Dodaj do ulubionych

Kazimierz Dolny

08.11.09, 22:19
Byłam raz na wypadzie z chłopakiem, polecam bardzo hotel "Pod Zamkiem". W
sumie to raczej pensjonat. Dwójka z łazienką i tv, dostępem do kuchni (na
piętrze) 90 zł za dobę. Niedrogo, tym bardziej, że hotel jest faktycznie pod
zamkiem, tuż za kościołem farnym. Do Rynku piechotką minutka. Pensjonat na
Skarpie, wychodzisz z niego i widzisz piękny widok - całe rozlewisko rzeki.
Świetny kontakt z właścicielami.
Obserwuj wątek
    • goryswietokrzyskie Droga nocarko 09.11.09, 11:03
      myślę że są inne, o wiele skuteczniejsze sposoby autopromocji.
      Dziękujemy za wpis na forum
      • nocarka Re: Droga nocarko 02.12.09, 19:06
        To nie jest autopromocja. Ja jestem z Lublina i tu mieszkam, tam byliśmy na
        wypadzie. No nie wiem czy nie trzeba rezerwować, o ile w Kazimierzu nam sie
        udało dzwoniąc do 7 pensjonatów :/ to w Nałęczowie następnego dnia już nie i
        wróciliśmy do domu do Lublina.
    • rioterini Re: Kazimierz Dolny 13.11.09, 22:52
      Propo KD, to tam jest mnóstwo miejsc noclegowych, nie trzeba ich nawet rezerwować. Jeden ciekawy z nich mieści się na ul Kwaskowa Góra (ale numeru i nazwy niestety nie pamiętam), trzeba iść kawałek pod górę (przez las). Od rynku ok. 10 minut pod górę, młody właściciel, fan paintballu, a ceny tak jak wszędzie.
    • szpa425da Re: Kazimierz Dolny 05.03.15, 13:16
      Wole katery prywatne, często wychodzą taniej niż hotele, zawsze coś wynajdę przez bookapart.com :)
      • jicek_69 Re: Kazimierz Dolny 18.09.16, 18:15
        My byliśmy tydzień temu w pensjonacie Dom Góreckich ul. Kwaskowa Góra. Wróciliśmy b. zadowoleni. Dzwoniłem do kilku pensjonatów i było krucho z wolnymi miejscami. Na szczęście udało się nam i nie żałuję. Bardzo ładne pokoje, śniadania na wolnym powietrzu, bardzo miły właściciel, cisza i spokój. Czego chcieć więcej. Skorzystaliśmy z wycieczki po okolicy range-rover. Bardzo fajny i miły kierowca opowiadający o zwiedzanych miejscach. Super sprawa. Generalnie wróciliśmy bardzo zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka