koala915 16.03.07, 00:03 W Zawierciu bywam rzadko i proszę o radę.Moja stara Ciotka ma mieć operację w tut.szpitalu.Czy może się jej poddać,czy szukać dojścia w innych miastach? Jakie macie Państwo rady i doświadczenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blancos17 Re: Prośba o radę 16.03.07, 09:41 Witam, Ja miałem operację w maju zeszłego roku na kolano. Co mogę powiedzieć, hmmm....do tej pory czuje ból w kolanie, ustały tylko, a może aż "przeskoki" w kolanie przez które kilka razy skręciłem to kolano. Jeśli byłaby to operacja na chirurgii urazowej to radzę "posmarować" ordynatorowi, wtedy on wykona ten zabieg i będą się ciocią przejmować. Ja nic nie dałem i leżałem od poniedziałku w szpitalu, a przyszło 2 gości w środę, którzy byli "ugadani" z ordynatorem i mieli szybciej wykonany zabieg niż ja:/...a co najlepsze lekarz przyszedł do mnie dopiero w środę wieczorem i spytał się co mi jest. Czyli przez 3 dni leżałem bez sensu i nikt się mną nawet nie zainteresował. Równie dobrze mogłem przyjść w środę do szpitala. Nie mam zbyt dobrej opinii na temat "naszego" szpitala i dlatego polecam inny, ale to tylko moje zdanie. Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
usarmy Re: Prośba o radę 16.03.07, 18:46 Witam, jesli masz mozliwosc!!!! Polecam szpital w Piekarach Śląskich!!!!! Odpowiedz Link
blancos17 Re: Prośba o radę 16.03.07, 22:16 Szpital w Piekarach jest najlepszy tylko, że czas oczekiwania chociażby na konsultację jest straszny. Zadzwoniłem tam w grudniu 2005 roku i umówiłem się na konsultację na pierwszy wolny termin czyli...4 września 2006 r. Więc nie wiem czy jest możliwość normalnego dostania się do tego szpitala. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: Prośba o radę 18.03.07, 20:20 Trudno dać dobrą radę jeśli chodzi o służbę zdrowia. Tak naprawdę to chyba pozostaje się modlić i mieć nadzieję bo nieuków , którzy zostali lekarzami tylko dlatego że tatuś i mamusia tak chcieli i smarowali za egzaminy , niestety nie brakuje. Tak w Zawierciu jak i gdzie indziej. TO JEST STRASZNE ALE PRAWDZIWE Odpowiedz Link
koala915 Re: Prośba o radę 19.03.07, 11:21 Gdzie indziej też jest różnie,natomiast wieść gminna niesie,że tu jest brudn i dużo powikłań.Nawet żądają szczepienia p.żółtaczce zakaźnej,co w innych szpitalach jest jest ewenementem. Odpowiedz Link