Gość: olo IP: *.chello.pl 02.05.10, 17:24 Był ktos moze z Rainbow Tours na ofercie 'Usmiech losu'? Ciekawa jestem jaki hotel zostal przydzielony, katalogowy, czy z poza oferty katalogowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baz Re: Rainbow - uśmiech losu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 11:08 Ale o jaki kraj chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al jazzera Re: Rainbow - uśmiech losu IP: *.icpnet.pl 22.05.10, 12:37 Afganistan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Rainbow - uśmiech losu IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.10, 15:16 hehhehhe tylko tak nie żartuj bo moze trafić www.wyprawy.pl/? menu=wyprawy&travel=130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Rainbow - uśmiech losu IP: *.chello.pl 27.05.10, 09:47 > Ale o jaki kraj chodzi? Dowolny oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Rainbow - uśmiech losu IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 14:41 Też jestem ciekawa jak to jest z tymi ofertami uśmiech losu. Wiem, że przydzielony hotel nie musi być którymś z katalogu, dlatego obawiam się, że może być jednym z gorszych :/ Korzystał ktoś z tej oferty Rainbow? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś