IP: *.gdynia.mm.pl 26.03.10, 23:31
Właśnie wykupiłam ze znajomymi wczasy z Triady na Costa Brava,
jakbym wcześniej przeczytała Wasze opinie to bym się pewnie
zastanowiła. Może ktoś mnie pocieszy, kto był z Triadą w hotelu
Montemar w Pineda del Mar i ma dobre wspomnienia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: triada IP: *.siedlce.vectranet.pl 29.03.10, 00:25
      witam,byłam z Triada w Hiszpanii i nie tylko, i było ok, wiec głowa do góry i
      nie martw się na zapas :)
      • Gość: Yoda Re: triada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.10, 08:37
        Jak się kupuje kupon w totolotku to też wszyscy mają dobre humory :-)
    • lerak Re: triada 29.03.10, 14:33
      A czym się konkretnie martwisz? Nie bój się, Costa Brava jest tak ładna i
      ciekawa, że moim zdaniem żadne biuro podróży Ci nie zepsuje tego wyjazdu:)
      Najważniejsza w wyjazdach jest towarzystwo, a nie biuro podróży, więc jeśli masz
      dobrą ekipę, to nie przejmuj się Triadą:)
      • Gość: Ana Re: triada IP: *.chello.pl 29.03.10, 18:38
        Triada,firma jak każda...moze trochę tańsza niz każda...bylismy z
        rodziną w ubiegłym roku na Tour Italia+pobyt na
        Kalabrii,rewelacja.Super cena,objazd i pobyt...pozdrawiam.Anastazja.
    • Gość: Ewka 1978 Re: triada IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.10, 20:10
      Ja byłam z Triadą w zeszłym roku na 7+7 w Portugalii i wszystko było naprawdę
      super. W tym roku tez z nimi jadę.
      Nie martw się będzie ok:-)
      • Gość: Gość Re: triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 08:53
        O, wreszcie natrafiłem na osobę, która rok temu była w Portugalii. Bardzo
        proszę, opisz jak tam było - chodzi mi przede wszystkim o objazd. Gdzie
        spaliście, jakie było wyżywienie, czy wszystko z programu zwiedziliście, czy był
        fakultet do Tomaru, gdzie po drodze zatrzymywaliście się na obiad, jaki był pilot ?
        Bardzo proszę, zbierz siły i wszystko opisz.
    • Gość: Tomo Re: triada IP: *.merinet.pl 29.03.10, 20:58
      Najwięcej żali w stosunku do Triady mają ci, którzy kupują wycieczkę
      za 1500zł i oczekują 5* standartu.
      • Gość: Yoda Re: triada IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 29.03.10, 22:50
        Problem w tym że oni wcale nie są tani, za 1500 to można być może kupić
        3* ze śniadaniem :-)
        • Gość: Yoda Re: triada IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 29.03.10, 22:52
          Cóż za wspaniała seria wpisów zadowolonych klientów Triady w ciągu
          kilku godzin. To jest coś niesamowitego. Jak czytam to forum jest to
          pierwszy taki przepadek w historii tego forum.... :-)
        • Gość: Tomo Re: triada IP: *.merinet.pl 30.03.10, 06:20
          Gość portalu: Yoda napisał(a):
          Problem w tym że oni wcale nie są tani, za 1500 to można być może
          kupić 3* ze śniadaniem :-)

I uważasz, że to drogo? (niezależnie od kierunku. tyle kosztuje wyro
          na kwaterze nad polskim morzem)
          Właśnie w tym tkwi problem. Ktoś kupuje 3* za 1500zł, a oczekuje
          ch... wie czego.
          • belfer33 Re: triada 30.03.10, 23:29
            Byłam z Triadą 5 razy, w tym w Hiszpanii, na objazdach. Wszystkie wyjazdy bez
            zarzutu. Ale nie chce mi się dyskutować z malkontentami, którzy maja pretensje o
            to że śniadania monotonne (bo codziennie to samo tylko że taki wybór że głowa
            boli), że w Agadirze nie świeci słonce cały dzień (trzeba było sobie poczytać
            gdzie się jedzie) i czas spędzają na szukaniu dziur. Ja osobiście wolę
            wypoczywać, zwiedzać niż szukać na urlopie problemów. Ale jak ktos chce marudzic
            to niech sobie marudzi. Tylko po co stresowac innych?
            • Gość: marysia Re: triada IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 31.03.10, 00:31
              A ja byłam raz z Triadą i nigdy więcej nie pojadę. Dostałam hotel z
              widokiem na kuchnię, Do morza było rzeczywiście 500 metrów tylko
              różnica poziomów wynosiła 200 (tego już nie było w katalogu) a ja
              byłam z sześciomiesięcznym. Wnętrze pokoju ni jak nie miało się do
              tego co widniało w katalogu. Rezydent stwierdził, że nie ma wpływu na
              zakwaterowanie to hotelarz decyduje kto ma jaki pokój, jak mu dałam
              reklamację do poddpisania (stwierdzającą stan faktyczny) to się zmył
              i już do końca pobytu go nie widziałam. A po powrocie biuro
              stwierdziło, że to co napisałam nie jest prawdą. I że wszystko było
              ok itd. Dlatego polecam to biuro szczególnie dla masochistów ale nie
              tylko. A dodam, że za dwójkę dorosłych osób i sześciomiesięczne
              dziecko zapłaciłam 9'500 pln.
              • Gość: magdam110 Re: triada IP: *.biznesdsl.etel.pl 31.03.10, 16:05
                A ja z Triadą byłam na objazdówce w Jordanii i było super, wspaniały
                przewodnik P. Tomasz. Wszystko na czas (łącznie z godzinami
                wylotów), hotel był ten w którym chcieliśmy być.
                Ale ja też jestem z tych co lubią podróżować a nie jęczeć, że na
                objeździe trzeba wstawać o 5 albo, że w hotelu byla mrówka ( my
                mielismy malutką jaszczurkę).
                A za niecały miesiąc jedziemy na pobyt do Hurghady też z Triady.
    • Gość: ania 17 Re: triada IP: 188.33.158.* 31.03.10, 20:20
      Nic sie niemartw,jest to takie samo b.p. jak inne.Wszystkie b.p.
      miewaja wpadki,bylam z triada trzy razy i wszystko bylo ok.
      Wpisow Yody nawet niczytaj,ten ktos ma obsesje na temat b.p. Tylko
      dziwi mnie to ze nie namawia jeszcze do turystyki tylko i wylacznie
      pieszej.
      • calaviolina Re: triada 31.03.10, 23:10
        Dziękuję wszystkim serdecznie, mam nadzieję że mi się będzie
        podobało, bo do malkontentów nie należę. Po powrocie podzielę się
        opiniami. Od lat sama sobie organizowałam wypoczynek i mogłam mieć
        pretensje do siebie, jeśli coś nie zagrało. W tym roku uległam
        presji znajomych (dla towarzystwa Cygan ...) i pierwszy raz jadę z
        biurem podróży, mam nadzieję, że nie będę żałować.
        • Gość: dadal Re: triada IP: 82.160.51.* 01.04.10, 09:54
          Będzie dobrze. Maruderów nie brakuje. Rodakom naszym wydaje się, że
          jak zapłacą 2500 PLN, to powinno im się tyłki podcierać. Byłem z
          Triadą i jestem zadowolony. Natomiast widizałem zachowania naszych
          choćby przy przydzielaniu pokojów, potem rozliczenia za wypity
          alkohol z lodówek. Nie mówiąc o kulturze zachowania się na
          stołówkach. A potem wszelkie pretensje do organizatrów. Tu trzeba
          się zastanowić.

Bedziesz miała dobre wakacje. Uśmiech, dobre nastawianie, zero
          bratania sie na miejscu, bo dołaczysz mimowolnie do chóru
          narzekających. Ciepłeka życz ę i pozdrawiam.
          • Gość: Yoda Re: triada IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 13.04.10, 23:20
            Cena nie ma żadnego znaczenia zresztą 2500 pln to już wysoka cena za
            którą można kupić na wielu kierunkach 4* z opcją all. Ja też widziałem
            jak w Triadzie rozdziela się pokoje z widokiem na kuchnie albo nad
            piekarnią, albo zmmienia hotel które jest w jakimś szczerym polu i po
            kilku dniach przekwaterowuje, albo jak się zawyża gwiazdki itd. Więc
            jeśli ktoś pisze na forum o konkretnych problemach to ja bym te
            informacje brał poważnie.
            • mon320 Re: triada 14.04.10, 08:22
              Gość portalu: Yoda napisał(a):

> Cena nie ma żadnego znaczenia zresztą 2500 pln to już wysoka cena
              za
              > którą można kupić na wielu kierunkach 4* z opcją all. Ja też
              widziałem
              > jak w Triadzie rozdziela się pokoje z widokiem na kuchnie albo nad
              > piekarnią, albo zmmienia hotel które jest w jakimś szczerym polu i
              po
              > kilku dniach przekwaterowuje, albo jak się zawyża gwiazdki itd.
              Więc
              > jeśli ktoś pisze na forum o konkretnych problemach to ja bym te
              > informacje brał poważnie.
              Yoda! Ty się w końcu zdecyduj!. Co Ty widziałeś ,jak zawsze piszesz,
              że z usług Triady nigdy nie korzystałeś i latasz tylko z Reichu.
              Konfabulacja to też rodzaj ułomności psychicznej.
              • Gość: Yoda Re: triada IP: *.111.191.235.static.crowley.pl 14.04.10, 11:22
                Ale umiem czytać i często oglądam w telewizji zrozpaczonych turystów
                klientów Triady, a jeśli chodzi o loty z niemiec to latam do tych
                samych miejsc gdzie latają polscy turyści i widzę różnicę w jakości
                obsługi to jest różnica klas. A jeśli chodzi o ceny to wystarczy wejść
                na stronę i porównać wartości.
                • Gość: ania17 Re: triada IP: 188.33.79.* 14.04.10, 20:35
                  O witamy MEGA NUKLEARNEGO MARUDERA YODE!
                  A juz myslalam ze wlasny pesymizm cie zjadł.
                  Lecz widfac ze nic z tego,i nadal bedziesz dolowal swoim pesymizmem
                  to forum.
            • ja-n Re: triada 14.04.10, 18:40
              Nie bij piany zobacz co inne biura wyprawiają.
    • kira_a Re: triada 14.04.10, 21:33
      nie martw się, byłam w tym hotelu w tamtym roku w ramach objazdówki 7+7 po Hiszpanii, hotel spoko, wiadomo że to są 3* ale i jedzenie i trunki (miałam All) i pokój ok, byłam zadowolona, do tego blisko do stacji kolejki, można pojechac sobie do Barcelony, basen niewielki ale dla dzieci ok, niestety jeśli chodzi o plazę, to po wejściu do wody szybko robi sie głęboko, a nie kazdy to lubi :)

jesli masz jakieś pytania, pisz, pozdrawiam
      kira
      • Gość: arka Re: triada IP: *.acn.waw.pl 15.04.10, 12:37
        Byliśmy z Triadą w 2007 w Hiszpanii , w 2008 na Rodos i w Tunezji. Rok temu w
        Turcji z firmy córki triady Sky Club. Ze wszystkich wyjazdów byliśmy zadowoleni,
        raz zmieniono nam hotel (Tunezja) z winy hotelarza który nie wyrobił się z
        remontem. Zmiana była z 3* na 4*.
        Nigdy też nie oczekiwaliśmy cudów od rezydentów, z fakultetów korzystamy tylko z
        Polskich miejscowych firm z prostego powodu - są dużo tańsze niż u rezydenta. Do
        triady zawsze przekonywała nas cena i to że to duża firma. Była więc szansa że
        nie skończy jak Kopernik..
        Nigdy nie mogliśmy powiedzieć złego słowa o Triadzie, ale też nie stawialiśmy
        wysokich wymagań. W tym roku wyjątkowo jedziemy ze Scan Holiday z prostego
        powodu, Egipt który wybraliśmy jest tańszy w scanie :) I hotele ze scana mają
        lepszą opinie na holiday check niż te z Triady. Wszystkie hotele które
        wybieramy, zawsze sprawdzamy na Holiday check i nigdy się nie zawiedliśmy na
        swoim wyborze. Mimo zmiany w tym roku operatora prawdopodobnie kiedyś wrócimy do
        Triady na innym kierunku.
        pozdrawiam
        • Gość: joanna Re: triada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.11, 15:00
          A moze ktos z Was korzystal z wielkiej niedzieli z Triadą?
    • Gość: topodpoczynek.eu Re: triada IP: *.kamol.net 30.03.11, 15:27
      Witaj,

Ja byłam w tym hotelu w zeszłym roku. Powiem tak nie jest tak źle jak niektórzy opisują. Mnie obiekt się podobał, pokoje były czyste, co prawda nie sprzątane codziennie ale zadbane. Jedzenie smaczne i urozmaicone, dużo owoców! Nie jest to jednak hotel dla rodzin z dziećmi bo animacja jest fatalna, jakiś magik czy coś w tym stylu a plac zabaw praktycznie nie istnieje. Uważam że standard jest adekwatny do ceny, widziałam dużo gorsze hotele w wyższych cenach.

Pozdrawiam
      www.topodpoczynek.eu
      • amat1 Re: triada 30.03.11, 18:16
        Pewnie należę już do weteranów :) Bo bylem z nimi 9 lub 10 razy. Zawsze dokładnie sprawdzam ofertę i podejmuję świadomą decyzję. Pewnie dlatego wracam zadowolony. Zawsze dostałem to za co zapłaciłem. By nie być posądzony o stronniczość od razu napiszę że jeżdżę też dużo z Itaką i Rainbow.
        Jak czytać katalogi BP, oraz co zrobić, by się nie dać wyrolować znajdziesz w linku poniżej
        • Gość: Janek Re: triada IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 08:17
          To jesteś szczęśliwcem.Ja zapłaciłem za 3 osoby ponad 10tys.za 5* w Hurghadzie,a wylądowałem w hotelu za który nie dałbym 7-dmiu.Ta przyjemność spotkała kilka innych rodzin również.Było to 5 lat temu ale te wakacje pamiętam do dzisiaj nie koniecznie z dobrej strony.Najgorsze było to , że rezydent był dumny z tego , że przecież załatwił nam zastępczy.Tego typu przypadków było wtedy mnóstwo a czy się coś zmieniło ? Nie wiem.Ja z nimi nigdy nie pojadę.Równie dobrze mogłem kupić trafa i zapłacić mniej.
          • amat1 Re: triada 31.03.11, 08:46
            Zamiana hotelu to największe świństwo jakie może zafundować nam BP. To jednak przypadłość większości BP. A z tego co czytam na forach, to w tej chwili przoduje w tym Alfa Star
    • Gość: toja Re: triada IP: 217.153.153.* 31.03.11, 09:18
      ja najpierw wybieram kierunek, potem miejscowość, która mnie interesuje i szukam w niej odpowiedniego hotelu. Oczywiście cena tez gra rolę. Opinie o hotelu sprawdzam na Trip Advisor i wielu innych. A potem patrzę jakie biuro ma taka ofertę. W ten sposób jeździłam juz 6 razy z Itaką, 2 razy z Neckermannem, 1 raz z Tui, 1 raz z Wezyra i 1 raz z Eximu. Niezadowolona byłam tylko raz z wyjazdu z Eximem. Reszta ok.
      • amat1 Re: triada 06.04.11, 08:48
        Mam zupełnie inna metodę. nigdy nie wiem gdzie pojadę. Trafia się fajny last, to łapię i lecę
    • jarek4441 Re: triada 09.04.11, 15:57
      Słucham malkontentów i podśmiewam się w duchu. Triada biuro jak każde inne. Objechałem z nim w ciągu chyba 12 wyjazdów cztery kontynenty i zawsze było ok. Od wspaniałych /Meksyk, Indie,Maroko, Turcja/ do poprawnych /Tajlandia, Jordania/ Niestety w większości tych wyjazdów w grupie zdarzały się osoby, które najchętniej byś sam wysadził na pustkowiu i o nich zapomniał. Przypuszczam, że dużo tych malkontentów na forach to właśnie one. Wybierając się w podróże trzeba mieć świadomość , że to kosztuje nawet w Biurze które tanio kalkuluje wyjazdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka