tropem_misia1 24.04.13, 19:11 wodnym środowisku. Ciepłota otoczenia zmusiła mnie do wyciągnięcia letniawych ubranek. Cos nie zagrało , waga stękła -jam jękła no to przytoczyłam się do wodnego środowiska ,które ma to do siebie ,że ciało w nim zanurzone jest cudownie lekkie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Postanowiłam pobyć w tym 24.04.13, 21:54 No.Patrz,nawet takie wieloryby sie nie uskarzaja. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 07:17 Woda wypiera , wypiera świadomość ociężałości Dlatego jestem tu gdzie jestem ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 08:00 Mam pytanie na śniadanie dla dociekliwych. Jak się nazywał grecki naukowiec z miasta, które dzisiaj wcale nie leży w Grecji, który dokonał odkrycia, że ciało zanurzone w wodzie....? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 13:17 To chyba było w wannie , a uczony zwał się Archimedes? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 15:24 Niniejszym przyznaję Tropci medal za brak wyparcia wiedzy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 15:43 wiem tylko,że facet wrzeszczał :eureka bo znam to jako ciekawostkę gdyby mi cokolwiek przyszło policzyć..marne szanse Odpowiedz Link
leziox Re: Postanowiłam pobyć w tym 25.04.13, 22:16 Facet wrzeszczal:Heureka!biegajac przy tym na golasa po miescie,takie na nim wrazenie zrobilo to jego odkrycie. A chodzilo o pewnego zlotnika,któremu król nie mógl udowodnic ze go oszukal przy produkcji jego korony. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Postanowiłam pobyć w tym 27.04.13, 08:26 Nie da się ukryć ,że po zimie tu i tam przybyło Ale ja szybko tracę. Odpowiedz Link
leziox Re: Postanowiłam pobyć w tym 27.04.13, 11:39 Wystarczy troche stressu i czlowiekowi ubywa kilogramów,ze hej! Odpowiedz Link