Dodaj do ulubionych

Prośba o radę

16.03.07, 00:03
W Zawierciu bywam rzadko i proszę o radę.Moja stara Ciotka ma mieć operację w
tut.szpitalu.Czy może się jej poddać,czy szukać dojścia w innych miastach?
Jakie macie Państwo rady i doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • blancos17 Re: Prośba o radę 16.03.07, 09:41
      Witam,

Ja miałem operację w maju zeszłego roku na kolano. Co mogę powiedzieć,
      hmmm....do tej pory czuje ból w kolanie, ustały tylko, a może aż "przeskoki" w
      kolanie przez które kilka razy skręciłem to kolano. Jeśli byłaby to operacja na
      chirurgii urazowej to radzę "posmarować" ordynatorowi, wtedy on wykona ten
      zabieg i będą się ciocią przejmować. Ja nic nie dałem i leżałem od poniedziałku
      w szpitalu, a przyszło 2 gości w środę, którzy byli "ugadani" z ordynatorem i
      mieli szybciej wykonany zabieg niż ja:/...a co najlepsze lekarz przyszedł do
      mnie dopiero w środę wieczorem i spytał się co mi jest. Czyli przez 3 dni
      leżałem bez sensu i nikt się mną nawet nie zainteresował. Równie dobrze mogłem
      przyjść w środę do szpitala. Nie mam zbyt dobrej opinii na temat "naszego"
      szpitala i dlatego polecam inny, ale to tylko moje zdanie. Wybór należy do
      Ciebie. Pozdrawiam
    • usarmy Re: Prośba o radę 16.03.07, 18:46
      Witam,
      jesli masz mozliwosc!!!! Polecam szpital w Piekarach Śląskich!!!!!
      • blancos17 Re: Prośba o radę 16.03.07, 22:16
        Szpital w Piekarach jest najlepszy tylko, że czas oczekiwania chociażby na
        konsultację jest straszny. Zadzwoniłem tam w grudniu 2005 roku i umówiłem się
        na konsultację na pierwszy wolny termin czyli...4 września 2006 r. Więc nie
        wiem czy jest możliwość normalnego dostania się do tego szpitala.
    • krzy76siek Re: Prośba o radę 18.03.07, 20:20
      Trudno dać dobrą radę jeśli chodzi o służbę zdrowia.
      Tak naprawdę to chyba pozostaje się modlić i mieć nadzieję bo nieuków , którzy
      zostali lekarzami tylko dlatego że tatuś i mamusia tak chcieli i smarowali za
      egzaminy , niestety nie brakuje. Tak w Zawierciu jak i gdzie indziej.
      TO JEST STRASZNE ALE PRAWDZIWE
    • koala915 Re: Prośba o radę 19.03.07, 11:21
      Gdzie indziej też jest różnie,natomiast wieść gminna niesie,że tu jest brudn i
      dużo powikłań.Nawet żądają szczepienia p.żółtaczce zakaźnej,co w innych
      szpitalach jest jest ewenementem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka