norrpl 14.12.09, 20:25 Witam, czy ktoś z Was podróżował z MK TRamping? A może ktoś był z tym biurem w Meksyku? będę wdzięczna za opinie ... Znam opinie sprzed lat, ale jakie są obecnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: MK Tramping - ktoś z nimi był? IP: *.30.connectic.pl 14.12.09, 23:28 Biuro jest średnio drogie. Gdyby grupy jakie puszczają były większe (mnie nie koniecznie zależy na małych grupach) na pewnie było by taniej. Ja byłam z nimi w Peru rok temu, a znajmomy na Kilimandzaro 2 lata temu. Nie są to najświeższe informacje, ale ja polecam. Meksyku nie znam, ale zaryzykuj i podziel się informacjami bo jak też mysle o wyjeździe do Ameryki Środkowej w listopadzie, a Ty kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
norrpl Re: MK Tramping - ktoś z nimi był? 15.12.09, 19:22 hej, dzięki za info. Meksyk w marcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MK Tramping - ktoś z nimi był? IP: *.aster.pl 16.12.09, 00:10 A ja właśnie cenię ich za te małe grupy i mam wielką nadzieję, że tego nie zmienią. Tylko dlatego wybieram właśnie ich. Dotychczas trzy razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grel Re: MK Tramping - ktoś z nimi był? IP: *.kwsa.pl 16.12.09, 12:54 średnio drogie???????????? to były parę lat temu , teraz jak trzeba opłacić reklamę i twarz biura p. Wojciechowską to ceny pojechały po bandzie, nie odstają od najdroższych wyjazdów w Polsce (np. logos i śliwka). Pomijając fakt że w cenie praktycznie niczego nie ma a na dodatek za bilet lotniczy płaci się osobno i widnieje małym druczkiem, to już nie to samo biuro co parę lat temu kiedy z nimi jeździłem , poszli w komerchę jak nie wiem, jak macie możliwości to porównajcie ceny np. z 3 lat i teraz 100 % albo i więcej droższe pozdrawiam p.s. Jak kogoś oczywiście stać i chce opłacać nie tylko swoją podróż to polecam bo z tego co ja przeżyłem to mogę tylko polecać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi do grela IP: *.aster.pl 16.12.09, 23:49 Grel, a jakie znasz/poleciłbyś średnio drogie biura organizujące wyjazdy o takim charakterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biura Re: do grela IP: *.kwsa.pl 17.12.09, 11:02 byłem ostatnio np.supertrampem który ma grupy 5-8 osób i niestandardowe wyjazdy , choć dużo mniej w ofercie niż mk ale za to dużo atrakcyjniejsze ceny , czasami warto samemu spróbować wyjazdu albo zebrac paczkę i wyjechać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grel Re: do grela IP: *.kwsa.pl 17.12.09, 12:08 to oczywiście była moja odpowiedź tylko w nazwie autora mi się tak wpisało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: do grela IP: *.aster.pl 17.12.09, 14:09 Dzięki, o supertrampie gdzieś słyszałam, może kiedyś wypróbuję ;-) Sama, pojedynczo jeździć nie lubię, towarzyska jestem, a ze zbieraniem grupy na ogół jest kłopot - w sumie trudno znaleźć kilka osób, które byłyby zainteresowane wyjazdem w tym samym czasie, w tym samym kierunku i na podobnych warunkach finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś