskie od razu szlag trafiał i zawsze mu nawtykałem! Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Dzisiaj 14.11.12, 21:19 grzech_o_1 napisał: > Przyznam się bez bicia. Szwagier był posłem od 1989 roku aż do poprzedniej kade > ncji jak wygrało PO. > Nie mogłem z nim wypić flaszki, bo mnie na to zbiorowisko Wiejskie od razu szla > g trafiał i zawsze mu nawtykałem! ________________________________---- Ale miałes "wygodę" - miałeś na wyciągniecie ręki takiego kogoś od "wtykania")) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dzisiaj 14.11.12, 21:17 No kurde z taaakiej okazji nie skorzystać , to grzech Odpowiedz Link